bloglovin     

Morgonmys

Här ligger jag fortfarande i  sängen och latar mig. Det är skönt att jobba kväll hela veckan då jag får sovmorgon varje morgon. Musik och ett varmt täcke, det är bara sällskap och kaffe som saknas. 

Fick precis ett samtal från hyresvärden, tjejen som bor i lägenheten nu har fått mitt nummer så hon ska höra av sig så att vi kan göra upp om inflyttningen. Hoppas hon flyttar ut imorgon så jag kan flytta in! Nu vill jag bara ha det gjort, jag orkar inte vänta. Det har inte ens gått en vecka sen jag fick lägenheten, men jag blir lite smått otålig. 
 
Idag är det Kanelbullens dag och jag fick precis ett mail från jobbet att de har fixat bullar till alla som jobbar idag. Hoppas det finns en kvar till mig när jag börjar runt fem! Annars har dom specialpris på pressbyrån, så jag får väl springa dit. 
 
Nu ringde hon som har lägenheten precis, jag ska dit och kolla om det är några möbler jag vill ha. Nu blir det en snabbdusch och frukost, ska vara där om en timme!
 

Biljettsläpp Cabaret Gävle

Nu har biljetterna släppts till föreställningen Cabaret som kommer ha premiär i Gasklockan den 12:e Januari. Det är bara att börja boka!

Klicka på bilden så kommer du till entregavles hemsida där du kan boka biljetter till premiären!Mellan flyttkartonger och sopsäckar

Det är kaos i mitt rum just nu! Flyttkartonger står på hög och sopsäckarna ligger lite här och var. 

Jag har redan börjat packa ner mitt liv i kartonger och slänga andra delar av mitt liv. Saker som jag egentligen inte behöver hamnar i påsarna tillsammans med trasiga saker som jag sparat på mig genom åren. Just nu har jag två kartonger som det står "Böcker m.m." på och en full med prylar, sånt som man egentligen inte behöver, men som betyder något. Sånt som är svårt att slänga. Får se hur mycket jag får plats med i lägenheten sen, det blir nog en urrensning till när jag packar upp.

Idag var jag och Mamma till Jysk och Ikea och kollade på sängar. Jag provade nog alla sängar som fanns, men nu tror jag att jag har hittat den jag vill ha, det blir en 160cm säng (så jag kan rulla runt i den om jag har tråkigt) och sen har jag hittat en bäddsoffa också som var riktigt praktisk. 

Det här blir bra det! Jag väntar på besked om när jaag får flytta in, men det blir innan den 25:e i alla fall, för då åker jag iväg till Israel. Det ska bli så kul alltihop, både att flytta hemifrån och resan! 
Längtar!