bloglovin     

Rökelser och hemlighetsmakeri

Eftersom min mamma läser den här bloggen så kan jag inte skriva vad jag vill.. Egentligen borde jag kunna göra det eftersom jag är 19 år och bestämmer själv, men så funkar det inte riktigt i min familj. Jag har lite hemlighetsmakeri på gång och dom har inte märkt något än, få se hur lång tid det tar, nu lär de ju bli nyfikna när de läser dethär.

Just nu ligger jag i sängen och pluggar matte, jättekul! Eller inte.
På lördag ska jorden tydligen gå under enligt någon amerikansk "profet". Det verkar ju ganska onödigt, då hinner jag inte ens ta studenten och har pluggat halvt ihjäl mig, för vad? Dessutom är jag i Furuvik och jobbar då, för timmar som jag inte hinner få betalt för. Onödigt. Men om nu jorden inte går under så ska jag skriva ett brev till Mr. "profet" och fråga hur det kan komma sig att brevet kom fram efter den 21:a.. 

Det ligger en härlig doft av rökelser i mitt rum. Rökelser som Gabbe köpte i Indien till mig, dom är inte ens tända och luktar i rummet ändå. Nice, känns som att jag är utomlands! Skulle gärna skita i allt nu och bara försvinna, till och med till ön som Jack Sparrow blir strandsatt på. Skulle vara mindre bekymmer att ta sig därifrån än att gå klart trean i gymnasiet..
Åter till Matten, ska checkas av imorgon!

Ny mobil...

Egentligen är den inte så ny, det är min gamla W910i eller något i den stilen som jag har fått veva igång. Min iphone har gett upp efter nästan två år. Den stänger av sig hela tiden och startar om sig till äpplet så den går aldrig igång. Men jag har saknat min walkman lite måste jag erkänna.. Äter till maten

Efter regn kommer solsken

Efter åtaliga (typ två) dagar av regn tittade äntligen solen fram. Härligt! Sitter ute i solen nu och pluggar, kan det bli bättre? Ja jag kan ju slippa plugget.. Men nu är det sista rycket! Onödigt inlägg, men var tvungen att skriva lite om den härliga sommarkänslan :)

Lyssna


Läs

http://olalindholm.blogspot.com/