bloglovin     

AJ!

Jag har så extremt ont i min svanskota, men jag vet inte vad jag har gjort, jag har inte halkat och slagit mig eller något liknande, konstigt!

Igår var jag och några till hos Gabriella. vi kollade på film och körde ett roligt spel :) Det lär vi göra om!

Nu idag var jag hos mormor och morfar, vi firade mormor eftersom hon fyllde år i veckan, gott fika :)

Ha det bra, jag ska försöka det (AJ!)

Adios!

Drömmer mig tillbaka

Jag var i Grekland i höstas, Kefalonia heter ön jag var till med familjen. vill vara där nu när det är så mörkt och kallt här.





















Samhällskunskap

Nu har jag samhällskunskap. Väldigt tråkigt!

Ikväll blir det Olofsgården med faddrarna, det blir roligt :)

Imorgon är det fredag! Det ska bli skönt att slippa skolan i några dagar!

Nu har jag inget mer att skriva, det blev ett tråkigt inlägg.

Ha det bra!

Adios!

God mat!

Mamma hade lagat god mat när jag kom hem. Pastagratäng som det var kassler i, gott!

Är hos Alexandra nu, sen drar vi in till stan.

Adios!

Tjäna biobiljetter!

Hittade en jättebra hemsida!

På gratisbio.se kan man få gratis biobiljetter. Det är värsta smart också, för man behöver i princip bara kolla på annonser för att samla poäng. Om du registrerar dig via hhemsida så får du 25 poäng att börja med, men om du registrerar dig via min länk i stället, så får du 75 poäng. Så gör det vettja :D Här är länken förresten http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=121960

Fem gånger gud

Var på draman nu, fick reda på att vi i dramagruppen ska få gå på teater nästa vecka. Fem gånger gud heter pjäsen. Så idag fick vi läsa lite manus till pjäsen och spela lite av dom. Jag är riktigt pepp på det!

jag ska följa med Alexandra till uddans idag. Vi ska prova på house. Det blir nog roligt, får se om jag börjar :)

Ha det bra så läge!

Adios!

Sovmorgon?

Idag hade jag sovmorgon. Jag började inte för ens 10.35, ändå var jag uppe halv nio, åt frukost och gick ut med hundarna. Väldigt skön ändå, fin morgon, lite snöande och sen hälsade jag på Mormor och Morfar. Mormor fyllde år igår, så GRATTIS!! :D Fast dom har ingen dator, så hon ser det inte, men det är tanken som räknas, haha.

Imorse skulle jag ta fem i tio bussen till stan och Gabriella skulle också göra det, men hon kom aldrig. Jag skickade sms och frågade vart hon var, men sen dog min mobil. Hur kan det stå att man har 0% batteri kvar? Borde inte mobilen vara avstängd då? Min mobil är ju lite konstig.

Jag slutar 14.55 idag, så om ni inte har något för er, så kan ni gärna ringa!

Ha det bra!

Adios!

Morgonens bussfärd

Som vanligt var bussen försenad, hade en sur busschaufför och var överfull. Jag kliver på vid den tredje busshållplatsen, och den var redan full i morse. Jag och Elaine kunde inte sitta bredvid varandra, så det blev var sin sida av bussen. Rooligt! Bussen körde sin vanliga rutt och fyllde bussen tills däcken nästan exploderade. Det blir varmt och kvavt. Det får vell stå max sju personer? Nu stod fler än de som satt. Är det så det ska gå till på mornarna? Ska man va packade som sillar på väg till skolan.

I helgen var jag i stugan och åkte skridskor. Några där hade plogat ett sjukilometers spår på isen. Så idag har jag lite ont i benen. På väg hem från stugan så åkte vi först hem och lämnade Björn i bomhus. När vi nästan var i Hille så blev en av mina hundar åksjuk. Ni kan ju tänka er hur det slutade. Min byxor blev nersölade av hundspya, det luktade ljuvligt och blev varmt och skönt. Plus att mina pianopapper blev nersölade också! Ibland blir man lite lack på dom. Men man kan inte vara sur på Sally, inte när hon ligger och kollar på en med sina "oskyldiga" ögon. Ordentligt fail i alla fall!

Nu har jag håltimme fram till lunch, men egentligen borde jag göra svenskaarbetet, men det blir fort klart.

Efter skolan blir det pianolektion, kören och vävaren, ingen vila här!

Adios!

Vävaren

Sitter på vävaren nu. Jobbar här i kiosken idag med Linnéa. Det är aldeles för lugnt här, det är jag, Linnéa och Marina, ledaren. Inga barna alls, men de är nog trötta nu när skolan har börjat.

På eftermiddagen i skolan hade vi "minister för en dag". Det var jättekul! Vi blev indelade i grupper och fick ett eget land att styra i en region. Sen kunde man bilda allianser med de adnra gruppernas länder och man kunde kriga mm. Så varje person var en minister i gruppen och man bestämde olika saker. Vi fick ett av de svårare länderna som var urfattigt och hungernöd, men vi fick det nästan på benen, men just då så hade det redan gått tre timmar så vi fick sluta, men tiden gick jättefort.

Jag pratade med Marina om att fixa en blogg till vävaren, och hon tyckte att det lät som en bra idé. Då kan man ju lägga upp vimmelbilder från discona och andra inlägg om vad som händer här. Så det är bara att hoppas på att man får tillräckligt mycket folk till den bloggen och att den sprids, så att vi får mer folk hit.

Det var allt från mig idag.

Adios!

Torsdag 15/1

Nu känner jag att det var ett tag sen som jag skrev här. Jag har varit lite frånvarande, kunde inte sova på nästan tre dygn. Jag vet inte varför, men svårt var det i alla fall. Så i tisdags och igår så var jag hemma från skolan. Jag var helt väck i skallen, kunde inte ens förstå vad en film handlade om.

Nu mår jag lite bättre i alla fall, men jag är fortfarande lika yr.

Sitter i skolan nu och ska ha matte med Eva, får se hur det går

Adios!

Hos Jones :)

Är hos familjen Jones nu. Har varit här sen kl 6, roligt att vara här! :) Vi fick jättegod mat, och sen sjöng jag och Matilda singstar Abba. Hjälpte henne med Photoshop också. Nu är jag så trött att jag inte vet var jag ska ta vägen, men snart får jag nog gå hem. Hundarna sove de med. Längtar hem till min säng!

Kali nichta (God natt på grekiska ^^)

Adios!

Haha

Är man bra trött när man skriver, "köpte en snygg ring till örat imorrn.." när man menar igår? xD
Ska snart över till jones och äta mat, Marianne har fyllt år. Hoppas det blir tacos, så gott!

Igår var jag med Gabriella, vi gick ungefär till Strömsbro och träffade Carolina, hundarna var lagom trötta på oss då. sen åkte vi in till stan och träffade Björn, Senare träffade vi Dawa, Jesper, Carl, Gustav och Mazzarolo, kommer inte ihåg om det var någon mer. Sen orkade inte jag gå hem så tidigt, så jag sov hos Gabriella. Vi somnade vell runt 3 och vaknade 13.00 xD lagom trötta ändå. Sen åt vi frukost och åkte till stan. Jag köpte busskort , vi hämtade Gabbes "lagade" mobil, sen solade vi. Hur skönt var inte de?!

jaja, nog om mig nu:P

Ha en trevlig helg!

Adios!

Skola skola skola...

Ganska trevligt att börja skolan, men då har jag mindre tid till bloggen, och det är inte så najs. Igår var jag så trött att jag gick till sängs vid 9. Ögonen gick i kors och jag höll på att somna vid bordet. Då är man trött!

Köpte en snygg ring till örat imorrn, det blir bra de :)

Idag vet jag inte vad jag ska göra, ska ringa Melinda sen iaf :)

Krya på dig Gabriella!

Adios!


Skola

Nu var det två dagar sen, förlåt, ska bli bättre (A) :)

Sitter i skolan nu, somnar snart! Jag är jättetrött. Det tidigaste jag gick upp på jullovet var halv 10, och nu gick jag upp kl 7... väldigt tröttsamt. Men å andra sidan så träffade man massor med folk, det är nice.

Ska ner på stan sen med Björn, det blir också nice.

Vi hörs mer sen ikväll :)

Adios!

Med Björn

Sitter här nere i källaren med Björn. Vi har roligt, lyssnar på låtar och kollar på internet, Björn är väldigt hungrig han med, så nu ska vi sno något att äta.

det har inte hänt så mycket om dagarna, men ni får höra mer sen :)

Adios

Trött igen

Nu sitter jag här och är trött igen, måste nog gå till sängs tidigt idag. Skolan börjar på torsdag, och då MÅSTE jag vara pigg! Annars går det åt skogen.

Jag har ett nyårslöfte, fast jag har redan brutit det, men imorgon börjar det gälla. Jag får bara äta godis och dricka läsk på lördagar, men jag måste inte göra det bara för att det är lördag. Jag Jag ska börja röra på mig mer också. Så snart får ni se den nya Jocke ! :D

Jag hade lite tråkigt idag, så å drog jag fram kameran och hade lite skoj i alla fall. Här är resultaten:
Dom kanske inte blev så jättebra, men det var ett bra tidsfördriv.

Jag orkade inte skriva igår kväll, sorry, men jag var så trött. Jag har vänt på dygnet totalt! Slut på det nu också!

Imorgon vill jag hitta på något, det är bara att höra av sig! :)

Adios!

Frukost

Sitter i soffan och äter "frukost".

Har smsat lite med Ellen och Björn nu på morgonen. Vet fortfarande inte vad jag ska göra idag. Jag ska nog gå ut och gå, men det blåser och snöar som bara den. Hoppas att det lugnar ner sig lite så man kan gå ut och ta lite luft.

Lillebror har erövrat teven också, han sitter här bredvid och spelar NHL!! Hur orkar han?

Ja, mer info ikväll om vad som hänt idag.

Snart får jag hem min första biobiljett från gratisbio :)

Adios!

Glömde lite

Nu har vi sagt hejdå åt Jake och Eli (ilaj). De körde sin sista match i Gävle mot Brynäs. De vann med 5-4. En riktigt bra match! De vägrade ge upp och gav allt de hade! Lite tråkigt att de åkte så tidigt. De kommer fram till arlanda nu om en kvart, så ska de bo på hotell där och spela fler matcher tror jag. Sedan åker de hem.

Jakes pappa sa att Jesper  (Min lillebror) får komma ner till dem och bo där, jag kan säga att jag ska med då! Förstå vad roligt!

Ja nu ska jag verkligen slita mig från datorn!

Trött

Nu ligger jag i sängen igen, trött som bara den. Jag har vänt på dygnet, och håller på att vända tillbaka det, eller inte. Idag vaknade jag ungefär kl 12, dagen före det vaknade jag 13.00! Men nu måste jag vända tillbaks dygnet igen, för jag kan ju inte gå runt som en zombie.

Idag skulle jag möta Melinda på stan, vi skulle fika, roligt! :) Så kom jag ner till stan lite för tidigt, men Bella och Elaine var på stan. Men tji fick jag, då kunde jag inte träffa dom, för en grej. Sen fick jag reda på att det hade hänt någon olycka i stallet, så Melinda skulle komma en timme senare. Så vad skulle jag hitta på i en timme? Jag ringde till Björn, då var han reda på väg ner till stan. Så då mötte jag honom, och vi blev dissade och undvikna av två otrevliga personer ;).

Sen kom Melinda ner, det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Melinda och Björn aggade lite mot varandra och var allmänt dryga mot varandra. Och inge fika blev det heller för Melinda hade ätit. Så vi tillbringade en timme på Mc donalds där dom satt och kollade på mig när jag åt, haha!

Imorrn vet jag inte vad jag ska göra, ska fixa en header till Carro, sen vet jag inte. Om ni vill så kan ni ju höra av er!

Nu ska jag fortsätta läsa i min bok.

God natt!

Adios!

:)

Nu börjar alla gå till sängs här hemma. Kanadensarna verkar inte må så bra, de var på toa ganska ofta nyss, stackarna.

Imorn ska jag träffa Melinda, de ska bli kul, fika på stan :)

Efter det ska jag kolla när kanadensarna spelar hockey mot brynäs.

Mer imorn :)

God natt :)

Adios!

1 Januari 2009

Nytt år, nya möjligheter

Hade en trevlig nyårsafton igår. Var med Björn, vi åt på Hillerian och smällde lite smällare. Efter det så åkte vi ner till Strömsbro och firade tolvslaget med bland annat min familj.

De från kanada har kommit nu. Jag tror att jag kanske har nämt dem förr, men jag är inte säker. Det är i alla fall ett kanadensiskt lag som spelar mot det hockeylag som min lillebror spelar i. Så nu har vi två kanadensare inneboende i en natt till. Dom heter Eli [ilaj] och Jake. Dom är schyssta fast jag har inte träffat dom så mycket. Det var lite roligt, dom hade inte sett en osthyvel föräns nu. Så de ska få en varsin nu, haha. Fast de åker imorgon. Tycker att de hade kunnat stanna lite längre.

Gott nytt år förresten!
Nu är det bara 6½ månad kvar till Taizé! Jippie! :D

Adios!