bloglovin     

Alltså...

Dom här killarna blir man ju inte kloka på!! Hahahah! Vart får dom allt ifrån?! HAHAHA!


We are the heroes.. ofc!


Euphoria

Så kan man ju också göra, ganska häftigt!

@ work

Vi som har klarat provet blir straffade med att sitta instängda i ett rum, jag vill ut i solen! Som tur var så hade jag datorn med mig!!




Dgns intrgm




En riktigt bra dag helt enkelt!!

Dienstag





Efter en jobbdag med praktik (asnice!) så hamnade jag i boulognern med Malin och Wille där vi hejade på deras mamma som sprang vårruset. Vi hade en riktigt mysig fikastund i sommarsolen och jag passade på att glassa lite i brillorna, haha! Efter det blev det filmmys! "Kim Novak badade aldrig i genesarets sjö" (cancer döden knulla kärlek), riktigt bra och konstig film. Jag har dock sett den innan, men lite halvt om halvt på bussen till Taizé. Tror jag halvsov genom hela filmen för det fattades ganska mycket i mitt minne som jag fick se idag.

Ny dag imorgon, nya möjligheter och saker att se fram emot! Ska ha en riktigt mysig dag!!


PS. Att mysa är mitt nya nöje! DS.

Inte helt fel!

Jobbar hela dagen och har fyra timmars lunch. Man kanske skulle sätta sig i solen fyra timmar då? Någon som vill hitta på något nästa måndag?


Finally börjar det bli sommar!!


En sista



Sång innan sömnen!




Hej!

Jag heter Jocke och ser ut som en nyduschad katt, jag leker med ljus!





Trött.se? Ja! Men det är härligt att jobba! Fem plus:

+ Man har något att göra om dagarna
+ Man får betalt
+ Man har massor av härliga arbetskamrater
+ Man får känna sig vuxen
+ Man utvecklas
Yeah! Mitt jobb är riktigt roligt dessutom! Trivs som fisken i vattnet, som lejonet på savannen etc etc.

Men nu är det faktiskt dags att sova. Det är en ny dag imorgon och då måste man vara utvilad för att kunna uppskatta den!

Godnatt på er!

Videoinlägg: MAAAAALIIIIN!


Tumblr rape!

Haha jag hittade den här bilden nu från när vi hade afterwork! Vi gjorde en sk tumblr-rape på Joakim N (förvirrande jag vet?!) istället för en facerape, mohaha!!

http://lifewaster.tumblr.com/post/22843576127/tumblr-rape
Jag synkade precis mobilen med datorn.. 172 nya bilder.. jaja! Här kommer några från helgens bravader!!





En mycket lyckad och trevlig helg!



Mys i bollan

Eftersom det var Kristihimmelfärd igår så var det ingen Ungkväll, så vi ordnade ett spontant mys i Boulognern själva igår. Brännfrisbee, kubb och fika i tre timmar, riktigt mysigt. Solen tittade fram och förgyllde också! Något som vi måste göra om!


Haha härlig reklam!



Hahah! Stackars mamman! 



Rast

Härligt med rast i tre minuter, då hinner man lägga upp några bilder och skriva en minimal text!


Weeeei

Jag har kommit på att mitt bord faktiskt är ganska bra att ha datorn på! Då kan jag ju använda soffan också, som jag sitter i en gång om året ungefär. Man kanske skulle ha ett litet kontor här.. i änden av rummet. Fast vad jag ska göra på mitt kontor vet jag inte. Något administrativt kanske... eller så kan jag programmera mitt rum så det blir rent? 

Jag tror att jag ska skaffa en egen domän till min blogg... tokig.se, galen.nu, eller vad tycker ni? Haha, killenmedkasshumor.se kanske. 



Yesterdag

Kolla häääääääär!!

Åka biiiiil


So fun!


@ the foersamlingsgaerd

Yeaaaaah!




Mupp #2

Me don't like kaffesump!


Igår och idag

Två 50-års fester igår!
Gabbes pappa Julio fyllde år och farmor&farfar firade guldbröllop. Blev lite överförfriskad där ett tag! ;)

Vaknade imorse med värsta morgonfrillan, haha! Begav mig till kyrkan och var med på konfirmationen för våra härliga konfirmander! Nu är det dags att träffa Ullis som är hemma en dag innan hon åker bort igen!


