bloglovin     

Bild också!

Var bara tvungen att sno den här från Malin! ;) Me and my muppfriend Klaaaara @ la biblotek. Gillar starkt min trötthet just nu ;)



I <3 min säng

Äntligen i sängen nu. Sköönt! Har flängt runt hela dagen känner jag och kört lite i nya bilen. Helt splitterny och jag fick köra hem den från försäljaren. Nice det! Lägger upp en bild på den imorgon.

Nu blev det ett sånt här tråkigt inlägg, men har man jobbat så blir man rätt så trött, så nu ska jag få några timmars sömn innan det är dags att stiga upp igen. Lillebror ligger kvar på sjukhuset inatt också, får se när han kommer hem.
Godnatt!

Jahapp

Har jäääätteeekuuul medan pappa är och fixar något och jag var inget att göra. Jag känner att min energinivå är på topp, eller inte.. ;)


Off 2 Solna

Följer med pappa och jobbar lite. Sovdags i den felkonstruerade bilen (det är för långt till fönstret för att luta huvudet mot det).


Soet

Carro är hundvakt åt Sune, som är livrädd för mig ;)


Man har så kul med coffeefee

Eller något i den stilen ;)
Hamnade hemma hos Carro på lite kaffe, ska snart åka och försöka starta hennes bil som har tvärdött.

Jag och pappa var och hälsade på jeppe och mamma på sjukhuset också. Vi skulle egentligen inte fått gå in för det är besöksförbud. Va? Lite knäppt sådär.
Han hade haft det lite roligt igår med smärtstillande när de röntgade. Mamma sa att det var tur att han bara fick halva dosen, annars hade han nog legat och asgarvat. Men nu har vi tagit med ps3:an upp så nu kan han roa sig ett tag. Vem vet, mamma kanske lär sig spela cod eller NHL? ;)


Är man förvånad?

Ja då blev man ensam hemma med hundarna då. Lillebror åkte ambulans till akuten för andra gången på typ två månader. Man ska inte spela hockey.. Tänk att jag lyckades lista ut det när jag var liten ;)

Jag vet inte hur det har gått till men de tror att det är något med njuren. Får hoppas på att det inte är så farligt! De skulle bli kvar där över natten i alla fall, så jag är hundvakt! Jag har heeeela huset för mig själv. Synd att det inte var en fredag eller lördag då.. ;) Nej men det är lite tomt faktiskt. Upp tidigt imorgon då och gå ut med hundarna. Jag tror jag ska sätta igång någon film nu och mysa lite med hundarna i soffan!

Lyckad människa..

Haha, jag blev väckt av mamma halv 11 idag. Hon undrade vad det var som luktade. Det tog ett litet tag innan jag hade vaknat till och kom ihåg att jag och Carro köpte langos på stan inatt. Jag hade tagit med den hem och ställt i mitt rum.. det luktade inte precis supergott idag. Jag tror aldrig jag kan äta langos mer. Det luktar inte speciellt gott om det nu, när man har sovit i lukten en natt. Men men, så supergott är det ju inte, så jag klarar mig nog.
Jag tänker sno bilen från Mamma nu och åka in till stan och fika med Malin och Wille. Men vi dissar Klara eftersom hon ska umgås med sin spanjor som kommer idag. Hon har inte tid för oss på hela veckan, men det är ju hon som går miste om oss, eller hur Malin?

Lalalalala, jag är glad idag! Dessutom så har jag precis tittat klart på Änglagård som gick på sf-kanalen. Första gången jag såg den, ojoj! Så en bra start på en bra dag som jag hoppas blir ännu bättre!

Frida goes housewife!


Awesome again!

Möts man av nybakta muffins när man kommer fram :)


I AM AWESOME


guten Morgen

Idag känner jag mig fit for fight igen! Kanske blir en långpromenad med träning efteråt? Jag tänker i alla fall äta frukost lite tidigare än fem timmar efter jag har vaknat ;)


Jag hade askul igår i alla fall! Det är alltid lika roligt att gå ut med människor som man gillar att umgås med, som inte är rädda för att prata. Dessutom så träffade jag lite nytt folk också! Som jag har sagt tidigare, jag lever för att träffa människor! Det var en riktigt bra kväll, med musik och härligt sällskap. Måste göras om! 

Fruuukost nästa!

Grattis Malin!!

Grattis på dig Malin! Hoppas du har och kommer fortsätta ha en superbra dag! (Du ska ju träffa mig och Klara så det blir ju inte så svårt!) GRATTIS!!




Speeed!

Idag har jag hunnit göra mycket! Jag har städat rummet, och det med fart! Efter det så kände jag mig fit for fight och tränade. Lånade lillebrors hemmagym och gjorde massor av situps och armhävningar. Nu jäklar! Haha!
För en halvtimme sen åt jag frukost.. jag gick upp ungefär halv 10. Jag glömde helt bort att äta och jag var inte hungrig heller. Konstigt.. brukar ju vara ganska hungrig på morgonen, sådär hungrig så man inte vill äta för man mår illa. Men inte idag.

Jag ska åka in till stan snart, ska träffa Malin och Klara och sen ska vi iväg till Olofsgården och ha tårtbakartävling. Kul kul! :) Sen på gudstjänsten så ska jag vara "kantor", får se hur det går. Haha! Hoppas jag får träna lite innan.

Åtgång ikväll, är astaggad!

Gud är mongo!

Malin pratade om människovärde idag med konfirmanderna. Hon pratade om sin lillebror idag. Han heter Wille och har Downs syndrom. Han är världens goaste och skönaste kille! Han är tokig, glad, snäll, omtänksam, ja han är allt som man vill vara. Allt som alla borde vara! Malin gjorde ett bildspel för oss, som det som har gått runt på facebook. Där stod det att Wille är inte oförmögen, han har en förmåga att älska villkorslöst och inte döma. Precis som Gud sa Ewa. 

"Alltså är Gud mongo, han har downs syndrom" sa jag. Och det ligger något i det. Min Gud är mongo punkt slut! 
Och när jag säger mongo så är det inte ett skällsord, det är med lite humor som jag säger det, det gör Malin också ;) Bildspelet slutade med den här bilden:





Wille har lärt mig massor, precis som Malin sa att han har lärt henne massor. Ge människor en chans. Ibland funkar man bara inte ihop, det kan inte hjälpas, men man kan iaf ge människor en chans och man behöver inte vara otrevlig. 

It Takes A Fool To Remain Sane


Wille, jag önskar att människor kunde vara mer som du, ärliga och goa. Kram på dig! :) Ps. Vill du fika med mig, Klara och Malin någon dag? :) Ds.

Konfirmanderna

Jag ska träffa konfirmanderna nu. Det har varit juluppehåll och innan dess så hann jag inte träffa dem. Men nu har jag tid till det! Det ska bli kul! Och idag ska bästaste Malin prata om jämlikhet och människovärde, att alla är lika värda. Precis det som "Älska mig" handlade om. Så vi har pratat ihop oss och tycker att vi ska visa den på lägret sen. Kommer bli succe och det är bra för dom. Dom går ju i högstadiet och jag kommer ihåg hur det var då.. 

Hoppas att de har det bättre på milbo än det var när jag gick där. Stökigaste skolan i kommun säkert!

Skogspromenad

Jag, Ewa och Wilde var precis ute på en skogspromenad. 6 km blev det. Härligt att vara ute och gå när man har någon med sig! Wilde träffade många hundar och hoppade omkring med pinnar och snö. Jag tror han tyckte att det var riktigt roligt! Vi stannade också och fikade, oboy och mackor! Wilde hittade en ny kompis, en mindre tik som var supersnabb! Wildes valpljud kom fram när han inte hann med att springa efter henne, då skrek han som en liten valp. Haha! Goa Wilde! 

Nu sitter jag försoffad och dricker kaffe. Snart bär det iväg igen, ska åka och hämta lillebror i stan!

 

 


Superdag!

Onsdag, lillördag, nästan mitten på veckan. Kalla det var ni vill, men mina onsdagar är superdagar! Jag tycker om onsdagar, jag vet inte riktigt varför. Eller jo, dels för att jag träffar konfirmanderna och sjunger efter det, men också för att det oftast är en lite lugnare dag. Kolla på schemat i skolan, det brukar oftast vara kortare dagar på onsdagar. Så har det i alla fall varit för mig när jag gick i skolan. Så onsdag = superdag!
Man kan ju även kalla det en SUPERdag eftersom det brukar vara lillördagen. 
Men här i Gävle är man lite efter, är är torsdagen lillördagen..

I have a question

Jag blir så härligt glad av den här låten, även om det inte är en så glad text precis. Men jag blir varm i själen av den, haha! Funderar starkt på att prata lite med Harry och fråga om han inte kan sno hans sångröst till mig med en trollformel.. fast det känns lite taskigt. Tror inte att Harry skulle gå med på det, han är ju ändå för godhjärtad av sig..
Och JA, jag är ett psykfall, mohaha! Ett stolt psykfall! ;)



Yoda

One Tree Hill hemma hos Carro, najs!


Älska mig

Ja det är ju inte så svårt att göra det, så gó som jag är. Haha! ;)

Men seriöst, kolla på den här filmen! Länkar del 1 på youtube!



A A A A AJSCOOOLD

Dra mig baklänges i en skottkärra Pippi!

Den här dagen blev verkligen inte som jag hade väntat mig. Från att vara en supermegadålig dag på morgonen, så blev den hejdundrandes bra! En dag att vara glad över. A beautiful day and I didn't let it go away! Mohaha! Jag tror inte det är bra att ha såhär bra dagar, man blir liksom knäpp av dom. Flummig och knasig i huvudet. Fast det är jag i och för sig jämt, men lite mer än vanligt då. Att umgås med folk man tycker om och bara ha det allmänt bra. En toppendag!

Kvällen avslutades med ett kvällsåk i Carros SuperSubaru och en chailatte på M&B med Carro x 2. Mysigt! 


Nu tänker jag lyssna på en låt till, sen är det kväller. Man kan ju alltid hoppas på att morgondagen blir minst lika bra. Med en bra inställning så blir den nog det! :)

Här är någon som är riktigt grym i alla fall! Tänk om man kunde sjunga så!


Wii med skrik

Jag, Carro, Carro och Ullis satt och spelade Wii i några timmar. Det är inte världens bästa idé att spela fyra stycken samtidigt på super Mario! Man knuffar ner varandra för stup, äter upp varandra med yoshi's och hoppar på varandra. Men roligt hade vi! Och nu har vi en film på 15 min när vi sitter och asgarvar och skriker åt varandra. Haha!

Tänk att en dag som började med ångest över att ens gå upp ur sängen kan sluta så bra. Än är det inte slut, måndagsmyset är kvar. Sjungaaaa!!


Foodtime

Gómat med ullis!


HAHAHA! Måste ses!


Filmmys

Efter att ha hållit i en gudstjänst i Björsjö tillsammans med Malin, Jessica och Klara, som förövrigt var helt awesome, så hamnade jag på filmkväll. Vi kollade på "I now pronounce you chuck and larry", rekommenderar den starkt! Det var en riktigt rolig och bra film. Skrattade många gånger!

Jag fattar inte, vart kommer flugorna ifrån? Borde inte blomflugor vara döda nu? Det är ju ganska kallt. Men jag får aldrig tag på den rackaren heller.. Jag får nog anlita Ludde ändå, flugfångarexperten från Falun!

Imorgon ska jag upp ganska tidigt och möta Carro för en promenad som ska avslutas med Kaffe och Guitarr Hero! Kommer bli asroligt!

Jag tror faktiskt att det är dags att sova nu, eller vad tror ni? Godnatt i alla fall! :)

"Godmorgon"

It's a beautiful day
Don't let it get away

Såhär på morgonkvisten runt ett.. 
Jag kände mig ganska otaggad på att kliva upp, men sen tänkte jag "fck this shit, It's a beautiful day, don't let it get away". Så nu har jag sprungit runt och vaknat. Det tar ett tag för mig att få bort standby-läget och i det läget så har jag ett extremt dåligt morgonhumör, tills jag ätit frukost. Men idag har jag inte så dåligt humör, och jag har inte ätit frukost än. Så det är en bra dag ändå! Även om Mamma röck upp dörren och ropade GOOOOOODMOOOOORGOOOOON så att det hördes till Rovaniemi, men det är en bra dag ändå!

NÄR jag flyttar hemifrån så ska jag måla den texten på en vägg. "It's a beautiful day
Don't let it get away". Så att jag blir påmind varje morgon att jag ska ta vara på dagen. Det är inte alltid man gör det. Men det låter väl som en bra idé?



Varje gång!


STOR fotobomb!

Här kommer 38 st bilder från igår när jag och Malin var på Billudden i 2½ timme och fotade. Jag kommer inte ha alla kvar sen, kommer ta bort dem här från bloggen. Kan ju inte lägga ut allt här liksom, men de kommer att ligga kvar här några dagar i alla fall. Och jag ursäktar mig för att loggan hamnade konstigt på vissa bilder, orkade inte fixa till det nu. Men här kommer de i alla fall, i ordning efter hur vi kämpade oss igenom skog och sly! Min sko gick sönder den med, så förstå vad mycket jag har offrat! ;)


Laddar för photosession

Jag och Malin ska snart ut, och tur som vi har så är det riktigt fint väder! Men vi vet inte riktigt var vi ska åka! Det är ju en bra bit till Billudden, men där kan man nog få riktigt coola bilder, det är ju lite annorlunda natur där. Men som sagt, en bra bit dit.. 

Jaja, vi får se var vi hamnar, bilder kommer upp sen :)

The show must go on

Idag var jag, Malin och Klara på Popcult, ett nytt evenemang i Gävle där man kan knyta kontakter inom kulturlivet och träffa människor och få reda på saker man kan göra och få hjälp med att genomföra. Jag och Malin har länge pratat om att göra en vernissage tillsammans eftersom vi fotar så mycket. Vi berättade det för Ellen som också vad där och då hade hon precis pratat med en tjej på Gävle Konstcentrum som sa att de behövde ungdomar till verksamheten. Där kan man snacka om sammanträffande. Haha! Så nu har vi fått kontakt där och vi får se var det leder, väntar med spänning! Jag och Malin blev så inspirerade att vi ska ut och fota imorgon, om det är bra väder förstås. Så kameran ligger på laddning inför morgondagens strapatser.
Idag, igår och dagen före det så har jag sjungit, nynnat, visslat, hummat och sjungit lite till på "The show must go on". Det har hållit på så ett tag nu. Jag, M & K kan inte sluta sjunga på den. Den är riktigt bra, men vi börjar nog bli lite småless på den. Så nu blev det Bohemian Rhapsody också! Jag är nog inne i en Queen-period just nu, bra det! Finns mycket att hämta där!






Nu är det dags att sova i alla fall, sov inte så mycket igår natt så jag får "sova ikapp" inatt.
Godnatt!

Ge mig ett jobb

Nu har jag sökt och sökt, sen har jag sökt lite fler, jobb alltså. Jag tycker att det är lite takskigt av arbetsgivarna att inte ens höra av sig och säga att de har fått ansökan och att man inte har fått jobbet. Nu hör jag ingenting, det känns så meningslöst att bara söka, skicka iväg massor av ansökningar och inte få någon respons alls. Men malin skickade den här videon till mig och tyckte att jag inte skulle ge upp, och det tänker jag inte göra!

http://youtu.be/EGLSk3AVcUU

Music Maestro

Some music for my heart



And by the way

I still love MY Africa

The girl with the dragon tattoo

Jag kom precis hem från bion, den var asbra! Som tur var så var det så länge sen som jag såg någon av filmerna så jag kunde se den här igen och inte komma ihåg allt som hände. Men den var riktigt bra, bra gjord och efter ljudläggningskursen i Falun så kan jag säga att ljudet och foley:n var riktigt bra det med! 


Some music for my heart and some sleep for my head
Then I'll become human again!

Skönsång!

Då var det dags att sjunga då. Skönt att det har börjat igen! Kören på 45-50 pers är riktigt härlig att sjunga med! Fast det kan vara lite trögt nu i början när det ska börjas med nya låtar och arrangemang, men det är bara att hålla ut. Det är ju roligt att lära sig nytt och nu ska vi även få lära oss lite mer om klang och röstvård. Nice det! 

Det kommer bli fullt upp i några helger nu! Teologifestivalen inför resan till Israel, uppträdande på Local Heroes-galan, Jag fyller 20 och är på läger i Undersvik. Ja nu har jag säkert glömt något, men jag har verkligen inte tid för någon 20-års fest just nu. Får planera in den sen!

Bild till äventyr

Myyys


Äventyr i skog

Idag gick jag och Emelie ut på en långpromenad i sådär 2 timmar. Rakt in i storskogen. Vi gick, gick och gick. Till slut stannade vi vid ett vindskydd och drack varm choklad och åt upp de sista lussebullarna som jag hittade i frysen. Mysigt! Sen gick vi ännu mer och ännu längre. Sen när vi kom hem så slängde jag mig i soffan i fem minuter. Dagens bästa fem minuter tror jag. 

Det blev bara fem minuter för sen körde det igång igen. Jag åkte in till stan och åt med Malin och Wille. Idag var wille riktigt rolig, han är för söt han! 
Idag har jag också ätit årets första semla, tjock som man är. Men det var riktigt riktigt gott! För gott! Efter allmänt flumm och semlor så var det dags för årsmöte med SKU Hille. Det känns riktigt skönt och roligt att vi är igång nu. Det ska hända grejer och vi kommer ha riktigt kul!
Så med lite spaghettiben och en härligt glad känsla så kan gårdagen ta sig därbak och jag får mysa en stund i sängen med musik och ett block. Writing time!


Ser fram emot morgondagen med lunch på stan och bio på kvällen!

5..6..7..ått

When i feel down and miserable I dance
I close the door and dance
Moving and singing
Making everything disappear

Today I danced, a lot..

good mjuuusic


En vacker dag är jag stjärnan och du tvättar min bil

Ibland kan det kännas så, att efter allt jag har gått igenom som är det ändå jag som vinner. Man blir starkare av motgångar, alltså borde jag vara värsta superman! Inte för att jag tror att jag har haft det jättesupermegadåligt, men jag har faktiskt haft det riktigt jobbigt när jag var yngre. Men det är ändå jag som vinner på det tillslut. Någon gång så är det jag som är stjärnan, och de andra tvättar min bil, så är det bara!

Played it till my finger bled

Ouch, har spelat sönder mina finrar tror jag. Inte så jag blöder, men jag har kramp i lillfringret. Illa eller bra? Bra att jag lärt mig spela riktigt bra, illa att jag inte klarar av att spela längre än en halvtimme! Jag tror jag måste skaffa mig en annan gitarr. Kanske kan önska mig en i present. En lite bätrte. Den här är lite konstig och strängarna blir jättehårda. Spelade på Andreas när jag var i Falun, helt annan känsla och det lät bättre och den var faktiskt inte så fasligt dyr.
Jag tror jag skippar beach 2012 och lär mig spela gitarr som ett proffs istället, så kan jag sitta på stranden ändå och spela. Eller så gör jag både och? Ni ska se mina muckler nu! Det börjar arta sig. Och det är ju faktiskt inte så illa att jobba åt Pappa. Betalda träningspass, inte alla som har det!

Ska snart bege mig hem till Gabbe och träffa henne och Emma. De har varit i Indien i en månad. Undrar om de är sådär pepparkaksbruna. Gabbe är nog det, men Emma är jag tveksam på.. hon är av naturen ble... lite mindre brun än alla andra! ;)


Jag känner att jag har fått tillbaka skriften, eller vad tycker ni? Det känns kul att skriva igen, även om det bara är massa svammel. Men det är skönt att få skriva! :)

That's so true!


Freak!

Don't leave footprints in the snow



Var precis ute med hundarna. Det skulle egentligen vara en kort promenad, men jag var ute i 1½ timme. Följde efter några spår i snön och tänkte gå en ny väg. Det var bara det att den nya vägen var typ en mil lång stig. Haha! Men det var mysigt att gå runt i skogen. Jag stängde av musiken och njöt av tysnaden. 
Hundarna tyckte dock inte att det var lika kul, det är ju lite läskigt att gå i stora skogen om man är en liten hund!



Coolingar!


Hi there long lost siblings

Tog en liten paus i bloggandet. Jag kände inte någon inspiration till att blogga alls. Men nu är jag på G igen! Nu har jag ju massor att skriva om när jag har vilat lite. Men jag tänkte bara säga det och bege mig vidare in i sömnen. Jag ska upp och jobba imorgon. Tidigt för mig som sover länge om dagarna annars, 07 ringer klockan.

Så godnatt på er och sov gott!

Hello brother!

Rise and shine!



True story

Timing is a Bitch!

Men jag är inte bitter! :)


2012

..dary!

Vilken natt jag hade! Den var underbar och spårade på ett bra sätt! En helt überbra fest hos Frida och Olof och sen ner på stan vid tolvslaget och brottas med massa raketer som for överallt. Sen tillbaka för att inse att alla hade dragit från festen och ingen var kvar. Upp på övervåningen för att kolla om grannarna var kvar, inga där heller. Sprang ner till Old Saint's och köpte en öl. Fick aaaasont i huvudet och var tvungen att ta bussen hem. Trodde att jag hade missat bussen, men jag hann med den för den var seeeg! Träffade två huliganer på bussen och skrattade halvt ihjäl mig när ena tuggade i sig ett helt nytt tuggummipaket! Blev bakismat på Hillerian med dom idag! Nice!



Tycker den här 9GAG bilden beskriver känslan ganska bra, eller?