bloglovin     

Don't mess with me!

Nattvakten har talat! Försökt inte med något här på hotellet ;)

Jag börjar få lite muskler i alla fall. Tänk om jag skulle börja träna på riktigt, då skulle de börja växa till sig ordentligt de små mucklerna! Det får bli när jag komer tillbaka till fina Stavanger!
Jag ska snart boka resa tillbaka till Sverige för en blixtvisit på fyra dagar i Gävle. Vill ni ses, hör av er! 
Har dock inte mitt svenska nummer i bruk, så det får bli på facebook eller något liknande!

Bjuder på en liten söt tröttnattvaktspännersinasmåmuskler-bild!
 
 
Över och ut för mig, nu blir det att jobba lite mer! 

Våren kommer tidigt i Stavanger #2

Den här blomman har redan funnits här i några veckor, dålig bild, men min lilla iphone börjar ge upp hoppet om sitt fortsatta liv!
 
 

Google goes Pride

 

Varning för starka bilder!

Jag blir illamående, riktigt så att magen vill vända sig ut och in, när jag ser på den här videon. Det här är bara en av många videor som finns. Det handlar så klart om vad som händer i Ryssland just nu, och som har hållit på vädligt länge nu. Just nu förbereds OS för fullt i Ryssland och jag hoppas verkligen att resten av världen visar sin avsky för det som händer och medkänsla för dessa personer. 

I Ryssland förtrycks, misshandlas och mördas unga kvinnor och män. Varför?
Jo, de har en annan läggning än den som anses vara normal. Det är människor som har samma rätt som alla andra, att älska. Människor som av det ryska samhället inte får någon som helst hjälp, som inte ens anmäler en misshandel till polisen för att de får till svar att "Du är onormal, du får skylla dig själv". Människor som misshandlas och filmas i de mest förnedrande stuationer du kan tänka dig. Videos som sen laddas upp på internet för ytterligare förnedring och förödmjukelse. 
 
Det här är INTE OKEJ i dagens värld. Det har aldrig varit och kommer ALDRIG att bli okej.
 
Under demonstrationer mot detta attackeras demonstrander av LGBT-personer av motdemonstranter, men det polisen gör är att gripa demonstranterna då det nu är olagligt att göra "reklam för gay-propaganda" som det så vackert heter. Men det verkar tydligen vara helt okej att kränka, misshandla och döda personer på grund av deras sexuella läggning. Jävla Putin, du borde göra något åt saken. Men du är väl säkert en liten smygbög eller så klär du ut dig till Petra på lördagskvällarna, så du måste väl hävda dig genom att låta detta få fortsätta, avleda det från dig.
 
Snart för de säkert register på alla LGBT-personer i Ryssland, syr fast rengbågsflaggan på deras kläder och skickar iväg dem ut i Sibirien på "träningsläger".
 
Bara jag som tycker att det här börjar likna vad nazisterna gjorde under andra världskriget mot judarna?
 
Jag tycker att resten av världen måste visa vad de tycker. Svenska ambassaden i Moskva borde ha regnbågsflaggan hängandes utanför under hela OS för att visa att vi inte går med på det här längre! De som tävlar för Sverige borde veva med prideflaggan på invigningen så att det når ut till resten av världen, live i TV. 

Tänk dig själv om du skulle leva i ett land där du inte kan vara dig själv, inte kan älska vem du vill och riskerar att bli misshandlad eller till och med dödad för att du har en läggning som anses vara onormal. 
Förstår du fortfarande inte vad jag menar?
Tänk såhär då: Tycker jag att förföljelsen och dödandet av judar på 40-talet i Europa var okej? 
Förhoppningsvis så tycker du inte det. Det är lätt att tycka det, såhär i efterhand. Men då agerade omvärlden aldeles för sent. Vi måste agera NU, innan det är försent och innan det sprids vidare. 
 
Det blir bättre och bättre runt om i världen, men i vissa länder som Ryssland backar man tillbaka till någon sorts stenålderspolitik. 

Jag är glad att jag är född i Sverige och nu lever i Norge, att jag kan vara så pass öppen med vem jag är. Jag kan inte ens sätta mig in i situationen, och all den ångest alla utsatta människor i Ryssland har. Jag hoppas verkligen på en ljusare framtid! 
 
VÄLKOMMEN TILL RYSSLAND ÅR 2014
 Alla är vi människor
Alla har vi rätt att älska
 
 
Det bästa vi kan göra är att visa att vi inte står för det här!

Häng med på hashtagen #fuckyouputin på twitter och instagram.

Skriv under på fuckyouputin.com.
 
Jag ser det som så, är man tyst så kan man lika gärna vara en av de som sparkar dessa personer i huvudet när de redan ligger ner, blodiga och misshandlade. Är alla tysta så kommer detta att fortsätta.
Prata med vänner, familj, bekanta. Lägg upp ditt finger på instagram. Världen måste våga säga ifrån!


FUCK YOU PUTIN
 
Tack för mig.

Våren kommer tidigt i Stavanger!

Idag vaknade jag kl 6 och var klarvaken. Inte så konstigt, somnade med datorn i knät vid sju igår kväll. Ställde mig och gjorde mozarellafyllda köttbullar sådär halv sju på morgonen, supergott blev det! 

Hamnade på jobbet i fyra timmar och pratade med chefen och Mira och fick i mig lite lunch också, mysigt med stort M!


Gick hem till Emilie och hämtade Lobo och var ut på en promenad med honom, gick lite vilse men hittade tillbaka. Stavanger är inte särskilt logiskt att hitta i måste jag säga. Det går upp och ned, hit och dit och vägar som tar slut på konstiga ställen. Som tur är så börjar jag hitta nu! 
Det var riktigt skönt med en promenad idag, det blåste inte så mycket, var sol och 8 grader varmt. Det ska bli samma väder nästan hela veckan, vååååår!

Var ner i byn och tog en kaffe med bästa Sophia och snackade skit på bøker og børst (Böcker och sprit, kul namn!). Riktigt mysigt café med massor av böcker och spel som man kan låna.
Sen blev det hem och somna lite på soffan igen och nu sitter jag på jobbet och gosar mig med musik och ser inte tillstymmelsen av någon gäst. Underhåll mig någon?

Hur som helst så är allt bra och jag hoppas det är bra med er också!

 
 
 
 
 
 
 

Dör musikdöden

Ligger här på soffan.
Kom på att jag inte har bloggat på några dagar.
Har inte sovit något inatt..
Men det gör inget, för jag är inte trött alls.

Man får ju lite smått rubbad tidsuppfattning av att jobba natt. Nu när jag ändå är vaken på dagen (yaay) så tänkte jag och kameran ta oss ut på en liten tur i Stavanger och hitta något roligt att fota. Men det blir nog först om någon timme, när jag har fått i mig lite kaffe. 
 
Hittade den här grymma killen på youtube, han har sån skön röst, dör musikdöden här på soffan!