Mupp!



AAAAAH! I'm going crazy!

We should go to France!


Killen...

... Som har kul? ;)


Lycka!!

Jag blir så glad av den här bilden så jag måste lägga upp den igen!!


Motto att följa




Dock är jag väldigt dålig på det, något att träna på kanske..

Dagens Instagrams




Jag var ute på en liten mysig kvällspromenad, det var faktiskt riktigt varmt ute! Sen blev det ännu mysigare när gatubelysningen slocknade. Jag tror att jag inte är mörkrädd längre ;) Förut var jag riktigt mörkrädd, men jag har nog sett så många skräckfilmer så jag har vant mig. Om inte annat så gjorde jag det i somras när jag jobbade i Spökborgen i Furuvik!

Dags att sova nu, imorgon väntar nya äventyr! #taggadpålivet!

Charmigt...

Haha, vilken oerhört charmig och extremt fin bild som ploppade upp i tidningen idag... eller? 
Jag blev ju som sagt påhoppad av en journalist igår när jag skulle köpa nässpray på apoteket. Aja, jag bjuder på det ;)

Gårdagens vårmys!

Jag, Malin, Wille och Jessica lekte och mös sönder oss igår i vårsolen. Mycket trevligt! :)


Provar på kändislivet

Haha, jag var in på apoteket idag och skule köpa nässpray mot min äckliga allergi när jag blev halvt överfallen och upptryckt mot väggen av en journalist med en fotograf som följeslagare. Jag blev frågad om både det ena och det andra och det knäpptes kort hit och dit. Får väl se imorgon om jag fastnade på bild.. man kan ju alltid hoppas att jag inte gjorde det! Vet inte om det var "fem frågor" eller om det var något annat, för det var fler frågor än fem iaf.. Haha vi får se som sagt!


Nej, det blir ett kort inlägg, upp tidigt imorgon (Hard Work Work!).




Dedikerar ett inlägg till...

Joyce! Haha nu får du äntligen ett inlägg, alltid lika roligt att prata med dig och senaste veckorna har det ju blivit massor! Good good! :) blir väl en jamsession i bollan snart med gitarrerna och skriva låtar, grillning måste ingå det också! Men vi ses väl någon dag antar jag :)


Jag är ju rolig..

Eller? Jag har inte skrivit på ett tag. Jag har haft fullt upp med livet helt enkelt. Jobba 8-17, förbereda vernissage, träffa människor, träna inför musikteater, träffa personer man tycker om, ha vernissage, ha musikteater, fika.. U name it!

Just nu händer det rätt så mycket i mitt liv. Massor av roligheter. Jag har ett jobb, jag har slutat röka (okej, några dagar.. men men, det gills nu eftesom jag har skrivit det här!), fått nya vänner, har kvar "gamla" underbara vänner, har fullt upp hela tiden men har massa roligt. Ja jag kan gör en låååång lång lista, men det känns lite tråkigt.


Idag hade vi vår föreställning, musikteatern "Lämnar dig aldrig". Det blev succe! Stående ovationer där applåderna aldrig tog slut! Jag var faktiskt lite nervös innan, men på ett bra sätt. Jag trodde DOCK..;).. att jag skulle blanda ihop och glömma all text. Jag var ju berättaren så jag hade ganska mycket text jag skulle kunna utantill. Men allt klaffade och när Agnes tog de sista tonerna så satt publiken helt stilla och tysta. Jag tror inte de förstod att det var slut, de ville ju höra mer såklart! Sen satte vi nog rekord i att plocka ihop scenen och det bar av in mot stan för en "efter föreställningen-fika". Mysigt!




Såhär kunde det se ut bakom kulisserna, här ligger jag bakom "trappan" och gömmer mig, ganska skönt att bara ligga där och inte behöva göra något på ett bra tag. Fast det var ju inte så jättebekvämt med stengolv.. jag får ta med en madrass om det blir fler gånger ;) Haha jag ser helt mobbad ut på bilden, men det bjuder jag på. 


Nu är det faktiskt sovdags, annars orkar jag inte med morgondagen! ;)