Vilken natt!

Jag stannade kvar i Falun inatt. Jag, Johanna och Sofia satt i ett av ljudmysen och fixade ljudberättelsen. Funderar på att lägga upp den här sen, eller vad tycker ni?

I alla fall, när klockan var runt 02 så skulle vi lyssna igenom hela berättelsen. Vi hann lyssna i en minut innan det började blinka en stark lampa på väggen. Sen började det blinka i alla ljudmys, och det började tjuta. Inbrottslarmet gick igång, och vi var ensamma i skolan. Vi har tillgång till att vara i skolan 24/7 så det ska inte gå igång så. Om en dörr står öppen för länge så kan det gå igång. Men alla dörrar var stängda, vi hade ju suttit där i några timmar. Så vi sprang runt i skolan och kände på alla dörrar medan det tjöt och blinkade. Det var ungefär som en härdsmälta på film, lampor som blinkar och sirener som tjuter. Vi hittade en lapp utanför studion där det stod ungefär "Vid larm, utrym området och avaktivera med kort+kod". Så Johanna drog sitt kort och slog koden och det stod "Vänta...". Haha det har nog aldrig stått vänta på kortläsarna! Iaf, sen stod det "Öppen" och larmet slog av. Men vänta nu? "Öppen?", det är kortläsaren till studion, där vi inte får vara än. Drar man kortet där så står det "obehörig". Nu stod det öppet, och dörren gick upp. Vi stängde den dock lika snabbt igen. Mystiskt.

Sen satt vi paranoida inne i ljudmyset och gjorde klart det sista, trodde att varenda ljud var någon som skulle hoppa fram och skrämma oss. Vi hade ett mikrofonstativ som tillhygge om någon skulle vara där inne. Det gick bra tillslut i alla fall, vi tog oss ut ur skolan efter lite omvägar, befrielse!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback