bloglovin     

Bursdagsfeiring

Var hemma hos Isabell & Jeanette igår och firade Jeanette som fyller år idag. Hon blev superglad över presenterna. Av mig och Sondre fick hon hela sjunde säsongen av Doctor Who på blu-ray och Harry Potter-mynt som ser exakt ut som de i filmerna. Alltid kul att ge presenter till folk som uppskattar dem!

Råkade sova till ungefär halv 3 idag, och drog på jobb vid 3. Hoppas jag får sova ikväll bara då jag ska upp tidigt imorgon och jobba igen.
Hemma i Sverige verkar allt flyta på. Mormor ska snart få flytta in i lägenheten och de skulle till kyrkan idag då de läser upp alla namn på de i församlingen som har gått bort. Skulle gärna varit där jag också, men det blir lite dumt att resa i flera timmar en väg för att vara med på en gudstjänst som varar i en timme. Så jag får vara med på håll.
 
Nu har jag bara tre jobbdagar kvar innan jag går på semester, igen. Tyckte det var bättre att ta semester 1 vecka i taget, då har jag ju lite större chans att få fint väder någon av veckorna och jag får vilan lite utspridd. Efter semestern blir det ganska hektiskt. Det är ONS i Stavanger, en oljekongress, vilket innebär att det kommer vara fullt kaos eftersom alla hotell blir fullbokade ett år framöver dagen efter ONS. Det ska gå bra, det ska det, men det kommer nog bli lite att stå i.

Jobbar vidare i ett (förvånansvärt) torrt Stavanger.
 
Ha det!
 
 
 
 
 
 

Invigt soffan

Nu har jag invigt nya soffan ordentligt. Somnade på den efter en lång dag på jobbet vid 10-tiden igår kväll och vaknade av att en något berusad Sondre försökte bära in mig på rummet vid halv 5. Det gick inte så jättebra för honom för att säga det så. Men söt är han i alla fall! Soffan måste ju vara rätt så bekväm i alla fall eftersom jag lyckades sova så länge. Fin är den också!

Känns som att jag börjar få koll på det här med att jobba dag nu också. Lite fler saker att hålla i huvudet, men bra träning på info om Stavanger också. Blir frågad om frågor som jag blir helt ställd av som jag aldrig har tänkt på om Stavanger, men lyckas alltid komma med ett bra svar i alla fall!
 
Jobbar vidare!
Ha det!

4,8 – 32,2 mm

Har min första tidiga vakt i dag sedan 2 december, känns aningen ringrostigt men det går helt fint!
Massor med trevliga gäster som frågar om restauranger, saker att besöka och när bussarna går. Lite skillnad mot natten då det oftast är vilken pub som har öppet längst, haha!

Imorgon ska det regna, tror jag i alla fall. Som rubriken säger så är de nog lite osäkra på nedebördsmängden. Antingen så regnar det nästan inget alls (för att vara stavanger), eller så blir det översvämning. Hoppas på det sista, kul med lite spänning i vardagen!

Ikväll blir det fest, jordbærfest på en jordgubbsodling. Lite ironiskt nog är det helt slut på jordgubbar. Ingen dricka för mig dock, ska köra bil och på jobb kl 7 imorgon. Ska bli mysigt ändå!
 
Det blev en liten omställning att börja jobba dag kände jag, ögonen går nästan i kors och jag känner i hela kroppen hur trött jag är. Men jag kämpar på och försöker ställa om kroppen på dagrytm igen, ska nok inte vara något problem det!

Hoppas alla där ute får en fin dag, det tänker i alla fall jag ha! :)