bloglovin     

Lever livet

När föräldrarna är borta dansar jag på bordet. Jävlar vilka fester jag hade i helgen!!

Haha nädå, inte här inte. Jag är ju faktiskt tråkig och skötsam, så jag har lagat mat och kollat på tv, skulle dock ut på krogen på lördagen men vände i dörren. Det kändes lite onödigt att betala 100 spänn för en timme på Slick.. Eller?

Låg och mös hela dagen i soffan igår och kollade på film, laddade upp inför nya arbetsveckan. Jag var riktigt extremt jättemegatrött när jag vaknade även fast jag somnade tidigt igår.. Förstår mig inte riktigt på mig själv ibland ;)

Nej nu ska jag ringa till furuvik och säga att jag inte ska jobba där i sommar, inget jag vill göra, men ibland måste man ju!


New shoes!

Fick nya skor igår bara sådär, skitsnygga och riktigt sköna! Tack M&P! :)


The mist

Jag höll inte på att hitta hem igår från G. Det var inte lite dimma, men det syns inte så bra på bilden. Det är ännu värre nu på morgonen. Lite mysigt att vara helt isolerad från omvärlden när man springer till bussen. Jag var dock lite rädd för att jag skulle springa in i någon utan att se dem, såg ungefär två meter framför mig!

Jag hade ännu lite tråkigare igår hos G när U och C fixade naglarna.. Knäppte lite knäppa kort ;)


Tråååkigt!

Killen som har kul?


Utbildning

Yeeeah (som för övrigt är ett väldigt bra uttryck!!)


Uppe med tuppen?

Lagom trött man var nu när man vaknade då! Upp och hoppa, jobb att göra! Jag hann med nöd och näppe med bussen efter en liten hurtig springtur till hållplatsen.
Andra dagen på jobbet, kan inte annat än vara glad även om jag är extremt morgontrött! Det var tydligen flera tusen som hade sökt, så jag känner mig "utvald". Nice det!

Nu måste jag hoppa av bussen, vi höres!


Äckligkille.se

Första jobbdagen idag, trött. Dör och myser ner mig i sängen!


Lalalalla


Mycket vackert!

Ding DONG! Utgång!


Äntligen fredag!

Nu är det äntligen fredag! Ullis kommer hem från Stavanger och Gabbe från Kiruna. Ska bli kul att träffa alla nu efter några veckor. Snön vräker ner här och det har blivit vinter igen, inte så roligt!

Jag har faktiskt varit riktigt duktig, jag har städat i flera timmar nu och nu börjar man se golvet ;) Jag är duktig på att dölja det! Yeah, måste fortsätta!

JAAAA!!!



Bild snodd/lånad av Anders Forslund




Bild snodd/lånad av Eva Persson

Ny header

Haha jag gillar bilden på mig och lampan! Den utstrålar... hopp eller något i den stilen ;)

Gårdagens rep



Sitter och filosoferar efter x antal timmars repetition med bandet. Man blir lite lätt slut i huvudet. Vilken tur att man har en fotograf med sig runt så man får ögonblickena fångade.. även fast man inte ser speciellt vacker ut på vissa bilder ;) Haha!

Nu har jag röjt undan lite på rummet, imorgon blir det heldag för städning eftersom det aldrig händer något. Men om en viss person kunde sluta tjata så kanske det inte skulle bli lika negativt laddat att göra det ;)

Jao, idag har jag med mig min mobilladdare till lokalen i alla fall så den inte dör som den gjorde igår, mycket bättre alltså! Det ska bli riktigt spännande att spela ikväll, hoppas alla uppskattar det bara :)

Lonesome Swan








Jag fick ett jobb idag, är lyckligare än lycklig!!

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn




UNICEF vaccinerar i Elfenbenskusten © UNICEF/Asselin



Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio
och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här:unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial påunicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


Photoshiiiet



Lalalalampa


Rice rice baby

Risigkille.se

Dagens rep!

Jag blev hux flux med i ett band, nice det! På torsdag ska vi spela på Oh My God-mässan i Heliga trefaldighet, roligt och läskigt! Så det blir mycket öva nu i dagarna, roligt!!

Bilder från dagens trötta rep:













Vidvinkel <3 Mig !
Crazy eye!

Bilder tagna med Franks kamera av mig och Frank!


http://makeagif.com/media/4-16-2012/6GqkLC.gif

Gif animationen av Karl

Johanna!!

Jag vill dedikera ett inlägg till dig, för att du gjorde helgen ännu roligare både på twitter och irl även fast du var sjuk. (Och för att jag tänkte fortsätta bildkriget också men det behöver vi inte gå in på ;) )


















Tack! ;D

Obeskrivlig helg!

Jag tror att jag har haft mitt livs bästa helg! Den var fylld av skratt, glädje, möten, musik, sång och massor av människor och resor.
I fredags begav jag med till Undersvik för Distriktårsmötet för Svenska Kyrkans Unga Uppsala. Ovanligt lång resa dit men det blev mycket att prata om på bussen. Helgen bjöd på 4,5 timmars sömn sammanlagt för mig, men jag får skylla mig själv och jag sitter uppe och spelar Rumble halva fredagsnatten och äger sönder Mr. Söderhamnsbo! Han har fortfarande inte vunnit, MOHAHAHA!

Lördagen var lååång, långa möten, långa diskussioner. Men det är och var jätteintressant och viktigt! Lekar hann vi med och pausunderhållningar. Jag har bland annat ett roligt klipp på Johanna och Cissi när de dansar Waka Waka inför hela DÅM. Får se om jag får lägga upp det, man måste ju kolla först ;)

Lördagsnatten bjöd på många skratt och skämt om allt från kyrkklockor (ding DOOOOONG), Sean Banan (Diggidiggidiggidingdingding, här glider Jesus in) och massa liggande blev det också. (kan låta väldigt fel, hahaa!)


På söndagen var det dags att åka från DÅM till Göta Lejon i Stockholm för att kolla på Jesus Christ Superstar. Det höll på att gå åt helvete!! Runt fyra på söndagsmorgonen upptäckte jag att mitt tåg inte gick, det var ett tåg som enbart gick två gånger per år den tiden.. Men det löste sig i alla fall. Johan och Ewa skjutsade mig till Kilafors (tusen tack till er!!) och Pappa hämtade mig där och skjutsade hem mig (Tusen tack till dig!!) medan jag halvsov i passagerarsätet. 
Jag hann vara hemma i ungefär 15 min innan bussen gick till stan där jag skulle med tåget. Usch vad trött jag blev när vi hade satt oss på tåget.
Jag, Malin och Klara spred skratt i tåget tills vi fick byta plats i Uppsala och sitta precis mitt emot toaletten. Haha Malin såg sig själv i spegeln när dörren var öppen. Lagom kul sådär ;)







Vi mötte upp Vickan i Sthlm och käkade lite innan vi begav oss till Göta Lejon, till fots. De litade inte på mig och trodde att vi inte skulle hinna dit men jag gick först i 3,8km och visade vägen. De blev mäkta imponerade!
Föreställningen var också just det, imponerande. Scenografin och koreografin var riktigt häftig, likaså Jesus och Judas. Det var riktigt häftigt men samtidigt kändes det lite som att sången föll bort lite och att teater var mer prioriterat. Men riktigt bra var det ändå! 



Igår var det också precis ett år sedan vi hade premiär för vår (Hilles) uppsättning av JCS. Det kändes verkligen att man har lagt ner mycket i den, när första tonen på Ouvertyren hördes på Göta Lejon så fick vi gåshud! Jag verkligen myste genom föreställingen! Jag kan inte förstå att det har gått ett år? 366 (skottår) dagar, ofattbart!

Sen var det bara att traska vidare mot stan igen och ta tåget hem, men vi hann med en liten visit till Katarinahissen också som dock var avstängd. Stackars Vickan som är så höjdrädd, hon var tvungen att gå tillbaka hela vägen!






Äntligen hemma! Fast nej, Emma fick mig att gå till Old Saint's och kolla på slutet av matchen. Tråkigt att Brynäs inte vann, men jag hoppas faktiskt att de förlorar nästa också så de kan vinna på nästa hemmamatch!

SEN däckade jag i sängen när jag kom hem, sömn!!

Helt plötsligt inte lika törstig

Nej jag vet inte om jag är så törstig längre. Här har en kille filmat vad som finns i EN vattendroppe. Visst, jag kommer dricka vatten i fortsättningen, men.. ja.. hoppas jag inte tänker på filmen när jag står där med ett glas i handen. Förhoppningsvis är det här inte kranvatten i alla fall!


Nu har jag sökt!



Spännande! Lite hemlig är jag också! Hhahahaha!




Hurtbulle!

Jag tyckte jag var ganska duktig som begav mig ut på en joggingtur. Extratröjan åkte av efter fem minuter, det är ju riktigt varmt ute! Stötte på gaaanska många hinder på vägen så det tog lite längre tid än planerat, men förhoppningsvis så är det inte lika mycket vatten om någon vecka!

Jag måste nog tvätta skorna också, dom är bruna och blöta, det var mina strumpor också. I början försökte jag hoppa över och springa runt pölarna men tillstlut så gick det inte. Det skvätte åt alla håll!

Justja, jag höll på att bli ihjälskrämd också, det kom en jättestor schäfer springande mot mig mitt i skogen med en arg matte springandes efter sig. Jag blev så paff så jag glömde bort att stanna, jag fortsatte springa. Haha! 
Sen såg jag två citronfjärilar också, våren är här! LYCKA!



Taggad kille här!

Det händer mycket i helgen!
Förs blir det nog utgång idag, härligt härligt! Imorgon bär det av till Undersvik för DÅM, distriktårsmötet för SvKyUnga Uppsala. På söndag tar jag tåget till Gävle och sen vidare mot Stockholm men Malin, Klara och Vickan till Göta Lejon och Jesus Christ Superstar! Precis ett år efter vår premiär!

Så så kan man förstå att jag är taggad!!
Frukost?


Ett stycke

Jag myser ner mig i min onepice och slumrar in! Långpromenad står längst upp på listan imorgon!

SvKy

Lite roligt egentligen att folk som går ur Svenska Kyrkan och är så anti har så mycket att säga om den. Roligt med diskussioner i alla fall :)



Kalmar till hösten?

Jag sitter och kollar på utbildningar till Hösten, roligt när jag äntligen hittar saker jag vill gå! Jag får se vad jag söker, är ju några dagar kvar, men det finns så mycket att välja på! Nu ska jag inte fega, jag ska söka det jag vill!


Tsunami!

En ny tsunami på gång i Aceh-provinsen och thailand, tydligen har en våg redan kommit på fem meter, läskigt! Men som tur är så finns det varningssystem nu så de har evakuerat människorna som bor där. 

Kolla Live här!



Missing!





Härligt värre! Varannanminut-modem?

JAAAAAAAA!

Nu finns inte flugan längre!!

Furuvik Here I come!

Yeah! Fick precis ett samtal från Stefan... Jag har jobb i Furuvik i sommar! Jag har lust att lägga av ett vårskrik a lá Ronja!! AAAAAAAAAAAAHH!!


Bild från i somras tagen av (https://www.facebook.com/FreestyleMorsan). Härlig bild, dock inte så charmig från min sida ;) Liiiite långt hår också :)




Jädrans bananfluga!

Det är en bananfluga på mitt rum, och den vill inte dö! Jag har försökt att mosa den, men den flyger bara iväg.. In i örat och näsan ska den också.
Tänk om det är en ond fluga som tänker ta över min hjärna och utplåna mänskligheten genom min kropp?! Inte bra, inte bra! Jag måste gå till botten med det här och få den avrättad!

A daily song for the heart

En låt som spelas ganska ofta i mina hörlurar nu:




Forever alone

Sitter på bussen påväg hem från Munter, Forever alone! Elaine övergav mig, vilken tur att man har ett fungerande busskort i alla fall! Hoppas att bussen inte blir försenad, jag orkar inte springa runt ännu mer alone på stan i en halvtimme. Men jag har min iPhone och musik, så jag överlever nog, dock väldigt ensamt.

Nej, ingen tid att vara negativ, bättre att vara positiv ju!

Vad gör alla idag då? Skulle vara roligt att veta, lämna en kommentar vetja!


Hello Jesus!

Glad påsk på er alla! Hoppas ni har en superbra helg!

Kom precis från kyrkan, Jesus uppstod ju idag så jag var och hälsade på honom ;) sjunga fick jag också göra, inför alla. Det gick ganska bra faktiskt, jag var inte nervös eller så, men jag fick ändå en blackout på slutet och råkade sjunga lite fel, men men, det var inte jordens undergång precis!

Jahapp, blir väl kaffe eller något nu hos Carro, kanske träffar Zigge också ;)


Last bus #2

Dock inget hångelrekord idag = Jocke goes sofisticated


Vårpromenad

Tog med mig hundarna ut på vad jag trodde skulle bli en kortpromenad. Det slutade såhär:


Men det var en riktigt härlig runda, dessutom mycket lättare när det var bar mark. Men vi hade lite problem ibland med att ta oss över bäckar och pölar, men vi klarade oss torra igenom hela vägen. Mys! Sen var det påskmiddag när jag kom hem, gottgottigottgott!

God... öhm... morgon?

Eller? Klockan är ju bara tio i tre så det är fortfarande morgon. Det borde heta morgon så länge man vill. För är man nyvaken och trött så är det morgon, oavsett vad klockan visar! 

Jag kom hem 05.30 inatt tror jag. Intressant kväll med massor av roligheter, tråkigheter och prat. Men mest roligheter och pepp! Tack för igår! 

Tänk att jag har varit vaken i knappt en timme och redan hunnit tvätta, ätit frukost och vikt lite tvätt. Jag är bra, oavsett vad du säger! Så det så! (:


Hej jag heter Jocke och jag är nyvaken. Jag har en vagel (det ordet låter grymt äckligt!) i mitt öga och är medveten om att det ser förjävligt ut, men jag orkar inte bry mig ;)


Ojoj!

Det blev en liten svacka här, tiden gick så fort och jag hade mycket att göra. Det är läskigt vad tiden går fort ibland!! 

Vi hade möte idag i vår lokalavdelning om styrelsen för Svenska Kyrkans Unga Hille. Nu är jag ordförande och Malin vice ordförande, nice! Nu ska här hända grejer! Jag har så många idéer, och det finns andra som har det också, värsta idésprutorna är vi! Mycket bra! 

Vi sov i kyrkan inatt också efter att ha sett The Passion of The Christ, mycket bra film, lite mycket blod dock. Men det kanske var så... mycket blod och hat. Men man kan tänka bort det också, för det är en bra film i övrigt.

Jag och Malin hann upp en sväng i kyrktornet också och kollade till flugorna. Det var nästan lika mycket flugor där nu som när vi dammsög, usch! Men nu levde dom också!! BLÄ!
Sen gillar ju jag att skämma ut mig också, så det är bara att kolla här:






Yeah! Bara för att jag är så störd och för att jag gillar mig själv!

Bilbesiktning

Yeah! Då har man beaktat en bil för första gången i mitt liv. Det var i och för sig inte min bil, men jag var chaufför.

Så blev det sånt härligt väder så jag och Carro ska sola lite och dricka kaffe i solen, älska våren!

Lillfingret fick vara med på ett hörn också!


Solen

Steker lite i solen!


Vårmysarna

Sätter mig i taxin, glider in till stan och hämtar Emelie. Därefter beger vi oss ut till engeltofta för en fika.

Tänk om det ändå vore så härligt. Nu sitter jag på en fallfärdig buss och det blir fika på något av de vanliga fiken. Hoppas uteserveringarna kommer fram snart!

Tänk om man ändå hade vunnit sådär 38miljarder som någon vann i USA. Fatta, Trettioåttatusenmiljoner=38 miljarder. Det är mycket pengar!
Inte för att jag skulle bli lyckligare av pengar, men jag skulle klara mig själv och kunna skänka iväg massor av pengar! Resa! Jag vill resa, nu!

Sammanhängande inlägg? Nä! Men det fick bli så!


I'm in love!!

http://open.spotify.com/track/1EFlwftCYpVKNdjp6YGDVM


Härlig unge!

Alltså, kolla här! Man kan inte annat än le! :D


We should go to france

Imorgon säger det PANG! Då släpps Urban Cones nya låt! Myyyys!




nejabaskojahandoginte

Alltså, de är ju för roliga!!


.

A tiny letter can make big difference

Failblogg!

Som vanligt så fungerar inte appen ordentligt.. ;)

Bilder från igår också!


Give it up

Coooooolaaaaa

Usch, det är snö igen! Nu när det har varit barmark i flera veckor, inte kul! Kallt och blött. Yeah!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/899675/images/2012/pic_196493330.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/899675/images/2012/pic_196493724.jpg" class="image">