bloglovin     

Coffee time

Aah, autocorrect på datorn är inte så bra den heller. Ville stava om Coffee till Kristoffer.. med K?

Jag och Carro är sociala idag, verkligen. Vi sitter med varsin dator mitt emot varandra vid bordet och skriver till varandra över facebookchatten. Men kaffet är gott i alla fall! Vad skulle man göra utan kaffe? Inte bli trött och få ont i huvet om man inte drack det.. men det är så gott. Speciellt om man har lite (mycket) mjölk i :)

Alltså..haha

Vilka rötägg det finns.. Kommentarerna på GD:s hemsida om Sofias inlägg är allt annat än schyssta. Jag förstår inte hur man orkar hoppa på folk och ha en riktigt negativ inställning. Är det inte bättre att ha en någorlunda schysst konversation istället för att klanka ner på folk så fort det är något man inte gillar. Folk som håller på så måste ju må allt annat än bra och de kan knappast ha så mycket att göra om dagarna än att vara sura.
Aja, då kan de få vara sura rötägg, själv är jag en liten kyckling som är riktigt gul och glad! ;)

Smart tjej!

Bra Sofia! :)


Tänk innan du går ur kyrkan

Relaterat

”Varför ska jag betala kyrkoskatt till Svenska kyrkan när jag inte har något med den att göra? Jag har ju ­redan gift mig och mina barn är döpta. Jag kan lika gärna använda pengarna till något annat.”

Att vara medlem i Svenska kyrkan betyder bland annat att man kan gifta sig och döpa sina barn i kyrkan. Men när man har gjort detta då, vad gör man då?

Det är just då vissa tänker: Jag behöver ju inte vara medlem här längre, för jag har ingen nytta av det, och då får jag pengar över till annat.

Jag tror att det är många som inte vet vad Svenska kyrkan gör med de pengar de får in. Jag tror att inte många förstår hur mycket Svenska kyrkan hjälper människor runt om i världen. Många församlingar har en vänförsamling i ett annat land. Det innebär att man hjälper varandra om den andra församlingen är i nöd.

Heliga Trefaldighets församling har en vänförsamling i Afrika. Där var det en pastor som brukade cykla till de olika byarna. Hans cykel gick sönder så han fick gå i stället. Heliga Trefaldighets församling köpte en motorcykel för att hjälpa honom. Det är bara en av många saker som man kan göra för sin vänförsamling.

I Gävles församlingar finns det faddrar i olika åldrar som valt att stanna kvar i kyrkan efter konfirmationen. Vi gör saker tillsammans, till exempel träffas på Olofsgården, en ungdomsgård i stan. Vi åker även på läger. När vi träffas pratar vi bland annat om hur vi löser världens konflikter, vad varje individ kan tänka på för att förbättra något och att alla är precis lika mycket värda och har precis lika stor rätt att få leva ett bra liv. Vi sjunger, pysslar, lagar mat eller bakar tillsammans, lär känna varandra helt enkelt och blir starkare som ungdomar.

Några gånger om året ordnar även Svenska kyrkan träffar dit folk från hela Sverige kan komma och delta.

Jag vill vända mig till dig som gått ur Svenska kyrkan och dig som aldrig varit medlem. Har du någonsin varit i en kyrka förutom på ett bröllop, ett dop eller en begravning?

Du behöver inte tro på Gud för att vara med i Svenska kyrkan. I kyrkan finner man lugnet, där har man möjlighet att hitta sig själv. Du väljer vad du vill delta i, alla har en fri vilja.

Jag tycker verkligen att du ska tänka efter. Det är värt att ge en extra slant till Svenska kyrkan. Då bidrar du till att göra någon lyckligare. Slutligen ett tips från mig. Besök en gudstjänst. Det kan göra att du får en helt annan uppfattning.

Sofia Ross i Bomhus församlinghttp://gd.se/insandare/1.4426424-tank-innan-du-gar-ur-kyrkanDagens bön

 

 

Du spela mina nerver ut tills dom brast
En cancer i röven vart jag än satt
Denna här belöningen blir ditt tack
Hoppas att din utförsäkring går snabbt
Att dom skriver idiot i ditt pass
Att du i ditt nästa liv blir en mask
Fan vad jag behövde få detta här sagt
Blir två ton lättare än vad jag vart
Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.
Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

 

 

Du spela mina nerver ut tills dom brast

En cancer i röven vart jag än satt

Denna här belöningen blir ditt tack

Hoppas att din utförsäkring går snabbt

Att dom skriver idiot i ditt pass

Att du i ditt nästa liv blir en mask

Fan vad jag behövde få detta här sagt

Blir två ton lättare än vad jag vart


Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder

Vad som än händer.


Jag hoppas att ditt vin blir till vatten

Blixtar prickar dig

Hälsa till satan, vi hörs

Jag hoppas att olika olyckor händer

Du vet vad jag känner

Jag vet att du hör

 


Värmeslag

Vaknar av att solen skiner in i mitt rum, över hela min säng. Vamt! Är för trött för att orka röra mig och känner hur blodet nästan börjar koka. Orkar inte bry mig. Trött!

Men nu är jag vaken i alla fall. Jag har till och med hunnit skjutsa lillebror till stan. Vackert väder ute, nästsan så att man vill springa ut och lägga av ett av Ronjas vårskrik. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Jag har kommmit på det ultimata året. Två veckor höst, två-tre veckor vinter, två veckor vår och resten sommar. Solig sommar, varm sommar. Sådär så man kan sitta utomhus på kvällen utan att frysa, sådär så det är varmt i vattnet så man kan bada länge utan att det sticker i hela kroppen. Sådär myggigt så man har något att göra och inte sitter still. En lång och mysig sommar så man kan umgås med nära och kära och bara njuta. Nu är jag less på vintern. Jag vill ha sommar, helst nyss!


Beställd!

Så, nu är min onepiece beställd. Hoppas det är rätt storlek nu då! Men man hade 14 dagars ångerrätt ändå, så det är lungt. Jag gillar namnet på den: 
(hrmm hrmm) ;)


Beslutsångest

Vilken ska jag köpa? Vilken är mest Jocke?

wooot?

Alltså.. haha! Nog för att vissa musikvideor kan vara konstiga.. men va?

Vad har den här musikvideon med låten att göra? Jag håller med Emelie när jag säger att jag inte förstår hur sista måltiden, korsfästelsen och Jesus kom in in bilden. Typiskt konstigt!


Vampire or not?

Jag åkte buss in till krogen igår med en något överförfriskad vän. Samtal:

(vän) -Vampyr eller inte?
(jag) -Va?
(vän) -Ja, vampyr eller inte?
(jag) -Ja jag är vampyr ;)
(vän) -Men varulv då?
(jag) -Va?
(vän) -Du fattar ju ingenting (tittar åt ett annat håll)

Haha, jaha? 
Jag förstod inte riktigt vad hon menade med det hela, helt från ingenstans. Men roligt var det! Skrattade ett bra tag på bussen. Jag kan ju förövrigt tillägga att hon inte kom ihåg det idag. 

Hursom så hade jag roligt igår. Det var 30m kö in till slick, så det blev gamla Saintan. Sprang runt med olika folk, fick skuts och efter en korv på GDG så bar det av hemåt efter mycket intressant prat med en glad skåning. Hemma runt 4, lite trött idag ;)

Lördagsmys

Hela familjen sitter framför teven och kollar på big brother 24/7 med kaffe och wordfeud till. Eftersom mina föräldrar har en så snäll son så har han städat hela nedervåningen så det är snyggt och fint inför kvällens finbesök. Familjen Jones kommer över och ska äta. Det blir lite försenade Födelsedagsfiranden.

Iväg en sväng till muppen Gabbe innan det blir mat :)


I'm a vampire

Idag mår man som man förtjänar. Tequila är inte min bästa vän ;) om än bara en. Men jag hade roligt igår i alla fall!

Nu sitter jag hemma hos Carro och dricker kaffe. Ett litet vampire diaries maraton, spännande!


Kaffeeeee <3


Lyckad kväll!

Nu är jag hemma, sådär runt fyra på morgonen. Jag hade en lyckad kväll. Jobbade till nio sen blev det after work på old saint's. Arbetskompisarna drog och jag blev kvar. Tur att Emma jobbade så jag hade någon att prata med. Sen hamnade jag hos två nya vänner, Cissi och Nathalie. Hittade även en kille från Tunisien som vi snackade med, även om han knappt kunde engelska, men kul hade vi.
Känner att det är dags att sova nu, precis som alla tråkmånsar gör i big brother!

Vernissagen

Tisdagen den 1 Maj öppnar min och Malins utställning på Kulturkiosken! Det är en röd dag, så då kan många komma och kolla! Vi ska ställa ut våra foton vi har tagit och vi håller på att fundera lite nu på teman och sånt. Så jag tänkte fråga om det är någon som har något förslag på ett häftigt, härligt, supermegabra, konstigt, annorlunda, dåligt, bra eller något helt annat Tema som du kan tipsa om?

Vi kom fram till idag att vi båda kunde ha vintertema, men det skulle inte bli så roligt i Maj... det känns som att vintern är lite passé då. Vi var nämligen och lunchade på Waynes idag och gick efter det till Tina på kulturkiosken och kollade lite på lokalen. Så nu är det bokat på riktigt! Spännande och roligt! 

Det blir att börja tänka ut hur vi ska göra, vi måste göra en affish som vi och kulturkiosken kan använda. Vi ska ta kontakt med pressen och ordna vernissagen, VIP-lista och mingel! Aweome! Pepp pepp!


Hoppas att du kommer dit! Det kommer mer information framöver! 


Dos mupps!

hmm..

Haha, okej, hon kan ju faktiskt vara liiiite rolig ibland ;)


My wierd dream!

Jag drömde en riktigt konstig dröm inatt. 

Jag och Ullis var någonstans i vad jag tror var Dalarna, men vi var vid havet. Vi åkte runt i en rostig vit skåpbil och letade efter något stort hål som fanns på kartan. Sen träffade vi en tjej med kolsvart hår som följde med oss och satt i Ullis knä i bilen. Vi hittade aldrig det vi letade efter så vi åkte tillbaks till dit vi bodde. Det var något slags hotell som såg ut som flygplatsen i Luleå, Kallax.
Sen åkte vi hem till Gävle och stannade utanför Ullis hus och parkerade konsigt. Sen upptäckte jag att en lastbil hade parkerat bakom oss så vi inte kunde backa ut, då blev jag sur. Ullis blev arg på mig för att jag blev sur på hennes granne och tog fram en fickkniv som hon högg mig i armen med. Hon lät kniven sitta kvar och den stack ut precis under axeln. Det gjorde inte ont, men jag blev arg och drog ut kniven och högg tillbaka men tog ut kniven för att hon inte skulle göra samma sak igen. Ullis sprang iväg längs vägen och skrek. Jag skrek tillbaka och sen gick jag hem.

Justja, innan allt det här så var Jag, Ullis, Gabbe, Carro och Carro på krogen. En krog där de sålde massor av piercingar. Så jag och Ullis åkte till Dalarna, eller var det nu var, onyktra. Jag körde.. haha! Bra där ;)


Kan ju säga att det snurrade lite i huvet när jag vaknade. Fattade inte riktigt vad som hade hänt ;)

Woho!

Jag gillar det, idag släppte det riktigt bra på jobbfronten. Jag fick iväg mitt första sälj. Nöjd kille!

Annars så är det ganska skönt med lite sovmorgon imorgon också, säger man inte nej till. Så nu blir det lite BB, sen kväller. Tråkigt och meningslöst inlägg, i know. Men vill du skratta lite, kolla inlägget innan ;)

Dagens asgarv!

HAHAHA! Jag kan inte sluta skratta för mig själv. Det känns på något sätt lite B-igt. Haha, speciellt på "oh oh oh" biten när det verkligen låter som en liten höna ;)

Jag vet att jag inte borde skratta, att jag känner mig lite elak, men seriöst.. haha.


Förlåt!


(Kommentera gärna om du kan hålla dig för skratt, för jag tror nästan inte att någon inte kan det)

Awesome nyhet!!

Subway i Gävle!!
Äntligen har de förstått att de ska öppna igen!


Fettisdagen

Vem ska äta semlor/semla idag? Det ska jag i alla fall! Nom nom!
Men imorgon börjar fastan, jag ska inte äta godis har jag bestämt mig. Inte dricka läsk heller. 40 dagar klarar jag, men det blir nog lite jobbigt ibland ;)
Men jag ska göra det!

Jag hamnade hemma hos Carro nu, ska snart åka och köpa cola, jag menar.. Måste ju passa på att dricka det nu. Det är 40 dagar tills jag får göra det nästa gång!


Leklandet

Jag hamnade på leklandet delfinen med Malin och Wille. De var där så jag åkte dit och lekte lite. Gratis om man är över 18. Vi kanske ska börja hänga där...eller? Men vi hade kul, spelade baket, Wille åkte rutschkana och hoppade på studsmattor och sprang omkring. Där såg man verkligen hur elaka barn kan vara, men även hur snälla barn kan vara. Det kom fram en liten kille och skulle visa att han kunde göra både bakåtvolter och framåtvolter, och det kunde han minsann. Flera stycken på rad också! Wille nöjde sig med att studsa på rumpan och göra ormhopp. (Ormhopp är när man krälar och kryper som en orm, ett eget hopp ihopkomponerat av Wille)
Sen skulle Wille till Junibacken och skulle åka hem först, men Wille ville (haha!) inte åka med Malin, han fick åka med mig istället och lyssna på rock och headbanga hela vägen hem. 
Det hade han nog gjort med Malin också, men han kanske tyckte det var skönt med lite omväxling. Han som avgudar Malin, men idag var det en "åka med jocke-dag".

Hur som helst så var det mysigt och roligt att träffa Wille igen, det var aldeles för länge sen!

Knaaaaak

Jag var hos en kiropraktor idag, eller jag tror han var det. Min höft var tydligen sne, diffade med 1 cm. Inte så konstigt att jag har haft ont i ryggen i ett halvår. Men efter åtaliga knak och stretchning i tio minuter så kändes det faktiskt ganska bra. Men det ska ta runt två dagar innan det känns helt okej. Men det känns redan bättre, lite öm dock.. Men det kan man få vara efter den behandlingen. Det var lite läskigt faktiskt. Jag får hoppas att jag kan sova ordentligt nu i alla fall!

Fler utvandrare än på 1800-talet

Haha, ibland så kan jag faktiskt förstå att man vill packa ihop väskan och bara dra iväg
http://www.dn.se/nyheter/sverige/fler-utvandrare-an-pa-1800-talet

Ny Header

Jag kände att det kanske var dags för en lita nyare bild i headern. Det är en bild som jag har lagt upp tidigare från när jag och Malin var på BIludden och fotograferade. Vi har för övrigt bokat kulturkiosken nu och ska ha en vernissage och ställa ut våra bilder. Typiskt bra!


Är det så att du inte ser den nya headern så tryck på F5 så uppdateras sidan och du kan beskåda denna varckra bild ;)

Hannah Widerstedt Big Brother

Alltså.. jag blir inte klok på den människan. Jag sitter och kollar på BB just nu och hon är verkligen för mycket. Hon hackar på alla för att få börja bråka. "Du bara stör dig på mig för att du är fattig", haha, jaa.. hon vill verkligen bråka. Och jag HOPPAS att hon inte är så blåst som hon verkar, att hon bara spelar. Annars tycker jag riktigt synd om henne.
Vem skriver liksom recensioner över "Veckans knull" i sin blogg. Sen förstår jag att hennes blogg är en annan sida än den hon är egentligen.. men jag ser inte så stor skillnad egentligen. Hon kanske bara rent av är extremt smart och skitduktig på att provocera och får massa views för det. Aja, just nu tål jag inte henne i alla fall, men hon är ganska rolig att kolla på och tycka att hon är lite patetisk ;)

Never Alone


"Vi är strax tillbaka"

Jag gillar starkt att lagom till premiären av Big Brother så lägger tv4play av. Det sänds över det nu.. men inte precis just nu då eftersom sidan ligger nere. Jättekuuuuul!

Tjuvstart av BigBrother!

Tjuvstartat med BigBrother redan! Sitter och kollar på fyra av deltagarna som är instängda i Loftet ovanpå huset. Haha, de är lite...speciella. Och jag har BB 24/7, kunde inte låta bli att fixa det. Mohaha! Nu ska här nördas! Fick ett bra erbjudande så jag slog till!

Nu är jag hemma igen i alla fall. Har inte kunnat blogga nu eftersom jag har varit i Rättvik och inte haft någon mottagning. Och WIFI:en på hotellet var lite väl segt.. haha.
Vi åkte upp i fredags, 8 st blev vi, i en stor buss alldeles för oss själva. Det såg lite roligt ut när vi satt så utspridda i bussen också:
Usch och bläää vad irriterande! De sitter och äter på BB nu, smaskar som bara den! Jag har hörlurar på mig och hör varje smack, haha!


Åter till Rättvik:

Men shieeet? Hur kan man smacka så mycket när man äter? WAAAH


Här satt jag, Malin och Klara tidigare idag och skrev lite texter till en låt till musikalen vi ska sätta upp i vår, nice nice! Utsikt över Siljan är bra inspiration!


Sitter och taggar inför premiären av BB nu och sen blir det sängen tidigt. Jag har varit ganska krasslig nu i helgen och imorgon är det jobb, så sömnen behövs!


Påväg mot Rättvik

Sitter på bussen mot Rättvik nu. Jag och Kören åker iväg på en litet läger. Tyvärr så har hälften hoppat av, men desto mer tid och mys till oss! Vi har en hel buss för oss själva och v är 8 personer, haha! Det ska bli roligt det här, vi ska träna inför musikalen och jobba med den hur den ska vara osv. Vi ska också ha lite sångteknik tror jag, nice det! 

Taggad kille, woop woop!

Jag fick jobbet!

På måndag börjar jag! Glad kille!!


Igår Klöpp (läs: klippte) jag mig också, en superbra dag! Resultat

:

Det blev kort, snyggt och kallt!


Var ute på en långpromenad med ena hunden idag också. Den andra har ryggbråck för andra gången på några månader, så hon fick inte följa med ut, stackarn. Men det var mysigt i solen, som vämde för första gången på evigheter.

NOM NOM
Hysterisk dag

Läs om min dag här på Malins blogg


Köttätande flugor?

Sitter vid köksbordet och förbereder mig på att åka iväg på en intervju. Lite spännande sådär. Då sätter sig en pyttepytteliten fluga på min hand, och BITER mig!! Det gjorde faktiskt rätt ont. Tyvärr så finns inte flugan mer, av ren rektion. Men det var inget knott.. Hmm. Mystiskt, mitt i vintern sådär.

Det kanske är en extremt giftig regnskogsfluga som följt med frukt hit till Sverige. OM det är det, och jag dör, så vill jag ha en fin begravning och Malin ska hålla ett tal. Vi har redan förberett vad vi ska säga på varandras begravningar. Haha! Men jag tänker inte avslöja vad! Time will see!


Modig kille!

Här är Andreas, han är fadder tillsammans med mig och alla andra faddrar i Hille. Han är ordförande för elevrådet på Milboskolan och riktigt modig. Jag skulle aldrig våga ställa mig sådär inför kameror och prata. Han skickade in en insändare till tidningarna, några minuter senare ringde tidningarna och tv4 och ville göra intervjuer. Bra gjort!! :D


Semla i näsan

Malin var lite mer än vardagsond nu. Jag fick en semla, som hon tryckte upp i mitt ansikte. Jätteroligt.. Not ;)
Jag hade grädde i näsan och i hela ansiktet.

Jag ska hämnas!!


Ba barack barack ba ba ba ba

Sitter i baracken nu och har precis ätit lunch, själv. Jag är Forever alone!
Haha! Pappa har åkt iväg på något möte och jag hann inte på de andra när de tog rast. Men jag klarar mig själv. Snodde lite ketchup ur kylskåpet också, mohaha! Ibland är jag sådär vardagsond. Eller.. Ibland stämmer nog inte så bra, ganska ofta faktiskt. Sådär så man inte är ond egentligen, men lite halvond så man kan lägga till ett ont skratt efteråt. MOHAHA!

Fast egentligen så är jag ju snäll. Men vardagsond får man vara, bara man är det snällt! (:

Jahapp, back2work kanske..

Hey Ho
Let's Go


(God) Morgon

Kan skippa god. Jag gick upp 05:45, inte kul. Och mitt humör innan jag har ätit frukost är inte att leka med. Jag vill utplåna allt som kommer i min väg och allt som låter. Men sen har jag tagit några tuggor frukost och då går det över. Lågt blodsocker?
Jag börjar längta tillbaka lite till Undersvik, men tur som jag har så ska jag till Rättvik i helgen. Supermysigt! Hoppas det är soligt och varmt, då kanske jag och Elin kan gå ut på långbryggan som i höstas. Myyys!

Kaffedags nu!


I sann alla hjärtans dag anda


Aj mina fingrar!

Stackars mina fingrar, har spelat sönder dem på nya gitarren. Men vill man vara bra så får man tåla det! Eller bättre, jag är ju redan ganska bra :)

Jag har jobbat både idag och igår, därav så har jag inte haft tid/orkat skrivit något. Jag var aningen slutkörd efter helgens bravader med läger och födelsedag. Men nu har jag fått sova så nu är jag tillbaka!

Dock så sover jag inte så jättebra. Jag har riktigt ont i ryggen. Det har hållit på i några månader nu, men senaste veckorna har det blivit värre. Men pappa kände någon som skulle kolla på det, förhoppningsvis så är det inte så allvarligt. Därav att jag jämt är trött! Men jag är faktiskt pigg idag. Lite Ipren och voltaren-gel gör att man kan sova! En och annan Alvedon också. KnarkJocke, käkar piller i mängder. Haha!


Grattis till Mig!

