bloglovin     

Inatt inatt är det du, är det jag

Har precis sagt hejdå till Gabriella. Min allra bästa vän sedan vi var 6 år. Hon flyttar till Luleå idag och ska bo där i fem år för att plugga. Det känns rätt så jobbigt... Vi sa igår att vi måste ha träffats i genomsnitt fem gånger per vecka sedan vi var 6 år, och nu ska vi ses en-två gånger per år i fem år. Det känns ju sådär. Men jag är glad för hennes skull att hon kom in på den utbildningen hon ville och jag är faktiskt lite avundsjuk på henne att hon kommer härifrån!

Igår sa jag hejdå till Carro också, en annan jättebra vän som också flyttar till Luleå. Så nu är det jag kvar här. Jag och några till vänner som jobbar hela tiden, som mig. Så vi får väl försöka träffas mellan jobben.

Men jag och Gabbe hade i alla fall en mysig kväll igår, vi var på Max, åkte runt lite i bilen och åkte hem till Gabbe och kollade på DH i sängen. Usch vad jag kommer sakna dom! Tur att jag och Gabbe ringer gratis till varandra, annars hade det blivit jobbigt.

Nog med klagomål nu!
Kör försiktigt upp nu och våga inte krocka!


En busschaufför, en busschaufför...

När busschauffören inte ens säger hej eller kollar på sms-biljetten så känns det ganska onödigt att betala 17kr enkel resa för att ta sig in till stan, då är det redan rabatterat pris. Lite bättre service tack!
Nej tacka vet jag den trevliga busschauffören med hatt som säger god morgon till alla och ropar ut hållplatserna!


Wake up fit for fight!

Eller? 
Klockan ringde just, 06.20. Känner mig inte direkt jättetaggad på att kliva upp ur sängen. Men plikten och jobbet kallar.. vad gör man inte för att överleva! Fast jag har roligt på mitt jobb, det är ju huvudsaken! 

Ska slänga av mig mitt varma och gosiga täcke och springa in i badrumet och ta en riktigt varm dusch nu så jag vaknar till liv, fixa i ordning mig för dagen och sätta mig på bussen in till stan och se halvdöd ut på vägen. Sen väntar kaffet på kontoret!Bedtime music

 
 
Återigen lite eargasm såhär mot kvällen!


 
Har precis kommit hem från Gabriella, min mupp som jag har suttit ihop med sedan vi var 6 år. Hon och Carro flyttar till Luleå på måndag och överger mig här i Gävle forever alone. Vi hade en middag a lá español hemma hos henne med hennes pappa och släkt från spanien, riktigt mysigt!  
Men nu blir det sova i alla fall, upp och jobba imorgon vid 8!


"If I was your..." ;)

Kanske lite

 
okej, ibland kanske man får dö lite, som när man hör en såhär bra cover på en låt! #eargasm

 
 
 
Godnatt!

...

Livet, ibland vill jag bara slå in pannbenet på dig med något hårt och sen fortsätta banka tills det inte finns någon energi kvar. Idag är en sådan dag, och jag hoppas du håller dig undan för jag vill verkligen fortsätta leva!
 

"Sovmorgon"

Börjar nio idag, men måste ändå ta bussen 08.10 och vänta en halvtimme på stan innan klockan slår 09.00. Men jag är inte bitter! Snarare tvärt om! Jag kan sitta ute själv och få lite tid ensam, inget fel med det! Är det bra att bussen stannar och väntar in tidtabellen för att den är så tidig? Annars brukar den ju vara sen redan efter andra hållplatsen på linjen. Det kanske inte är så många som åker buss på fredagsmorgnarna... Här är förresten en bild från förra veckans fika, flummfika blev det nog ett tag! Malin är allt för härlig hon! Läs hennes blogg här ---> https://allthosesmallprints.blogspot.se


Hej mitt liv!

e