Vävaren

Sitter på vävaren nu. Jobbar här i kiosken idag med Linnéa. Det är aldeles för lugnt här, det är jag, Linnéa och Marina, ledaren. Inga barna alls, men de är nog trötta nu när skolan har börjat.

På eftermiddagen i skolan hade vi "minister för en dag". Det var jättekul! Vi blev indelade i grupper och fick ett eget land att styra i en region. Sen kunde man bilda allianser med de adnra gruppernas länder och man kunde kriga mm. Så varje person var en minister i gruppen och man bestämde olika saker. Vi fick ett av de svårare länderna som var urfattigt och hungernöd, men vi fick det nästan på benen, men just då så hade det redan gått tre timmar så vi fick sluta, men tiden gick jättefort.

Jag pratade med Marina om att fixa en blogg till vävaren, och hon tyckte att det lät som en bra idé. Då kan man ju lägga upp vimmelbilder från discona och andra inlägg om vad som händer här. Så det är bara att hoppas på att man får tillräckligt mycket folk till den bloggen och att den sprids, så att vi får mer folk hit.

Det var allt från mig idag.

Adios!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vi borde ägna en hel dag då det där "minister för er dag" :D

2009-01-18 @ 20:05:26
URL: http://waai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback