bloglovin     

Kaffeutsikt

Avnjuter mitt morgonkaffe varje morgon (dvs när jag hinner) till den här utsikten, inte helt fel!
 
Jag har riktigt fin utsikt över ån och Gevaliafabriken. Svårt att inte tycka om mitt område. Ena dagen luktar det nyrostat kaffe när man kliver ut genom dörren och andra dagen luktar det godis från Läkerol. 

Har varit ledig i tre dagar nu. Jag känner mig som en helt ny människa! Att få sova så länge jag vill är ju hur skönt som helst! Att kunna laga mat utan att stressa och att kunna ta det lugnt! 
Då har jag ändå gjort massor av saker de här dagarna, singstarkväll med b-rudarna och påskmiddag med familjen. Har träffat lite vänner och kollade precis på Mio min mio med Malin (My partner in crime) och Klara. Mys!

Har mina små voffsingar här på besök nu som ligger och myser i soffan. Alltid trevligt med lite nattsällskap! Länge sedan som jag var med dom så länge. Massor av skinka har de fått också, så de kommer tigga sönder mina föräldrar sen, haha!

Får se vad som händer imorgon då, några promenader med vovvarna blir det, sen ska jag njuta av den sista lediga dagen innan jobbet börjar igen. NU: SATC!
 

Var tog våren vägen?

Snökaos idag... Glad fakevår på er alla!


Snapshots


Bakisdags

Vaknade nyss, inte ett dugg bakis, det är bra det! Å andra sidan så drack jag nästan inget igår heller. 
Nu blir det till att baka, familjen Jones kommer hit om två timmar och ska fira mig, sådär 1&1/2 månad efter jag fyllt, men bättre sent än aldrig! Ska bjuda på sockerkaka och kaffe, blir etexperiment på sockerkakan där, ska hitta på något eget. Blir det en flopp får ni aldrig veta, men lyckas jag så blir det ett recept här på bloggen! 
 
Hörs mer senare!

Shake

That ASS!


I love it!

Saknar alla cabaretmuppar!


MMIN = Mat mitt i natten

Tänkte precis lägga mig i sängen för att sova...... Hoppsan, jag kanske skulle äta något. Lite konstigt ibland hur man kan glömma bort att vara hungrig. Tror att det kanske var därför jag hade huvudvärk. Duktig som jag var så lyckades jag även göra lite matlåda till imorgon. Fint folk äter ute på lunchen, Jocke har matlåda! 
 
Jag har funderat lite nu, och jag måste bli lite hälsosammare. Jag kom igång med träning när jag hade Cabaret, men nu har jag ju inte det längre, så vad ska jag göra nu?
Jag har börjat gått ganska mycket, men jag vill ha något mer. På mina promenader runt om här har jag hittat ett gym som ligger ca 2 minuter från min lägenhet. Jag har bestämt mig nu att jag ska gå dit och inspektera stället, känns det bra så ska jag köpa ett kort.
Jag tycker egentligen inte om gym, och vill helst inte gå dit själv och bara köra. Men hälsan går först! Dock så är det öppet 24/7. så jag kan ju passa på när ingen annan är där! Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra, springningen ska jag komma igång med, det är något jag gillar. Vi får se vad tiden har att utvisa!

Nu väntar sängen, jag måste sova, ska upp tidigare än vanligt imorgon. Jag har bestämt mig för att böjra äta frukost! Woop Woop!


Godnatt!
 
 

Life as Jocke

Ja det är ju den som härjar och hindrar mig från att blogga! Jobba, träffa vänner, städa, betala räkningar.Blir inte så värst mycket tid kvar!

Nu har det lugnat ner sig lite i alla fall, Cabaret är slut och jag börjar få in lite rutiner i mitt liv, trots mitt minst sagt osammanhängande schema på jobbet. Fem timmar här, 11 timmar där och någon ledig dag då och då. Men jag är inte bitter, det är jag verkligen inte. Det finns så många som jag skulle vilja träffa, umgås med och prata med, men tiden räcker liksom inte till. Så förlåt om du känner dig träffad! Ser du mig på stan, haffa mig och boka in en tid i april 2015!

Haha! Nej men ibland kan det vara lite mycket, och jag påväg tillbaka efter att ha stressat 24/7 med jobb och musikal. Min lägenhet ser inte ut som att det har exploderat 4 hiroshimabomber längre, jag sover hela nätterna och mår riktigt bra. Life's beautiful, nästan iaf! Allt kan ju inte vara perfekt jämt! Jag får stå för de dumma drag jag har gjort och leva med det, acceptera det och gå vidare. Det finns ju faktiskt inte så mycket mer att göra än att ta konsekvenserna och lösa det med flaggan i topp och gå vidare, som en starkare och mognare människa.

 

Det har varit lite stormigt senaste tiden, men jag tror att det har mojnat nu, och det är jag glad för. Nu är det MIN tur att må bra, MIN tur att leva och det ska jag göra med glädje! Jag tycker om mig själv, jag gillar hur jag ser ut och jag tänker inte låta någon trycka ner mig. Det är slut på det nu. Life's my bitch! 

 

Återigen, jag ber om ursäkt till alla som har tagit illa upp under den senaste tiden, med en tråkig, sur och allmänt konstig Jocke som inte har hört av sig eller som inte kunnat ses. Ser du mig på stan, kom fram och prata, ibland behöver man en paus från vardagsstressen och en god pratstund! Jag mår bättre nu och det tänker jag fortsätta göra!

//


Jocke


Yesterday

Urban Cone @ konserthuset