bloglovin     

Äntligen lite sommar!

Jag har äntligen fått känna på sommaren! Ligger och myser på bryggan i stugan i solen. Alldeles ensam är jag, mysigt! Bryggan guppar lite sådär härligt och vattnet kluckar mot båten. Jag börjar inte jobba förens 16.00, så det blir ett tag till i solen innan jag börjar åka hemåt.


Hoppas du också njuter av solen! Annars, gå ut och gör det!


Kvällsmys!

 
I'm Telling You No Disguise!

On the run

Har precis krupit ner i sängen efter en springtur och en dusch, sådär härligt mör i kroppen nu!
Blev aningen chockad när jag mötte fem kor när jag sprang igenom en hage.. visst det brukar vara kor där, men man brukar aldrig träffa på dem. Men nu var det fem stycken som skulle hälsa på mig, och slicka på mig. Haha jag lyckades på något vänster ta mig därifrån i alla fall och fortsätta min springtur. Svisch sa det i skogen när Jocke flög förbi! Jag var så envis så jag stannade inte en enda gång och jag gick bara i fem minuter för att varva ner lite. Bra där Jocke! 
Sen hittade jag en fästing som kröp runt på mitt ben, lagom halvpanik jag fick då! Petade ner den på backen och stampade på den några gånger, sen en gång till för att den hade tänkt bita mig. En fästing mindre! (Tack för applåderna!)

Idag hände något sensationellt, något extraordinärt, något som inte händer så ofta...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag ligger redan i sängen! Det har jag i och för sig redan skrivit, men hallå! Kolla klockan! 21:45, det är det tidigaste på, ja, två månader kanske.. härligt! Det blir väl ett avsnitt av någon serie och sen sova som ett litet barn. Imorgon är det jobb igen som gäller, money money! Börjar bli riktigt bra nu, mina tider stiger (eller sänks, beror på hur man ser på saken). Men ett till inlägg hinner jag med!


Sångfågel


Josh Grroban är för grym på att sjunga! Ännu en till jag vill sno rösten ifrån. Jag ska höra om det går att göra en inportering på röster... troligen ganska omöjligt, men man vet aldrig!


The smile on your face

 
 
 
 
Nostalgi! Jag kommer fortfarande ihåg första gången jag såg musikvideon! Det måste ha varit på MTV och mamma sa att hon tyckte att den var jättebra. Myslåten #1. Nu ska jag somna till den och drömma vidare! 
Godnatt!Hmm...

 
 
Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, ska bli spännande att se vad det blir av. Trailern kan ju vara dålig också.. men jag väntar med spänning.. det är ju trots allt snart JULIafton

Blå himmel och flygande pirayor

Hallå!
Sitter just nu på tåget påväg till Sthlm, blir en tvådygnskryssning till Tallinn, helt ok!

I helgen var jag på breidagård med svkyunga på "Unga Vuxna". Hade två helt underbara dagar med flygande pirayor och musik. Flygande pirayor är för övrigt bromsar... Sliter av köttstycken från en och svärmar omkring en!

Sen har det varit jobb och After Work och annat mysigt. Senaste dagarna har varit grymma, och då har jag det bästa av den här veckan kvar! Hur härligt som helst!

Jag har bestämt mig nu att jag ska blogga lite oftare, men ibland räcker inte tiden till. Det blir oftare instagram och twitter, heter jockeahlen på båda, så där kan man kolla om man inte hittar något här.

Mer info om resan sen! :)