Varning för starka bilder!

Jag blir illamående, riktigt så att magen vill vända sig ut och in, när jag ser på den här videon. Det här är bara en av många videor som finns. Det handlar så klart om vad som händer i Ryssland just nu, och som har hållit på vädligt länge nu. Just nu förbereds OS för fullt i Ryssland och jag hoppas verkligen att resten av världen visar sin avsky för det som händer och medkänsla för dessa personer. 

I Ryssland förtrycks, misshandlas och mördas unga kvinnor och män. Varför?
Jo, de har en annan läggning än den som anses vara normal. Det är människor som har samma rätt som alla andra, att älska. Människor som av det ryska samhället inte får någon som helst hjälp, som inte ens anmäler en misshandel till polisen för att de får till svar att "Du är onormal, du får skylla dig själv". Människor som misshandlas och filmas i de mest förnedrande stuationer du kan tänka dig. Videos som sen laddas upp på internet för ytterligare förnedring och förödmjukelse. 
 
Det här är INTE OKEJ i dagens värld. Det har aldrig varit och kommer ALDRIG att bli okej.
 
Under demonstrationer mot detta attackeras demonstrander av LGBT-personer av motdemonstranter, men det polisen gör är att gripa demonstranterna då det nu är olagligt att göra "reklam för gay-propaganda" som det så vackert heter. Men det verkar tydligen vara helt okej att kränka, misshandla och döda personer på grund av deras sexuella läggning. Jävla Putin, du borde göra något åt saken. Men du är väl säkert en liten smygbög eller så klär du ut dig till Petra på lördagskvällarna, så du måste väl hävda dig genom att låta detta få fortsätta, avleda det från dig.
 
Snart för de säkert register på alla LGBT-personer i Ryssland, syr fast rengbågsflaggan på deras kläder och skickar iväg dem ut i Sibirien på "träningsläger".
 
Bara jag som tycker att det här börjar likna vad nazisterna gjorde under andra världskriget mot judarna?
 
Jag tycker att resten av världen måste visa vad de tycker. Svenska ambassaden i Moskva borde ha regnbågsflaggan hängandes utanför under hela OS för att visa att vi inte går med på det här längre! De som tävlar för Sverige borde veva med prideflaggan på invigningen så att det når ut till resten av världen, live i TV. 

Tänk dig själv om du skulle leva i ett land där du inte kan vara dig själv, inte kan älska vem du vill och riskerar att bli misshandlad eller till och med dödad för att du har en läggning som anses vara onormal. 
Förstår du fortfarande inte vad jag menar?
Tänk såhär då: Tycker jag att förföljelsen och dödandet av judar på 40-talet i Europa var okej? 
Förhoppningsvis så tycker du inte det. Det är lätt att tycka det, såhär i efterhand. Men då agerade omvärlden aldeles för sent. Vi måste agera NU, innan det är försent och innan det sprids vidare. 
 
Det blir bättre och bättre runt om i världen, men i vissa länder som Ryssland backar man tillbaka till någon sorts stenålderspolitik. 

Jag är glad att jag är född i Sverige och nu lever i Norge, att jag kan vara så pass öppen med vem jag är. Jag kan inte ens sätta mig in i situationen, och all den ångest alla utsatta människor i Ryssland har. Jag hoppas verkligen på en ljusare framtid! 
 
VÄLKOMMEN TILL RYSSLAND ÅR 2014
 Alla är vi människor
Alla har vi rätt att älska
 
 
Det bästa vi kan göra är att visa att vi inte står för det här!

Häng med på hashtagen #fuckyouputin på twitter och instagram.

Skriv under på fuckyouputin.com.
 
Jag ser det som så, är man tyst så kan man lika gärna vara en av de som sparkar dessa personer i huvudet när de redan ligger ner, blodiga och misshandlade. Är alla tysta så kommer detta att fortsätta.
Prata med vänner, familj, bekanta. Lägg upp ditt finger på instagram. Världen måste våga säga ifrån!


FUCK YOU PUTIN
 
Tack för mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback