bloglovin     

Måndag 22/6

Midsommarhelgen har vatir bra, trevligt med släkten i stugan. Vi blev 17 personer, riktigt trevligt, och det blev bra väder med!

Idag har jag börjat sommarjobba, gick upp 10 över 6 och åkte in med pappa till jobbet. Jobbade till fyra, så nu är jag lagom trött, har rivit ett ventilationsagregat hela dagen. Men det blir bra träning!

Ska snart göra mig klar och hoppa ner i sängen, kolla på några avsnitt av OC :)

Imorn blir det mer skriva här :)


Tisdag 16/6

Nu har solen äntligen tittat fram efter en veckas frånvaro! Så härligt!

Började dagen med att städa mitt rum, eller, ja, jag plockade ihop hälften av alla prylar, sedan lockade datorn, så då satt jag där.
Sen gick jag hem till Gabriella, där städade jag hennes rum och hjälpte till att städa badrummet. Haha.

Eter det gick en bit och sedan följde hon med på min privatsång. Så jag och Johan sjöng igen och Ellen gav mig läxor över sommaren. Så nu ska de tränas!

Nu ska jag äta, sen tar jag moppen till Gabbe, så får vi se vad vi hittar på, vi ska kanske åka till Forsby och träffa några vänner :)

Ha de bra tills vidare! (:

diverse

Igår blev en lyckad kväll/natt/morgon! Jag hade jättekul tillsammans med många härliga människor i Kalles stuga,

Idag var man inte den piggaste personen precis. Men man brukar inte vara det om man har varit vakn i 32 timmar heller ;)

Jobbade med Polarna ikväll, nattvandrare. Det var kolugnt på stan. Knappt några alls på stan. Så jag slutade lite tidigare. Då åkte jag hem till Rasmus, för han Pappa fyller 50 år och Mamma och Pappa var där. Så då satt jag där och pratade med Nickas (Rasmus storebror) tjej som kommer från USA. Hon tyckte att jag var bra på engelska *stolt* :)

Nu gnäller mamma, så nu måste jag göra mig klar, så godnatt då :)

Hörs sen

Pust

Idag var jag fett trött! Kom hem två imorse och gick upp klockan 7. Hur orkade jag egentligen? Jag kommer inte ihåg så mycket av skoldagen. Jag vet att jag var på kemin och att jag hjälpte till och städa klassrummet. Men inga detaljer.

Efter skolan gick jag till zoo och köpte mat å mina Gerbiler, sen bar det av till Gabbe. Satt där ett tag och kollade på tv och socialiserade med henne och Carro.

När jag kom hem så åt jag först, sedan började jag plocka ur resten av min hylla. När den var tom flyttade jag ut den i hallen, och sen flyttade jag upp datorn från källaren. Så nu har jag en dator på mitt rum! Wihi :D

Precis när jag var klar med att flytta datorn begav jag mig av till församligsgården och hade privatsång. Johan kom också dit, så vi sjöng så fint med stämmor och allt :)

Imorgon blir det att gå upp tidigt. 05.30 ska jag gå upp och göra mig i ordning. Jag, Gabbe och Carro ska ta halv 7 bussen in till stan, så blir det att sitta i boulongnerskogen och ha tervligt :)

Vi hörs sen !


Gratisbio.se

Jag vet att jag har tjatat lite om det, men prova gratisbio.se Det funkar, jag får min biljett snart :)

Om ni klickar på bilden här nere så kommer ni kunna registrera er, och då får ni 75 startpoäng istället för 50. Och jag tjänar 5 poäng på att ni har gått med. Så både du och jag blir vinnare på det, det är vell bra? :)

Och det enda man behöver göra för att få sina biljette rär att besöka hemsidor och uttnytja erbjudsanden, gratis och sånt som kostar. Men man kan få en biobiljett helt gratis utan att behöva betala något, bara lite tid som man använder till att besöka hemsidor.Och om ni inte tror på att det funkar, så kan ni kolla på deras hemsida, där finns massor med bilder på personer som har fått sina biobiljetter :D

Nu ni

Nu ska det bli fart på den här bloggen!

Idag har jag varit ledig eftersom vi inte hade några lektioner, men på torsdag har vi kemi -_-

Två dagar kvar till skolavslutningen och jag känner på mig att jag får jättebra betyg! :D

Ikväll ska jag jobba i Furuvik på "Stolt och nykter". Får mat och på rasterna får vi åka gratis karuseller. Det ska bli roligt, undrar vad vi får göra bara.

Nu drar jag iväg med mor min, vi ska till Rusta, jag blir bärhjälpen nr.1 :)


Hörs snart igen!