Life as Jocke

Ja det är ju den som härjar och hindrar mig från att blogga! Jobba, träffa vänner, städa, betala räkningar.Blir inte så värst mycket tid kvar!

Nu har det lugnat ner sig lite i alla fall, Cabaret är slut och jag börjar få in lite rutiner i mitt liv, trots mitt minst sagt osammanhängande schema på jobbet. Fem timmar här, 11 timmar där och någon ledig dag då och då. Men jag är inte bitter, det är jag verkligen inte. Det finns så många som jag skulle vilja träffa, umgås med och prata med, men tiden räcker liksom inte till. Så förlåt om du känner dig träffad! Ser du mig på stan, haffa mig och boka in en tid i april 2015!

Haha! Nej men ibland kan det vara lite mycket, och jag påväg tillbaka efter att ha stressat 24/7 med jobb och musikal. Min lägenhet ser inte ut som att det har exploderat 4 hiroshimabomber längre, jag sover hela nätterna och mår riktigt bra. Life's beautiful, nästan iaf! Allt kan ju inte vara perfekt jämt! Jag får stå för de dumma drag jag har gjort och leva med det, acceptera det och gå vidare. Det finns ju faktiskt inte så mycket mer att göra än att ta konsekvenserna och lösa det med flaggan i topp och gå vidare, som en starkare och mognare människa.

 

Det har varit lite stormigt senaste tiden, men jag tror att det har mojnat nu, och det är jag glad för. Nu är det MIN tur att må bra, MIN tur att leva och det ska jag göra med glädje! Jag tycker om mig själv, jag gillar hur jag ser ut och jag tänker inte låta någon trycka ner mig. Det är slut på det nu. Life's my bitch! 

 

Återigen, jag ber om ursäkt till alla som har tagit illa upp under den senaste tiden, med en tråkig, sur och allmänt konstig Jocke som inte har hört av sig eller som inte kunnat ses. Ser du mig på stan, kom fram och prata, ibland behöver man en paus från vardagsstressen och en god pratstund! Jag mår bättre nu och det tänker jag fortsätta göra!

//


Jocke


Kommentarer
Postat av: Mamman

Skönt att höra Jocke. Älskar dig 😘

Svar: Älskar dig med mamsen!
jockeahlen

2013-03-12 @ 17:52:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback