bloglovin     

Jag försöker

Jag försöker göra mitt bästa
men det räcker aldrig till
Jag kämpar för mitt hjärta
att göra som du vill
Men det är inte värt det
det räcker aldrig till

Om du skulle lyssna till din egen röst
lyssna med mina öron
Då skulle du förstå vad jag menar
Du skulle höra det jag hör

Jag är inte perfekt
Och kommer aldrig att bli
Jag vill inte bråka
Men du kan inte låta bli

Om du kunde vänta, lyssna och förstå
Inte knuffa undan och kanske höra på
Då skulle du se vem jag är
Då skulle du se vem jag är

Snälla, nu innan det är försent
Välj den rätta vägen
Innan mörkret faller, innan hem blir borta
Välj den rätta vägen, innan jag är borta
Snälla kan du lyssna
Snälla du förstå

Då skulle du se vem jag är
Då skulle du se vem jag är


Undersvik, nytt år, bal, dans, trötthet, nattflumm och andra roligheter!

I fredags åkte ungdomar från hela uppsala stift till stiftgården i Undersvik för att fira in det nya kyrkoåret. "En riktig advent" som det så fint heter. Det var som vanligt fyllt med givande samtal, fina gudstjänster, flummigheter, problem med rum och personer som grät. Men jag tror inte att någon som åkte dit inte var nöjd när de kom hem.

Jag, Malin och Jessica åkte i min bil upp, jag hittade utan GPS! Fast jag har ju varit där så många gånger och det är inte ett dugg svårt att hitta, men ändå! Malin hittade gamla skivor som hon tog med sig så det blev 90-tals party på vägen dit. Väl framme så löste sig problemet med rummen så jag, Alex, Simon och Jakob fick två rum! Nice! Nästan det bästa på hela helgen, tack Tette!! Som vanligt så bäddar jag aldrig sängen förens jag ska sova, vilket jag alltid ångrar då. Jag tycker att jag borde lära mig, men icke! ;) Det blev många skratt under den kvällen och det blåste storm utomhos. Men det gjorde inget för jag, Alex, Ullis och Gabbe hade roligt ändå!

Jag, Jessica, Malin och Elin blev gruppledare för en 20+ grupp. Jag undrar lite hur det kom sig, eftersom jag bara är 19, men det gick ju bra i alla fall ;)

Lördagen flöt på med sång, dansövning och prat från några nunnor. De sprang runt där och var blåklädda, såg lite roligt ut. Respekt till nunnorna! Sen började förberedelserna inför kvällen. Hårsprej dit, smink på tjejer, vax, slipsar, flugor, kavajer och klänningar. Alla gjorde sig riktigt snygga! Trerätters med riktigt god mat! Sen var det dags för bal. Det blev några krig om vilka som skulle dansa med mig, men alla som ville fick nog en dans. Haha, jag fattar inte riktigt varför det ska vara så roligt att dansa med mig? Det kanske är för att jag är så himlans bra!

Efter knappt tre timmar av dans och andra roligheter så var det dags att vid tolvslaget fira in det nya kyrkoåret som börjar den första advent. Det började med en skål vid balen och fortsatte med en midnattsmässa i kyrkan. Det är alltiid lika mysigt! En kyrka fylld med härliga ungdomar och härliga vuxna, alla är glada och är med! Det är vår mässa :) Fin musik och tänkvärda ord. Längtar till nästa gång, hur det än blir. Det var nämligen sista "En Riktig Advent", men jag har hört att det är annat på gång. 

Forts föjer imorgon, ska upp tidigt och jobba, så jag behöver sooooova! Höres! :)



I'm back!

Harf haft lite mycket för mig senaste dagarna. Men nu är jag tillbaka! Upptaderar vad som har hänt senare ikväll! :)

Strange!!

25:e november och rosorna blommar, är det normalt?

Förövrigt en fullt normal Malin som poserar på bilden! :)


Viva La Vida

Viva La Vida! Länge leve livet!

Idag är jag glad, idag är jag lycklig. Jag vet inte riktigt varför, men så är det! Och det är riktigt skönt! 

Jag är lite sådär skönt trött efter jobbet, sådär härligt seg i kroppen. Jag ska ner och äta mat, mamma har gjort spaghetti och köttfärssås, mums! Livet leker och jag är glad! 

Fick för mig att leka lite med kameran, ojoj! Ser ganska läskig ut på första bilden tycker jag själv!




Hänger... lite med Jesus, haha!



Viva La Vida!

Wordfeud

Jag har börjat spela wordfeud igen, även fast det tar alldeles för mycket tid ;) har installerat det på pappas mobil så nu håller han på att lära sig! Haha! Får se vem som vinner. Vem vet, han kanske är ett proffs?

Jag heter "jockeahlen" om det är någon som känner sig manad att utmana mig ;)


@estocolmo

Sitter och dricker kaffe på rasten. Är lagom sliten idag. Det var riktig tur att jag kunde sova hela vägen ner i alla fall. Funderar på hur det ska bli om jag måste köra ner själv. I sånt fal måste jag åka kvällen innan och sova i bilen över natten. Kommer aldrig kunna åka kl 6 på morgonen hemifrån utan att somna ;) eller så får jag dricka massor med kaffe!

Är ganska roliga samtalsämnen här i baracken. Just nu vad som är bäst av manuell eller automatväxlad bil.. Haha!


Sur Jocke!

Ja det blev ett inte så roligt avslut på dagen. Har jobbat två dagar nu och känner mig ganska sliten, fast på ett bra sätt. Hade kör fram till kvart över nio och sen fick jag reda på att jag måste ta med mig en madrass till "En riktig advent"-lägret som jag ska till i helgen. Jag blev faktiskt ganska sur då. 

Såhär är det. Jag anmälde mig på en gång, så fort jag fick reda på det. Jag hade alltså en plats. Sen tog platserna slut men de fick fram extraplatser, men då skulle de extraplatserna betyda att man fick golvlogi. Jag anmälde mig alltså FÖRE några jag känner, de anmälde sig och fick extraplatser. De skulle alltså få golvlogi, sova på golvet. Men nu fick jag reda på, två dagar innan, att jag har fått golvlogi, men de jag känner som egentligen har extraplatser med golvlogi, ska få egna rum med sängar. Då tycker jag faktiskt att jag har rätt att bli sur. Har sett fram mot det här jättelänge och tycker att det ska bli jättekul, men nu försvann lite av det roliga faktiskt... Jag har ont i ryggen av att sova i min säng, kan inte ligga på mage eller på sidan för jag har ont i ryggen och jag kan inte sova på rygg, så det blir ju inte bättra av att sova på en madrass. Men jaja, sånt är livet. En jävla madrass ska inte få förstöra min helg. Men jag tänker vara sur tills minst på fredag när vi kommer dit. Sen kanske jag blir lite mindre sur. 

Och förlåt Ewa om jag lät sur! Det var inte dig jag blev sur på, men jag sa det till dig också. Det var själva grejen i kombination med trötthet. Så jag är inte sur på dig. Men Tette måste fjäska på bra om jag ska bli glad, haha ;)

SUUUUURJOCKE! Nu får du sluta!


Jaja, okej då! Men lite sur kommer jag fortfarande att vara. Jag tycker att det känns bra att jag sitter och skriver till mig själv.. haha vad jag är patetisk ibland! Men lite kul måste man ju få ha! Eller?

Det är jobbdag imorgon också.. inte roligt. Själva jobbet är det inget fel på, men att gå upp 06.00 och tvinga i sig frukost för att försöka få bort mitt extremt trevliga morgonhumör och sen sätta sig i en bil till  sthlm är inte så kul.. Men jaja, life goes on!

Klart för idag, nu väntar sängen på mig. Godnatt!

Hard work work


Det brinner!!

Efter en fika på Waynes med Carro, Carro och Ullis så fick vi för oss att vi skulle leka kurragömma på stan. Vi bestämde ett område och Jag och Carro LR skulle börja leta. Ullis och Carro sprang iväg och gömde sig och efter typ en timme hittade vi dem. Ullis och Carro skulle gå förbi Ullis jobb och jag och "andra" Carro skulle gömma oss. När vi precis hade delat på oss så ser jag och Carro att det ryker ur en lägenhet, trodde inte att det brann men när vi närmade oss huset så såg vi att det bolmade ut rök!
"DET BRINNER!!" skrek jag till Carro och Ullis som kom springades. Vi ringde 112 och berättade att det brann och att de måste skynda sig. Det var en gubbe som var instängd där.. vi kunde höra hur han hostade. 

Han kom även fram till balkongdörren och vi försökte få honom att komma ut på balkongen, men han vände in i lägenheten som var fylld av svart rök! Usch, det var så hemskt!! Sen kom i alla fall brandbilarna efter vad som kändes som en evighet.. 
Jag vet inte hur det gick med honom men hörde på nyheterna att han hade förts till sjukhus, hoppas han klarar sig! Känner mig lite skakis just nu. Det går inte att beskriva hur maktlös man kände sig när man hör någon instängd i lägenheten och man kan inte göra något! USCH!

Nej, nu vill jag sova. Jag måste sova! Annars kommer jag ligga och tänka hela natten och det kan jag inte göra, för jag ska upp imorgon och jobba!



@Swedbank arena

Har en efterlängtad lunch i baracken nu! Har jobbat på riktigt bra! Träna och få betalt samtidigt är inte helt fel! Men att gå upp tidigt och åka till solna är inte riktigt lika kul. Men det är sånt man får ta :)

Ja en liten uppdatering bara på vad jag har för mig. Bara 4 timmar kvar nu ;)


Well hello!

Ja goddag, eller kväll. Oavsett vad det är så hoppas jag att du har/har haft en bra dag! Det har jag i alla fall haft!
Jag och min partner in crime Malin, som hon så fint kallar det, har skrivit in oss på AF.. Anonyma Fikare. Vi kände att vi liksom hade samma problem jag och Malin och att vi behövde dela det med andra. Så nu är vi inskrivna och väntar på en varsin sponsor! Dock så är det tråkigare att vara där än att vara på sjukhus, och då är man ändå på AF av en bättre anledning. Hoppas sponsoren har massor av pengar som vi kan få! Så kan vi åka utomlands och smygfika på något nice hotell! ;)

Nej lite skämt åsido!

Jag har inte skrivit på nårga dagarn nu. Jag har varit i Rättvik och jobbat tillsammans med M#1, Klara! Vi har diskat hela helgen och haft riktigt roligt faktiskt! Bland annat frukost här:



Kvällspromenad här:



Och här:




Även ett extreeeeeeemt jobbigt träningspass här:




Klara hittade även en snygg bok!







Och vi hann käka god frukost!





Supersnygga var vi också ;)





Jag diggar verkligen strykjärnet där på sista bilden.. ;)
Nu är det dags för mig att sova. Upp med tuppen imorgon för jobb i Stockholm! Auf wiedersehen!

Out-walk

Eller utgång kanske låter bättre.. haha. Dålig humor såhär mot kvällningen, eller alltid. Får skjuts in till stan snart, blir en kväll på stan! Kan behövas! Men jag måste ta det ganska lugnt eftersom jag ska köra till Rättvik imorgon! Nu måste jag komma ihåg det också!

Har haft en mycket givande sånglektion idag med Ellen och Klara! Jag har fått många tips och nyklar så nu ska jag träna skiten ur mig med saker, är riktigt taggad! Ge gärnet Jocke! Tänk att så lite kan påverka så mycket, minsta spänning och man klarar mindre. Och jag som spänner mig mest hela tiden.. Men jag tränar på att sluta med det ;)

Jaa... kläder måste man ju ha.. kan inte gå på krogen med mjukisbyxor.. ;)

Se på mig nu, vad tycker du?




Se på mig nu, vad tycker du?
Ensam är stark, vilket jävla skitsnack
Självdestruktiv, allting har sitt pris
Ingen lever ditt liv och luften är fri

Allting är upp till dig
Du är gammal nog att ta egna beslut som att göra slut
Jag trotsade min kärlek och lämnade allt
Var kall som en isbit för ensam var stark

Solen går upp och vintern tar slut
Det gick upp för mig nån gång innan jul
Att du har gått vidare och träffat nån annan
Ändå måste jag höra det gång efter annan

Att du inte är kär men att du hoppas och bli
Ett rationellt beslut nån gång innan jul
Jag förstod att nåt ändrats, ingen mer dramatik
Det var vuxet behärskat långsamt sansat och tråkigt och trist

Det är så tråkigt och trist utan dig
Det är så tråkigt och trist utan dig
Det är så tråkigt och trist utan dig

Det är många som känner sig manade
Att visa upp sina hjärtan på allmän plats
Men alla mår dåligt och alla mår skit
Håll det där för dig själv och ditt usla liv

Låt tankarna styra vad hjärtat känner
Det är så att bli vuxen och så att va vänner
Låt tankarna styra vad hjärtat känner
Det är så att bli vuxen och bara vara vänner

Det är många som känner sig manade
Att visa upp sina hjärtan på allmän plats
Men alla mår dåligt och alla mår skit
Håll det där för dig själv och ditt usla liv

Låt tankarna styra vad hjärtat känner
Det är så att bli vuxen och bara va vänner
Låt tankarna styra vad hjärtat känner
Det är så att bli vuxen och så att bli äldre

Snigel forever!

Ja juste! Snigel forever! Eller Forever snigel, välj själv. 

Jag och Jenny hade en givande konversation härom natten. Jenny skrev egentligen Singel Forever.. men jag läste SNigel Forever. Sen dess har det varit många slemmiga sniglar på tal. Haha, det är riktigt roligt! Speciellt när man är riktigt trött! Det är jag nu! Följde med Pappa och jobbade idag i Stockholm, eller ja, i solna. Precis bredvid nya Swedbank Arena. Där kan man snacka om stort! 
Vi var i heltågsverkstaden och drog ventilation. Där stod de där nya tågen som redan är ett år försenade. SJ 3000 heter dom väl?  De var i alla fall riktigt snygga innuti!! Jag klättrade upp på en trappa och tjuvkikade. Första klass är riktigt häftigt! Och bistron, där vill jag handla! Borde ha hoppat in och provsuttit ett säte!
Nu ligger jag i sängen, halvt slut som människa och seg efter en dusch. Duschade av mig alla små glasfiberstickor som jag hade överallt. Det glittrade i luften när jag ruskade om håret. Kliade jätteskönt på armarna och huvudet.. ;) Men nu är de borta i alla fall!

Sovdags nu. Vila upp sig inför imorgon! Sånglektion med EdelWeiss ;) Och städning av rum. Sen utgång med Jenny, som tycker att jag ska skriva att hon är bäst, här på min blogg. Men jag vill ju inte ljuga riktigt.. så du får vara second best, efter mig då. För jag är ju ond rakt igenom.. ;)

Aja, godnatt allihopa!

Hemma igen!

Hua! Äntligen hemma!

Jag och Malin begav oss till Estocolmo (läs Stockholm) för att vara publik i The Voice Sverige. Nice var det, men det tog nästan precis tolv timmar från det att jag åkte hemifrån till det att jag var hemma. Fyra timmar i studion med en kvarts rast var väl kanske att ta i, men det var roligt ändå. Lite vuxenpoäng till mig också att jag körde hela vägen själv! Både dit och hem, utan några större felkörningar. Fast det är inte så svårt att köra fel när det var E4:an nästan hela vägen. Men när GPS:en säger "håll höger" och man ska köra rakt fram egentligen så blir det kanske en liten felkörning. Men det löste sig ju! Vi var där en halvtimme tidigare och fick stå ute och frysa. 

Magnus Uggla, Ola Salo, Carola och Petter satt i Juryn, vilka roliga människor. Snacka om att bjuda på sig själva!

Jag får skriva mer om det imorgon, har varit en ganska jobbig dag, så ögonen går i kors.. eller krucifix, jag vet inte. Haha! Upp 06.00 imorgon för jobb i Stockholm. Gävle-Stockholm TU-RE x2.
Godnatt!

Blöthundar!

Sitter just nu i sängen med två blöta och darrande hundar. De fryser och darrar så hela sängen vibrerar. Stackarna! Men jag har bäddat ner dem nu så de ligger och myser under täcket. Jag tror att Mamma har badat dem, för det luktar gott om dem. :)

Nej nu vill inte Sally vara med längre, hon gick iväg. Haha! Undra om Pappa vill komma hem från jobbet någon gång så att vi kan byta däck på bilen. Annars blir det svårt att ta sig till Stockholm imorgon. 
Jag och Malin ska åka till en studio och kolla på inspelningnen av tv4:s nya serie "The Voice". Ungefär som True Talent. Nice nice! Uppdaterar mer om det imorgon.
Igår blev det en rejäl följetong på facebook. Jag och Malin drog hela Hakuna Matata som kommentarer till en bild och det slutade med att vi skulle till AF.. Anonyma Fikare. Egentligen var det Arbetsförmedlingen, men det var roligare att vara med i en grupp AF:are.
"Hej jag heter Jocke och jag är fikare"
"HEJ JOCKE!"

Aja.. Jag och Malin var i alla fall till AF, men det tog så lång tid så vi ska dit på onsdag istället. Det var massa strul med de innan och det var lång kö, så vi hade nog suttit kvar än. Men jag har bestämt mig för att höra av mig till vikarieförmedlingen (eller vad det nu heter). Låter roligt! Åka runt och leka lärare och berätta för små barn hur man ska bete sig ;)

Nej Pappa, nu får du komma hem!

Ellens blogg

Designade klar Ellens blogg igår. Hon blev jättenöjd, det är jag faktiskt med!

Frukost nu!




?!

Ska man skratta eller ska man gråta?

Time to say goodbye

Orkester på 113 personer från gymnasieskolor i Polen och Tyskland var på besök i Hille kyrka i Gävle den 12/11 2011


We are the world

Ursäktar mig för att det är suddigt i början ;)

 

Orkester på 113 personer från gymnasieskolor i Polen och Tyskland var på besök i Hille kyrka i Gävle den 12/11 2011


Fikamys!

Jag, Wille, Malin och Klara hade fikamys i förrgår (tror jag det var).
Asmysigt, så bowlade vi innan! :)
Av någon anledning skulle Malin blunda på de två första bilderna ;)

Haha, upptäckte att jag ser elakare och elakre ut på bilderna.. hmm.. Men så är inte fallet! :)

Time to say godbye

Håller just nu på att föra över alla bilder och filmer från min Iphone. Kom på att det kunde vara bra att ha lite backup. Passade på att göra det när jag ändå skulle föra över filmerna från konserten igår. Ska tydligen "bara" ta 55 minuter. Jippie! Så ni får nog vänta med en video tills imorgon.
Ang rubriken så har jag gått och sjungit på den låten hela dagen idag. Ni vet den "Tajm toooooooo saaay goooodbyeeeeee" som är mest italienska? De spelade och sjöng den igår, finns med på film!

Nej, ett avsnitt a HIMYM nu och sen lite skönhetssömn ;) Ska ju upp och sjunga imorgon. 11.00 i Hille kyrka. Be there!

Igår och idag

Igårkväll var jag, Klara och Malin m.f på upptakten till Local Heroes-galan som ska äga rum i februari i Gävle. Vi satt där i konserthuset och väntade med spänning. Två av våra vänner, Ellen och Sara, skulle uppträda. De var riktigt bra! Magnus var med och Fredrik också. Sen råkade jag nästan fälla Jesus när han svischade förbi. (inte riktiga Jesus då, men Andy som spelade jesus i Jesus Christ Superstar). För övrigt så fick vi reda på att vår uppsättning av Jesus Christ Superstar Hille är som förslag till att bli nominerad till Local Heroes Galan. Riktigt kul! Tänk om vi blir nominerade.. då måste vi ju vinna!! Har inte hört något dåligt om det.

Justja, Ellen, du är så grymt duktig på att sjunga! Tro inget annat! Den där privata konseten jag och Malin fick i kyrkan innan var riktigt bra. Men på scenen i konsethuset var du grym! Det var inte bara sången, du var Ellen på scen! HalleluLEjah Amen!!

Och Sara! Vår lilla truetalent-plupp som rockade loss på scenen. Du är också Sara på scen, du äger scenen och är så värd det. Det är ni båda två! Kram på er!

Fredrik, du kan göra den mörkaste dag ljus, du är så härlig! Grym på trummor och att få folk på bra humör, kram till dig med!

OJ vad mycket det blev om gårdagen.. Vad har jag gjort idag då?
Jo det började med en promenad med hundarna. Sedan cyklade jag iväg till f-gården där det bjöds på frukost innan jag och Ellen hade lite möte. Vi pratade om hennes bloggdesign och jag knäpte lite kort. Så inom en snar framtid så är hennes blogg färdigdesignad, nu när jag har mer tid.

Ja sen åkte jag och Malin till triangeln och handlade 200 korvar och 200 korvbröd, haha det såg riktigt roligt ut när vi la upp det i kassan. De är tills på lördag när vi ska ha musikcafe som förövrigt börjar kl 14.00 tror jag om du vill komma och kolla. Sen har jag, Malin, Wille och Klara varit och bowlat. Vem vann om inte Wille! (egentligen var det jag, men Wille sa att han vann så det kanske räknas?) Så nu har jag en aning ont i bowlingmusklerna.. haha!

Tack för de här två dagarna, alla ni som har varit med och gjort dem bra!!

Här kan man läsa lite om dagen på Malins blogg:  http://allthosesmallprints.blogspot.com/2011/11/mwahaha.html

Sovmorgon #2

Skönt att sova! 08.50 stod klockan på i morse. Jag har läst någonstans att man tydligen inte kan "sova ikapp", men det tror jag ändå att kan kan. Annars skulle jag nog inte finnas till nu. Jag skulle ha gått under av sömnbrist. Nu ska jag rycka upp mig! Jag ska börja sova ordentligt och lägga mig i tid. Att sova är viktigt.

Jag har inte hört något mer om lägenheten jag var och tittade på i lördags. Hoppas hoppas!


Sovmorgon!

Det känns som en evighet sedan jag hade en skoldag med en sovmorgon! Vilken tur att den evigheten avbröts då!

Tror att jag håller på att bli lite förkyld, har gått runt och nyst hela morgonen, ska köpa lite ingefära!! (om du ska handla får du gärna köpa mamma) ;)

Nu ska jag träffa Elaine, har inte träffat henne på jättelänge! Morgonfika på stan innan jag tar tåget till Falun.


Ungpsalm

Nu på söndag den 13/11 är det gudstjänst i Hille. Men det är inte vilken gudstjänst som helst, utan det är en Ungpsalm-gudstjänst. Malin, Klara, Ellen och Jag kommer sjunga och spela psalmer ut Ungpsalm-boken istället för ur den vanliga psalmboken.

Gudstjänsten börjar som vanligt kl 11.00 så se till att vara där, det kommer bli riktigt bra! (så klart, när det är vi som är med!)

Vill man läsa lite om Ungpsalm-boken kan man klicka på länken här:
http://www.libris.se/ung-psalm.html


Alla är välkomna! Vem du än är, var du än är! Hur du än är och hur du än känner. Gammal som ung, vuxen som barn. Smal, tjock, kort eller lång. Alla får komma!

Nervöst väntande

Just nu håller jag på att vänta på ett besked. Ett besked som avgör framtiden. Jag ska få reda på om jag kommer få hyra en lägenhet eller inte. Hoppas!!!!

Furuvikspartaj!!

Underbar kväll igår!

Haha, fattar inte grejen, huspolisbil liksom?! Haha!


En fundering..

Jag fattar inte riktigt. Jag har google analytics så jag kan se lite statisik om besökarna på bloggen, var de kommer ifrån, hur ofta de är inne, vilka hemsidor jag har blivit länkad från mm.
Nu har jag fått ganska många besök från en blogg: matilda.arningsmark2.se. Men jag hittar absolut ingen länk på hennes blogg. Skulle ju vara lite kul att veta om hon skrivit något om mig eller länkat mig. Jag hittar verkligen inte. Så om du Matilda ser det här, skicka iväg en kommentar! :)


Redovisa mig hit

Och redovisa mig dit. Less på skolan just nu. Redovisningar från 9-17, opponera filmljudsläggningarna i helklass. Varje opponering tar en halvtimme, usch. Så nu smet jag och Malin iväg efter att ha gjort våra redovisningar. Lätt värt det! Sitter just nu på station i Falun och väntar på tåget. Är ganska less på att vänta nu också. Men snart vänder det! Eller jag hoppas det i alla fall, annars tröttnar jag snart.

Kaffe på tåget, yepp!


Awake

Då har man varit vaken en timme då. Jag varnade Pappa att han inte skulle prata med mig. Jag kände att det var bäst eftersom jag har ganska dåligt morgonhumör, speciellt när man går upp extremt tidigt. Så fort jag har fått i mig lite frukost blir det bättre. Konstigt..

Gud vad jag älskar skola just nu. Sitter på bussen och ser verkligen fram emot tågresan.. Not! Det skulle finnas sovvagnar till Falun på morgontåget, då skulle jag gärna åka. "Hyr en egen kupé med ditt månadskort". Förstå vad många månadskort de skulle sälja!

Nu ska jag halvsova vidare. Trevlig sovmorgon allihopa!


GODNATT!

Nu orkar jag inget mer. Sluter mina ögon och sover i några timmar. Klockan står på 05.45. Adjö!

Sångdax

Jag tror att det är nästan två år sedan sen jag hade en sånglektion med Ellen, ska äntligen ha en igen! Det ska bli riktigt roligt!! Först ska jag stressa hem och äta lite. Sen efter lektionen så ska jag köra hem till Malin och skriva klart ungdomssidorna i tidningen, najs najs! Sen blir det kyrkokör ikväll. Mycket sång på en dag, härligt! :)


Hearts on fire!

Haha, gick runt i Falun och hade ont i huvudet och tyckte att allt var allmänt tråkigt. Fick en liten påminnelse av asfalten


Nu vänder det!

Det känns som om det är vår. Solen värmer, det har den inte gjort på länge!
Igår hade det tydligen varit varmare i Gävle än på Creta. Så nu får det gärna vända och bli sommar. Det kan vara en vecka snö där runt jul och nyår, sen överlever jag utan det.

Hoppas hoppas att lägenheten blir min! Hur blir det att pendla i vinter annars? Om det är förseningar nu, innan is och snö, undrar då hur det blir med det. Hoppas!!

Smart sak:


Mjuuusik

Var in på Malins blogg och hittade det här. Riktigt coolt! Mer sånt till folket!



Andas Jocke!

Jag tar sats upp för backen. Jag springer fort som ett lejon efter sitt byte, springer och springer. Löven yr kring mina fötter och nycklarna rasslar i fickan.

Just den här gången var det ett tåg jag jagade. Jag sprang genom hela Falun för att hinna med det. När jag kom fram ropades det ut att det skulle finnas en ersättningsbuss. Var bara att springa vidare med väskan och kassen. Ett lejon ger inte upp i första taget ;)

Så nu sitter jag på direktbussen mot Gävle och försöker andas. Kämpar för att överleva. Haha! Det var riktigt jobbigt och varmt!! Usch, nästa gång går jag en halvtimme innan tåget ska gå!

Det är faktiskt mysigare på den här bussen, lamporna är släckta och det sitter härliga, parfymindränkta och högljudda 40+are runt om mig.. Äh, så illa är det inte ändå, det hade kunna varit inställt. På med musik och njut av att vara för dig själv ett tag Jocke!


Redigering fortsätter

Ja tentan gick hyffsat bra! Var Ljudläggning till film det med. Hann inte med allt för vi hade så kort tid på oss, men man var inte tvungen att göra allt heller. Så jag är ganska nöjd. Det var en av de roligare tentorna jag har haft.

Lyckades få brandvarnaren hemma hos Andreas att gå igång nyss. Skulle göra pizza, och Andreas rumskompisar är inte så jättebra på att städa, så allt fett i ugnen började ryka lite, hehe ;) inte så att de hade kunnat kommit in och sagt till att det rykte ur ugnen inte.. Nej nej ;)
Ingen skada skedd i alla fall, tur det!

Nu fortsätter redigeringen av filmljudet, sen hem till sängen i Gävle!! Längtar! Innan det en långpromenad med Ullis.


Redigering pågår!

Vi borde ha en röd lampa utanför Andreas rum som lyser när vi sitter här inne och redigerar, så hand rumskompisar inte stör oss.

Vaknade för 40 min sen och gick till Willys, köpte mig en yoghurt och en smoothie, nice! Hittade min favorit! Prova den, finns ingen godare!

Ska fortsätta nu så vi blir klara någon gång! Praktisk tenta 13.00, uscha!


Back in Falun!

This is the place to be!
Jag, Johanna och Andreas sitter och ljudlägger film, en skräckfilm. Haha vi har fått en såg att låta som en dörr som öppnas. Bra där! Man måste vara kreativ om det ska bli ett bra resultat.

Just nu sitter jag på golvet och är avundsjuk på Andreas som har två riktigt fina gitarrer, en förstärkare, ljudkort, mikrofon, en IBook och en IMac! Vill ha! Jag förstår inte hur alla har råd? Det kostar ju multum!
Jag får vänta med det tills jag blir en internationell och rik kändis! Hur jag nu ska bli det? Jag får komma på något bra att bli känd för.. Kanske slå Kalle Zerpes rekord i mariekexvändningar eller?

Fortsätter med ljudläggningen!

Haha, Ullis provar kläder!