bloglovin     

Snart gott nytt

Dagen började med att jag och mamma gick ut med hundarna. Vi gick runt Hille kyrka, fint väder med sol och allt. Så tände vi ett ljus på graven och önskade alla ett gott nytt år. En liten tradition.

Sen var jag och hämtade min bärbara DVD. Jag sålde jultidningar i år, lät i princip katalogen ligga framme när lillebror fyllde år, och jag fick över 1000 spänn, och en bärbar DVD, helt nice. Vi handlade och åt Tacos på kvällningen. Just nu sitter jag och kollar på Desperate Housewifes. Hur kul är inte den serien. Jag köpte första säsongen till familjen, men det blir säkert bara jag som kollar på den. Dom är ju så roliga och knäppa i serien.

Imorgon kommer Björn hit, och två kanadensare. Kanadenserna ska bo här i två nätter, får se om de pratar engelska eller franska, man pratar tydligen franska i kanada också. Jag ska fira nyår med Björn, Elaine kanske också kommer. Då kommer björn att sprängas. Haha, det är bara vi tre som fattar.

Imorgon slutar Rix FM att sändas här med. Hur tråkigt blir inte det! jag blir så arg på sånt! Jag menar, hur stort är inte Gävle och Sandviken tillsammans? Varför slutar man sända det här då? Titti i rix morgonzoo sa själv att hon, roger och ljudteknikern själva är från Gävle. Nä usch vad less jag blir. Mix megapol kan ju glömma att jag tänker lyssna på deras kanal. tycker inte om den :P ;) Rix ska det vara! det eller inget. Istället för Rix så ska det komma någon kanal som heter rockklassiker. MEN HALLÅ?! ingen vill lyssna på gamla rocklåtar. De kan ta sig någonstans.

Nä nu går jag och lägger mig!

Hoppas ni får ett gott nytt år :)

God natt

Adios

Jao, något som jag hittade..

Lägg till Blogg

Förlåt

Förlåt att jag inte uppdaterade er igår, kom hem 11 och var trött.

Jag var med Björn igår. vi åt på Max (trevligt) och sen åkte vi hem till honom och kollade på "Walk the line". En riktigt bra film om Johnny Cash (tror det stavas så). Blev goda chips också (Dill & Gräslök) mums! Sen fick vi glass av Björns plast/plus/extrapappa. Undrar vad man ska säga egentligen.

Idag var jag och Elaine på bio, Twilight. Den var faktiskt bra med tanke på att den måste konkurera mot en väldigt bra bok. det enda jag störde mig på var att de glömde viktiga detaljer, men sen är det nog svårt att få med allt från en 400 sidor lång bok till en 2 timmars film. Det var trevligt i alla fall. Före det var vi på stan, åt på Subway och fikade på Java. Det får vi göra om!

Nu går ögonen i kors. På tal om ögon, jag skulle beställa färgade linser, men mamma stoppade mig. Jag vill ju prova att ha bruna ögon. (snyft)

Nä, nu ska jag snart gå till sängs.

Adios

Snart ett nytt år också

På onsdag är det nyårsafton, och´min familj vet ännu inte vad vi ska göra, eller var vi ska vara. Min lillebrors hockeylag ska möta ett Kanadensiskt lag, så vi ska ha två kanadenser boende hos oss några dagar. Så egentligen skulle vi vara på ett ställe, som nu har blivit sålt och de nya ägarna har höjt priserna med mer än 200%, så vi skulle vara hos några kompisar till mamma och pappa. Men nu hade hockeyklubben fixat något annat, så nu ska vi dit, och sen till föräldrarnas kompisar. Hualigen!

Nä jag tror att jag skippar familjen i nyår, och är med några kompisar. Det känns mer pepp.

Imorn går jag och Elaine på bio! Äntligen får jag se Twilight. Läste precis ut boken, den var jättebra! Men jag undrar fortfarande hur det ska gå med sexet. haha, Elaine garvade på bra när jag frågade det, för de kan ju inte ha sex med varandra när han är vampyr, det säger han själv. Men någon gång måste de ju ha det, men det kommer att bli konstigt. Jag får fundera vidare på det där.

Ska in till stan nu och äta med Björn. det blir nog något så exklusivt som MAX. Fast sen är det väldigt gott. Jag återkommer med mer ikväll

Adios!


Nu är julen över, igen

Ärligt talat så känns det inte som det var ett år sedan det var jul sist. Tiden går så fort!

Jag fick jättebra prylar i år! Jag lägger upp en bild senare på allt :)

Dagen började med att jag blev brutalt väckt! Det var ganska skönt, för jag drömde om att jag satt i ett flygplan som hade fått fel på ena motorn och att vi krashade. Sen åt jag frukost, öppnade paketen under granen. Det var en t-shirt och en ny tröja. Skulle ha dom på kvällen. Skitsnygga! Sen gjorde jag mig i ordning för kvällen. Någon timme senare åkte vi till farmor och farfar på jullunch. Ja var "tomte" och delade ut klapparna. Fast jag sa att jag var en otrevlig tomte, orkade inte läsa vad det stog på alla paket så jag bara delade ut dom.

Senare, efter julklapparna, så åkte vi ca 300m till mormor och morfar. Där var vi till kl 2 på natten.l vi åt tre gånger(haha) och fikade, fick paket. Jesper, min lillebror, fick ett kuvert, "från tomten" I det kuvertet så låg det ett till kuvert, och i det ett mindre osv. till slut fick han en lapp där det stog att han skulle leta i TORNET. det tog ett tag innan han hittade "tornet", det var en bok. Där låg det en till lapp, han skulle leta någon annan stans, så han sprang runt i huset hos mormor och morfar och letade efter lappar och jag sprang efter och filmade. Det slutade med att han fick en lapp, i en halvliters flaska, som han inte fick ur. Tillslut fick han ut den med hjälp av en tång, och det stod att han skulle leta efter svaret under mormors säng. Och där låg en ny hockeyklubba. Snacka om att han blev glad.
Runt tolvtiden mpå natten så var alla i släkten lagom lulliga. Morfar visade mig en annons om kattungar som var 10veckor, men det stod "10v", så han sa att det var kattungar med 10 volt. det tyckte han var jätteroligt och sa det flera gånger, han skrattade lika mycket varje gång. Det är tur att Mormor och Morfar finns, de är så snälla!

Vid 2 tiden drog vi oss hem och jag läste "om jag kunde drömma" fram till tre. Så idag mär jag lagom trött.
Men jag har haft en trevlig jul, med många fina julklappar och fint sällskap!

Hoppas ni har haft en lika trevlig jul som jag!

Ha det bra!

Adios


Julklappar till mamma?

Mina föräldrar är ju lite som dom är. Mamma höll på med julskinkan och städade, då kommer pappa hem från jobbet och säger att hon ska följa med honom, för han ska köpa en julklapp till henne. Så hon släppte allt och följde med. Efter två timmar så kommer dom hem med två nya fotöljer. Okej? tänkte jag. Pappa skulle köpa ett skåp till stugan till mamma i julklapp, så de åkte till Jysk, men de kom hem med två fotöljer, hur lyckas de?
Ja så nu är det full rulle nere i vardagsrummet, så jag gick upp på mitt rum. Tänk vilka föräldrar man kan ha.

Jag skulle ha åkt till Elaine idag, men hon hade glömt bort att fråga, så hennes pappa tyckte inte att det var okej, såhär dan före dopparedan. Men that's life som jag brukar säga, jag får åka dit någon annan gång istället.

Just det! Jag åkte aldrig till Ulrika. Hon hade skickat sms till mig, FAST jag sa åt henne att ringa hem, så runt halv 11 så såg jag ett sms där det stog att jag kunde komma hem till henne vid halv åtta med en film. Jag såg det Liiiite försent bara. Men det kanske blir någon fler gång.

Undrar vad jag hittar på idag.

Adios

Tjäna biobiljetter

Hittade en jättebra hemsida!

på gratisbio.se kan man få gratis biobiljetter. Det är värsta smart också, för man behöver i princip bara kolla på annonser för att samla poäng. Om du registrerar dig via hhemsida så får du 25 poäng att börja med, men om du registrerar dig via min länk i stället, så får du 75 poäng. Så gör det vettja :D Här är länken förresten http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=121960

BTW

Förlåt Matilda för att jag snodde din stil på bloggen, men jag ska ändra den sen, den är typ bara tilfällig :P

Julstädning

Precis klar med julstädningen då, blev "tvingad" till att göra det, jag hade datorförbud tills jag städade klart. Så då måste man ju rappa på, annars får jag mamma efter mig. Pappa skulle nog inte bry sig så mycket.

Idag var jag till Valbo köpcentrum med mamma, vi julhandlade lite. Bland annat köpte vi julklappar till hundarna, och en julklapp till hundarnas kompis. Det blev mest godis, men en och annan leksak också. Jag träffade Elaine också, så NU har jag träffat Elaines pappa för första gången. Elaines lillasyster var också med, första gången jag träffade henne med. För några månader sen visste jag inte ens om att Elaine hade en syster, fast jag till och med gick på dagis med Elaine. Men nu har jag träffat alla i hennes familj, förutom hennes hästar.

Precis när jag och mamma skulle gå in på Djurkompaniet så ringer Alexandra
Alexandra: Vad fan gör du?
Jag(funderar om hon ser mig): Va?
Alexandra: Ja?
Jag: Är med mamma i Valbo.
Alexandra: Jag ska äta på Waynes med dig!
Jag: Jaha?
Alexandra: Ja
Jag:  Okej, jag ringer när vi är klara, så kommer jag ner till stan.

Jag var bara lite lagomt chockad, väntade mig inte de, Alexandra fick nog sig ett gott skratt när hon la på. Hon lät som om hon alltid sa så när hon ringer. Lite småroligt.

Sen kom jag hem och städade. tog ungefär två timmar. Sen fick jag ett sms av Ulrika, hon undrade om vi skulle dra ihop ett gäng av de "gamla" och kolla på film. Hoppas det blir av. Får se hur det blir, men det blir nog roligt om det blir så.

Ni får hålla tummarna för att min blogg blir bättre!

Adios