Jag har haft en helt underbar födelsedag! Den började lite i smyg redan igår när jag fick ett överraskningsfirande av alla från Hille som var med på lägret. Ullis drog bort mig och höll mig undan från dem när de genomförde sina planer. Ullis hade nämligen skrivit ut 60 A4 lappar som de satte upp på hela stiftsgården! Haha! Med mitt nummer på också, så de plingade på rätt bra med grattis-sms från okända nummer! 
Jag fick en tårta också, som Malin hade gjort! Den var superdupergod och vi satt i köket i vår gård och mumsade i oss, vi Hillebor! Nom nom

Idag vann även mitt lag i poängjakten som vi hade, tack vare min fina förlåtlåt (haha!) till Valbotjejerna. För att göra en lång historia kort så glömde jag bort dem när jag skrev en annan låt så jag fick framföra en sång enbart om Valbo. "Valbo i mitt hjärta. Kan ni förlåta mig nuuuu..." Bra va?

Sen kom jag hem och fick lägga mig i sängen och låtsas sova inför min knäppa familj eftersom det är tradition att vi väcker den som fyller år med "JAAAA MÅ H*N LEEEVAAAA.." Fick jättefina presenter, bl a en gitarr och en tvättkorg. Haha, jag sa till Mamma att jag ville ha en egen tvättkorg så jag kan gå från organiserat kaos (höhö) till att se golvet. Fin fint! Sen kom Gabbe och Carro över på fika också och jag fick en Plånbok i äkta skinn från Gabbe och Emma! Behövdes! Har haft min nuvarande sen i mellanstadiet! HAHA!

Man kan inte få en så mycket bättre födelsedag! Helt underbart att få vara i Undersvik med massor av fina människor. Strålande sol! Fina presenter! Härligt knäpp familj och gott fika! Tack alla som gjorde min dag!
Upp upp och iväg!

Erfarna bussåkare jag och Ullis!


Tidig kväller!

Nu är det dags att sova! Har en helgelg med roligheter framför mig. Imorgon bär det av till Undersvik med massor av härliga människor för ledarutbildning! Ser verkligen fram emot det! På söndag är det en lite speciell dag, jag fyller nämligen år. 20 år! Lilla jag ska fylla 20. Det känns lite.. konstigt. Det var ju inte så länge sen som man tyckte att de som var 20 var såååå gamla! Men nu är jag snart där. Systemet på måndag? ;)

Jag får ta med mig Malin eller Emma, de är i alla fall över 20 :)
Jaja, trött-Jocke ska sova!

Godnatt på er! :)

Lagg

Reserverar mig för eventuella fel. Blogg.se appen är inte min bästa vän!


Flygplanskrasch

?


Nja, tror inte det. Men det såg onekligen konstigt ut. Ett flygplan med kolsvart rök efter och ojämt var det också. Men vem vet?

Sitter i bilen vid arlanda ungefär, alltid massor av plan här varje gång man åker förbi. Jag vill flyga jag med. Helst till något varmt ställe!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/899675/images/2012/pic_188712226.jpg" class="image">


Sömnbrist

Sov tre-fyra timmar inatt. Härligt! Hade ont i ryggen så jag kunde inte somna. När jag höll på att somnar, runt 2, så var det någon jubelidiot som skulle laga mat och slamrade som f-n i köket. Lätt att sova då. Så nu går jag runt som en levande död och försöker hålla ögonen öppna. Haha jag är bra knäpp jag!


Nu i ro

slumra in, i bädden så fiiiiin
Lite saltkråkan känsla sådär. Är lagom trött efter en lång dag. Har jobbat länge och hunnit träffa både Cissi och Gabbe. Jag har kört vilse, två gånger på några minuter. Men jag var så bra att jag hittade rätt utan Gps ändå! Köra själv i Sthlm är inte helt lätt. OM jag någonsin flyttar hit så skippar jag bilen. Ändå bara massa köer och fartdårar. Bättre att åka med kollektivtrafiken i sånt fall. Jag blev omkörd av en långtradare som blåste förbi i säkert 120, på en 90-väg. Nice det. Själv försöker man köra säkert och smidigt, men inte här inte. Här ska man sicksacka genom trafiken, helst 30km/h för fort. Lite tråkigt är det ju att de inte bara utsätter sig själva för fara, utan alla runt omkring också. 

Imorgon blir det frukost 06.00, så det kanske är dags att sova. Godnatt på er!

@sätra

Inte Sätra i Gävle, utan i Stockholm. Hälsar på gabbe, najs najs!


Subway!

Åkte och hälsade på Cissi! Subway i Solna, subway sitter aldrig fel! :)


Tröttnacke!

Kylskåpet surrar och det är riktigt varmt i byggbaracken. Ögonen går halvt i kors, tur att det finns kaffe! Loka är gott det med. Bra med en pappa som köpet med massor av bubbelvatten. Undrar om man kan bli full av det?

Uppman pratar med tågen och Granan retas med honom. Haha!
Tror jag ska dricka lite mer Loka och njuta av det lilla som är kvar av rasten!


Workey

JOBBA JOBBA JOOBBAAA!

Jobbar i Solna, om jag har tur så kan jag träffa Gabriella ikväll. Men vi får se hur det blir med det. Hoppas! Man kanske skulle hitta på något riktigt busigt att göra här, typ knyta ihop allas skor eller något. Jag kanske kan göra det med Granans och Uppmans skor ikväll när de har lagt sig. MOHAHAH! Smider elaka planer!!

Bil bil!

Jag kan åka många mil! Trött kille med två kuddar med sig i bilen!

Nu bär det av!

Sätter mig i bilen på väg mot Solna ännu en gång. Men det blir lite annorlunda nu eftersom vi sover kvar. Roligt!
Dock tar det emot lite att gå upp såhär tidigt! Uscha!

Vilken är bäst?

Jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken som är bäst. Tycker att båda är bra, men på olika sätt!Guppig dag

Upp och ner, hit och dit. Kul jul
Malin lyste i alla fall upp min dag, vi hade ett litet planeringsmöte men det var fel på ventilationen så det var iskallt. Vi kom på en lysande idé! Varför inte ha mötet i torkskåpet, 70grader och trångt. Men roligt hade vi i alla fall, speciellt när hela barnkören kom förbi och vi insåg att de förmodligen skulle göra samma sak dagen efter. Ooops ;)

Trapped in the tåååårkskåååååp. Med Å också!

Rooooar

Gääääsp! Har sovit länge nu, skönt! Första gången på länge känns det som. Det här blir också ett meningslöst inlägg, har inte ens klivit upp ur sängen. Det är så varmt och skönt under täcket och så kallt utanför. Jag skulle helst vilja krypa in under täcket och sova tills det blir sommar. Men tyvärr så går inte det eftersom mamma skulle väcka mig om en kvart när hon inser att jag inte har gått upp. Haha!

Frukost nu!


GILLA!!

Oooh vad jag gillar nya bildvisningen på facebook! Riktigt nice! Kan inte bli så mycket bättre ;)
Nu är det dags att sova, så det blir ett kort och tråkigt inlägg där jag uttrycker min glädje över fb. Haha!
Tack och godnatt!

Lite mysmusik också!Snape, Snape, Severus Snape

Sitter hemma hos Carro med Ullis och kollar på HP på Canal+, nice det! Är lite trött efter körningen hem i mörkret, skönt att vara lite seg.

Det är ju tur att man inte är höjdrädd i alla fall när man jobbar ;)


Rast

Står och vinglar på en fyra meter hög ställning och skruvar i taket och diggar musik. Kafferast nu och sen sista rycket innan vi ska hem. Resan är det drygaste. Pappas bil är felbyggd så msn måste ha med en kudde för att kunna luta huvudet mot fönstret. Imorse var jag så trött så jag vaknade när vi åkte förbi Uppsala för att jag dreglade.. Mysigt... Men det är sånt som händer!

Kaffe...mmmm


Solna

Kommer in en äldre man och ropar till en annan: Tjéééna Johan, hur é lééget?
Haha ja ibland får man skratta åt folk. I alla fall idag. En riktig TT-dag. Trött Tisdag. Och inte fick jag sjunga igår heller.
Men jag, Ullis och Becka var till Ikea igår och letade prylar till beckas nya lägenhet. Flummade runt där i någon timme innan jag och Ullis åkte till andra sidan stan och några mil till hem till Alex. Spelade lite gitarr och fikade med hans familj. Nice nice! Och äckelalex ska inte med i helgen till Undersvik! Taskigt!
Väl hemma fick jag se bild på en person som kluvit tungan, frivilligt alltså. Läskigt och coolt på samma gång, men skulle aldrig göra det. Haha! Nä, nu blir det att sätta igång igen efter lunchen!


Ny favorit!
Var var du när de dömde mig?
Var var du när jag tog mitt straff?
Du som alltid har försvarat idioter

Du var där när jag kröntes kung
Stod på knä när jag behövde en hund
Bäst att vara på den säkra sidan muren
Gardera sig, en annan färg på buren
För oss idioter

Du sa rädslan den går över
Men den där oron stannar kvar
Den gör mig tveksam när du behöver
Snabba avslut, snabba svar
Du sa rädslan pendlar långsamt för oss

Mellan äkta och falsk
Mellan sanning och lögn
Vi är idioter

Jag tror inte på någonting jag hör
Jag tror inte på någonting jag läser
Jag tror jag aldrig någon gång har trott på att tro

Jag ber en bön när ingen ser mig
Du har också mörka hemligheter
Bäst att vara på den säkra sidan tron
Att gardera sig, att inte bränna broar
Folk är idioter

Du sa rädslan den går över
Men den där oron stannar kvar
Den gör mig tveksam när du behöver
Snabba avslut, snabba svar
Du sa rädslan pendlar långsamt för oss

Mellan äkta och falsk
Mellan sanning och lögn
Vi är idioter

Du sa rädslan den går över
Men den där oron stannar kvar
Den gör mig tveksam när du behöver
Snabba avslut, snabba svar
Du sa rädslan pendlar långsamt för oss

Mellan äkta och falsk
Mellan sanning och lögn
Vi är idioterSjukhus

Vad säger ni Johanna och Sofia? Jag vill komma till Falun och ha roligt, som när vi satt och gjorde en ljudberättelse och drack aldeles för mycket cola och larmet gick! Haha, jag saknar min galna klass! Vi får planera in en helg jag kan komma! :D
Jag går ensam in... i ljuset..ljuset...ljuset... dunk dunk dunk

Goooood morgon!

Äntligen måndag, eller? För första gången på länge så kände jag mig hyfsat pigg imorse! Härlig känsla! Meen jag vaknar fyrtiotolv gånger varje natt. Varför? Jo min rygg vill inte vara med. Roligt? Nej!

Men jag överlever ;) jobbar idag och imorgon blir det en tripp till Solna för lite mer jobb. Pax för att sova i bilen dit!

Bra att jag är hungrig nu, ungefär tre timmar kvar till lunch ;)


Ny hund!Av gammalt hår kan man göra en ny hund ;)


Google Kalender

Hur härligt är det inte? Jag kan lägga in allt i datorn, och det synkas meed mobilen. Inget nytt egentligen men jag kan organisera mitt liv! (Så blir Mamma glad också. Ska nog fixa så hon kan se min kalender!) (UPDATE: Fixat)

Ja idag har det inte hänt speciellt mycket. Jag har varit trött-bakis. Jag och Ullis tog en öl igår, inget mer. Men imorse när jag vaknade så kändes det som om jag hade festat oavbrutet i tre dagar och blivit övverkörd av en långtradare. Men det var för att jag inte har sovit så mycket. Så därför ska jag för en gångs skull lägga mig i tid! Ännu en arbetsdag imorgon. Bra med lite extrajobb sådär. Eller extra blir det ju inte heller eftersom jag inte har något jobb... men aja. Haha!

Lalalaaaaa. Godnatt!


Bjuder på lite bilder som jag har lånat från Arbetarbladet från galan igår när vi tog hem segern ;D


Hittade en bild på Ullis också ;)


Vi vann!

Hur grymt är inte det?!


Local hero(d)es

Ikväll uppträder vi i konserthuset, se till att vara där! :)
Drar iväg till Uppsala nu! Lite teologi sådär på lördagen, typiskt intressant för att låta som Emelie ;)

Ang. gårdagens inlägg så drömde jag lite. Det hade kunnat varit sant, men jag önskade bara ;D


Nu drar jag iväg till Bangkok

Hejdå! Nu åker jag. Struntar i skitvädret och tar en sista minuten. Sitter på Arlanda nu med Carro och har en varsin väska. Inga hotellplaner eller något. Ödet får avgöra var vi ska bo :)


Blooooood!

Kul att man jobbar i källaren från Saw filmerna. Dammigt är det också, tur att det finns en liten kiosk bredvid så jag kunde köpa en loka och skölja ner allt damm ;)
Back 2 work!


Haha!!

Så hamnade man här igen då. Sociala klubben vi två ;D


Har mysbesök i sängen

Dags att sova nu, ställer larmet på 06.15, yes!


Kafferep

@carros plejzz!

har skjutsat runt mamma och sen till sjukhuset. Jeppe blir kvar en natt till, han verkar aldrig få komma hem. Om han får en liten knuff så kan något runt njuren spricka, och då blir det akutoperation. Så han får ligga still i sängen och ha tråkigt. Stackarn, han som skulle göra comeback i hockeyn efter hjärnskakningen och nu kan han inte spela på resten av säsongen.

Själv är man hundvakt och husvakt medan pappa jobbar, men nu så åkte jag hem till Carro och drack lite kaffe. Nice det! Blir till att träffa konfirmanderna ikväll och efter det blir det sång. Mysigt!

Jag känner att vi är oerhört sociala ;)


Mars

Kanske blir en längre resa i mars, det vet man aldrig. Gillar även mitt superhåriga ben ;)