bloglovin     

17 mm

Vaknade imorse och kollade på klockan, 05.30... Jag hade ställt alarm en timme för tidigt, suck! Men jag Kunde somna om på en gång i all fall.
Kaffe har jag hunnit dricka också, så nu är jag människa igen. Kaffe är aldeles för underskattat! Kaffe är liksom kaffe, man måste ha minst 73 koppar på en dag! Eller i alla fall 3-4 st. Oftast brukar det bli ännu fler, det är då jag och Malin brukar spåra!

Nu skulle jag behöva lite kaffe intravenöst så att jag vaknar till lite. Men när jag kommer fram till jobbet så finns det förhoppningsvis nybyggt kaffe!

Det ska tydligen regna idag, 17mm.. Helt okej för min del. Lite regn har ju ingen dött av. Jag ska ju ändå sitta inne och jobba. Får se vart jag tar vägen sen, om det blir en sväng till Valbo och byta operatör. Mina telefonräkningar har inte varit speciellt billiga. Får se om det blir bättre med ett annat abonnemang.

Det var värst vad det blev osammanhängande nu. Då kan ni ju fundera på hur det ser ut i mitt huvud på morgon om jag ens skrivit en fjärdedel av det jag har tänkt på.. Haha. Jag och Malin blev kallade störda och knäppa igår, men det visste vi faktiskt redan att vi var. Vi må vara det, men stolta störda och knäppa människor som inte skäms för oss själva! Ibland måste man ju få studsa över torget och ha lite kul, sjunga i regn och vara allmänt flummiga, även om man är 22 och 20 år.

Prova vettja! Ta något skutt när du är ute och går så har du helt plötsligt lite roligare!

Nu börjar bussen närma sig stan, närma sig kaffet på jobbet. Mums! Ha det så trevligt där ute i regnet!

I'm siiiiinging in the rain

Jag och Malin får för oss att gå ut och gå, fuktigt och varmt är det. När vi har gått en bra bit och satt oss ner på ett par gungor för att prata lite så öppnar sig himlen. Det vräker ner! Men vi deppar inte ihop, vi går runt och försöker fånga vattendroppar med tungan och sjunger "I'm siiiiinging in the rain" så det ekar i Sätra!
Lagom blöt sätter jag mig i bilen som immar igen och poppar musik det gör jag hela vägen hem. En pratstund med Carro hinner jag med innan jag hälsar på Gabbe och Linda som tvättar bilen i regnet.

Innan allt det här så har jag hunnit vara i Valbo och letat dammsugare med Ruzanna och köpt nya skor också! Efter det var det fika på stan med Cissi, Cicci och Malin. Mellan det hann jag äta mat och åka och köpa mjölk. Full fart hela tiden, men det är så det ska vara!


Bilderna från igår får vänta tills imorgon, datorn är heldöd och jag orkar inte springa ner och hämta laddsladden.. Så det fick bli Ipaden nu istället!
Jag borde sova nu egentligen, klockan står på 06.30.. Tidig morgon när man börjar jobba 8. Men nästa månad när jag får lön så klagar jag inte!

God natt på er, sov gott!

Slick slick

Igår satt jag hemma i min ensamhet och kollade på rasmus på luffen och hade allmän tråkigt. Jag kände mig ganska patetisk när jag satt där en lördagkväll och inte hade något att göra. Men sen skrev Ruzanna och frågade om vi skulle ut, ungefär 6 min innan bussen gick. Det var bara att springa det, jag som satt i mjukisbyxor. Snabb måste jag ha varit för ombytt och klar stod jag vid busskuren och fick VÄNTA på bussen. Sen blev det lite förfest hemma hos Rooz och en sväng till interpool innan vi gick till Slick där vi kom in utan att visa leg, på en lördag? Aja, lyckliga sprang vi ner och dansade tills vi höll på att storkna. Där kan man snacka värme! Ut en stund sen in igen och: Dansa, pausa, dansa pausa!

Vilket drag det var alltså! Sitter och väntar nu på att Ruzanna ska lägga upp bilderna från igår så jag har något att lägga in här också!
Men jag mår bättre än jag förtjänar idag! Lite trött, men inte mer än det. Bra där!

Sitter och myser framför en film nu med kaffe också, longing for some company... men det får bli ensammys som igår ;)


Sökt lägenhet

Hoppas på svar! Var inflyttningsdatum första juli, tänk om det skulle bli då att jag har flyttat då, det skulle ju inte vara helt fel!
Men jag ska inte ta ut något i förskott, men det skulle vara riktigt roligt och spännande om det vill sig så!

I övrigt har jag haft en bra midsommar och jag hoppas att alla ni andra också har haft det! Det blev en nykter kväll så när som på provsmakning av tre olika sorters whiskey. Kvällen spenderades i stugan med släkten, men jag var även bort en sväng till Gåsholma och hälsade på Emelie. Mysigt att sitta och kolla på solnedgången vid havet!

Idag har jag huset för mig själv, skönt med lite lugn och ro! Fick nästan för mig att städa nyss men sen kom jag på att det redan var nystädat, så det blev en film istället.
Så nu sitter jag här i min ensamhet och kollar på Rasmus på luffen, en gammal goding sådär. Får se vad kvällen har att erbjuda, det blir nog bara jag och teven, ensammys!


Aaaaaaah!Know the feeling?

Inget klaffar

När man verkligen vill något, då klaffar inget, annars kan det bara flyta på... Men inget att hänga läpp över, ny dag imorgon, nya idéer. Huvudsaken är ju att det blir som det blir, hur ska det annars bli?
#tröttkille
#sovasovasäng

4 timmar

Så lång lunch har jag, hade det igår också. Ganska skönt att ta ett "brejk" från jobbet, men sen jobbar man till 21 också.. Började 8 så det blir långa dagar. Men jag klagar inte, jag får ju betalt!

Vaknade inatt och hade kramp i vaden, har hänt några gånger förut, men den här gången var det extremt! Jag fick sitta och trycka ner foten i golvet i tio minuter för att få det att släppa... Skönt, nej! Så nu när jag precis slutat halta för foten så är vaden helt paj istället. Så ser ni någon filur på stan som haltar omkring så är det förmodligen jag!

Matdags!

Tralala lilla molntuss!


Kan man sno rösten?

Hej, jag vill också kunna sjunga!I'm Back From The Dead

Hej hej hallå dagboken... eller något i den stilen! Det har hänt så himla mycket senaste veckorna så jag har liksom inte hunnit med bloggen. Jobbet har kört igång på riktigt och det är jättekul och jag lär mig massor! 
 
Förra helgen var jag i Göteborg med SvKyUnga på Demokratikonferensen och Lilla årsmötet. Sommar i Göteborg är aldrig fel, speciellt inte när man har bra sällskap också! Lite bilder blev det också och jag twittrade halvt ihjäl mig för @svkyungaUppsala. Det blev dock en ordentlig blandning på bilderna nu när jag laddade upp dem, men det är huvudsaken att de syns! Förövrigt tycker jag att det borde öppnas ett Starbucks i Gävle! Helst nyss!


 
 


Imorgon ska jag faktiskt gå upp tidigare än vanligt, jag ska bli hurtig och ska bege mig ut på en springtur! Därför blir det #sovasovasäng nu!


Vill man se lite halvt i realtid vad som händer i mitt liv så kan man ju följa mig på Twitter (@jockeahlen) och instagram också (jockeahlen). Har även Kik också (jockeahlen) om man vill få kontakt med mig!

Sooooovdags, godnatt på er!

God morgon

Ja god morgon på dig! Sovit gott? Det har jag gjort i alla fall, heeeeeelt utsövd, eller?
En dusch på dethär och jag borde bli människa igen! 
#morgondush #morgonkaffe