bloglovin     

September - Me & My Microphone

Bara jag som tycker att det är en sämre verision av en redan sönderspelad låt?



Överraskning á la Jocke

Idag har jag till och med överraskat mig själv. Jag visste inte att man kunde vara på flummhumör så länge som jag var det idag! Jag hade en lång konversation om min nyupptäckta "kaffekoma" och även om tyngdkraften. Det spårade ut där ett tag eftersom båda var riktigt trötta!

Sen var det tur att överraska någon annan. Efter lite ärenden på stan så köpte jag tre semlor och åkte hem till Mormor och Morfar. Mormor fyllde år igår, så jag grattade henne idag. Jag kommer antagligen inte vara med på "Kalaset" eftersom jag är borta över helgen. Det var jättemysigt, kaffe, semlor och en trevlig pratstund med två kloka och erfarna människor. Det är alltid lika härligt hemma hos Mormor och Morfar. Jag ska börja hälsa på oftare!
Morfar tyckte att jag kunde komma med semlor en gång i veckan, men det blir lite svårt eftersom det inte görs semlor året runt. Jag får baka helt enkelt, det var enda lösningen :)
Mormor och Morfar, ni är dom bästa! När jag gick hem idag så log jag för mig själv och var varm enda in i själen!

Nu går ögonen i kors, dags att sova! Imorgon är det tidig morgon, måste ju hinna sjunga upp innan solot på turismmässan! :)


Dag 8: Minne från resa

Jag har gjort så många resor dom senaste åren så det är svårt att komma ihåg alla. Om jag tänker efter så kommer jag nog ihåg dom.

Kefalonia hösten 08
Taizé sommrarna 08-10
Göteborg våren 10 och sommaren 10
Piteå våren 10
Åre sommaren 10
Wien sommaren 10

Kommande resor:
Taizé 11-? (får se om jag stannar kvar eller hur jag gör)
Indien 11 (Jag och Gabbe ska kanske åka dit över jul, får se om det blir av)

Minnen var det ja. Vilka ska jag välja? Det finns så många roliga och härliga minnen, finns många på kort. *letar på facebook*

Nu gick det bra för mig.. hittade massor av bilder, men dom sparades i något konstigt format så jag kan inte lägga upp dom här.. Fixar det sen när jag kommer hem eftersom jag har originalen hemma :)


The Tourist

Jag, Emelie och Simone var på bio igår. Spontanbio. Simones biocheck gick ut så vi var tvugna att gå och se någon film. Lite tråkigt var det dock att jag lyckades lista ut slutet på filmen i början.. Men den var riktigt bra för det! Snyggt gjord, rolig, action, bra handling :) Allt en bra film behöver!

Hade pianolektion nyss, på min sovmorgon. Det är ju lite mindre kul att skippa en sovmorgon, men det är värt det. Fast egentligen fick jag bara 40 min kortare sovmorgon, så det är inte så farligt egentligen, bara det att jag är duktig på att gnälla ;)

Solen lyser idag!! Riktigt starkt också, kände att den värmde, härligt!
Jag hoppas på att den stannar kvar och tar bort vintern!

Konstruktionlektion nu då, mindre roligt. Kanske får lite tid över till att skriva under dagen, annars får det bli ikväll :)

Jobbar

Har "jobbat" lite nu. Designar en blogg åt Gävle kommuns projekt "Hållbar VarDag i Gävle". Tänkte skriva ett lite längre inlägg nu men då blir nog min mor en aning sur för att jag inte lägger mig. Så jag tar med mig datorn till skolan imorgon och bloggiloggar ;)
Sov Gött!

Gratis Spotify Premium!

Det finns massor av jobbiga sidor med massor av jobbiga erbjudanden man måste göra för att få saker gratis, men jag har hittat en som funkar iaf. Här behöver man bara bjuda in 8 kompisar och göra en undersökning, hur lätt som helst! Det är ungefär som filmen "Pay it forward", någon som har sett den?
Klicka på spotifyikonen nedanför så kommer ni direkt till sidan, hur bra som helst! :)

Dag 6: Min klass

Ja, bättre sent än aldrig eller vad säger man?
Jag skulle nog byta ut "dag" mot "rubrik" eller "tema".
Anyway, jag går i världens bästa och härligaste klass. Men det säger nog alla om sin klass. Jag går Teknik Vetenskap på Polhemsskolan. TeV3. Vi har sån bra sammanhållning tycker jag, alla kan prata med alla, ingen är dum mot någon.
Min klass är även något av en partyklass, minst hälften av klassen är ute nästan varje helg, haha! Vi är en ganska liten klass, 19 personer, så det kanske inte är så konstigt att det blir hälften som försvinner.
Teknik Vetenskap är en krävande inriktning. Matte A-E, Kemi-, Fysik- och Biologi A-B. Kan jämföras med Natur, men jag tror att vi läser ännu mer. Därför är det lite roligt att min klass på något sätt är ganska lat. Eller, såhär. I ettan gick alla Teknik, sen fick man välja inriktning till tvåan. Jag och några gick i Te1B, slappaste klassen någonsin, efter IT ;) Det är vi som är dom lataste i klassen. Fast vi är ändå duktiga i skolan, eller mindre dåliga.
I vår tar vi studenten, kommer verkligen att sakna TeV3, alla roliga fester, skrattattackerna, Claes frustanden, Pers "flummiga" kommentarer, baguetter, mingel&bar-fika.

Jag kommer nog till och med sakna Leos :"Jocke von Estet" kommentarer, haha!!
Men än är det inte slut, 100-dagarsfesten är den 12:e februari, samma dag som jag fyller 19. Då börjar den riktiga nedräkningen! Och roligt ska vi ha!!
(Ganska gammal bild ;) )
Här kommer bilder som tillhör Nattis, Lina och Emelie som jag snodde från Facebook:
Världens gladaste och härligaste klass! Man ser på korten vilken bra klass vi är!! :D

 


Jesus Christ Superstar

Idag hade vi första träningen. Kändes en aning motigt att gå upp tidigt imorse. Men jag hade kul som tur var! Nu är det inte långt kvar till föreställningarna! Om ni vill gå så kan man boka biljetter på http://www.entregavle.se/index.php
Det ska bli riktigt roligt!
Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på.. Vi har Kick-off 19.00, vad gör man en lördagseftermiddag?
Sen jobbar jag fram till tolv också, hoppas vi får gå hem tidigare, att alla stannar inne, för det är riktigt kallt ute!

So far, so good! Eller?

Det har gått 10 dagar på det nya året. Och fram tills idag var jag nöjd med det mesta. Fysiklektion, Hej, du fick IG på provet. Mattelektion, Hej, du fick IG på provet. Kul!
Efter skolan gick jag och Nattis på stan. Nattis köpte en ny nunchuck till mig. Vi hade ju en liten spelkväll förra veckan. Nattis och Simon hade spelat på det dagen efter och käkat morötter med dipp. Den var orange efteråt! Haha! Jag visste inte att morötter färgade av sig så mycket? Nattis var så snäll så hon köpte en ny :)
Sen blev det fika på gamla hederliga M&B med två spelberoende personer, en fotograferande person och Jesper. Mysigt mysigt :)

Fyradagars!

Onsdag: Old Saint's med Emma och folk, bjuden på mycket!!
Torsdag: Old Saint's med Emma och folk, blev även bjuden här!
Fredag: Emma övertalade mig att följa med igen eftersom hon inte ville gå ut själv.
Lördag: Jag åkte in till stan och tog en fika. Jesper frågade om någon var sugen på att gå till Old Saint's, okej då ;)
Så nu är jag lite trött både i kroppen och på Old Saint's. Fast det hinner nog gå över till nästa gång. Har träffat mycket roligt folk och haft jättekul!
Var ute med Ullis nyss, vi hade en liten "vi tar med kameran"- promenad. Fick en del fula bilder på Ullis ;)
Mycket snö och mycket skratt, det behövs i vintermörkret! :)

Kom tillbaka!

Här kommer sommaren allt får liv igen (Aaahaha)
Här kommer sommaren
Den dyker upp som en gammal vän (Aahaa)
Här kommer sommaren
Jag fick just en väldigt stor längtan efter sommaren och värmen. Jag blir lätt deprimerad när det alltid 
är mörkt, det är kallt och allmänt jobbigt. Satt och lyssnade på "every rose has it's thorn" och började 
längta. Lyssnade på den mycket en sommar, så man får upp gamla minnen. 

Men snart är den här, innan jag vet ordet av det så kommer den att vara över. Min kanske sista 
sommar innan det riktiga allvaret börjar. Synd att man måste jobba, tänk om man redan haft 
pengar och kunnat njuta utav sommaren istället! 
Nu måste jag lyssna på något mer pepp!


100701
Jag och Elaine åt mat i solnedgången, riktigt mysigt! Saknar det!


Old Saint's

Det började med att jag gick till Nattis med mitt wii. Vi skulle ha spelkväll med Super Mario. Så jag, Gustav Nattis och Simon spelade. Sen kom även Jesper, Frida, Emelie och Veronica. Roligt hade vi! Jag ska börja spela det lite oftare. En riktigt bra idé med en spelkväll Nattis! :)
Sen gick jag hem till Carro. Där satt jag, Carro, Amanda och Emma och lyssnade på musik och "förfest"-chillade lite. Bussen in till stan. Hamnade på Saints och fick den sista lediga soffan! Sen kom Mathilda och Amanda (många tjejer nu!). Det visade sig att Amanda var på G med en av killarna som jobbar i baren. Nu var han ledig och satte sig vid oss. Vi blev bjudna på hur mycket som helst! Jag och Carro hade delat på en kanna öl, mer behövde vi inte ha. Shottar, öl, drinkar och cider, massor!
Här är den ANDRA(!!) shotbrickan vi bjöds på! :)
(Dålig bild, jag vet, men bättre än ingen)

Sovit gott?

Jag vaknade klockan ett idag, mamma tyckte att det var dags att gå upp då. Jag kollade på film och läste igår ett bra tag, så att jag sov så länge kan ju bero på det. Någon annan än jag som blir väldigt seg om man sover för länge? Men det är dock väldigt skönt att mysa i sängen. Speciellt på vintern när det är kyligt.
Nu ska jag göra en liten backup på alla mina bilder. Tänk om datorn skulle sluta fungera, då skulle jag inte ha mina bilder kvar. Inte dom nya i alla fall. Så, nu är synkroniseringen igång, smidigt och bra! :)
Får se hur det blir, om jag ska ut ikväll eller inte. Det visar sig!
Ha en trevlig kväll!

Ny design

Pamela Chau har gjort designen. Hon är även en jätteduktig fotograf. Tack så mycket Pamela! :)
Kolla in hennes blogg också, där skrivs det mycket intressant!
Hiss eller diss? Själv tycker jag att det är en STOR hiss!



Ett steg närmare

Jag fick godkänt på enkelriktning på körlektionen idag. Känns som att det börjar närma sig nu! :) Snart kanske jag har mitt körkort. Halkkörningen ska avklaras den 13:e. Sen är det uppkörning och prov kvar. Teoriplugg. Jag tror jag ska införa ett socialt förbud under några veckor. ;)

Nu måste jag springa, kokar ägg i köket!!

Wilde

Ewa och Svenka har skaffat sig en söt liten hundvalp. Han heter Wilde och är bara är 9 veckor gammal. Men han kan redan sitta och ligga på kommando! Träffade honom och Ewa idag, en riktigt söt liten hund! :) Passade på att ta med mig kameran!



Supergó!


Gott nytt år!

Säger gott nytt år nu! Bättre sent än aldrig!!

Jag hade en rolig nyårsafton, att det kan vara så kul att fira in det nya året. Nu är det 2011, jag fyller 19 i februari. I år ska jag ta körkort (förhoppningsvis väldigt snart). Jag ska kanske börja plugga på högskolan/universitet. Jag tar studenten! Taizéresa i sommar om jag får ledigt. Sommarjobb, ja det hnder massor av spännande saker i år!

Just nu så hålls det på med en ny design av min blogg. Förhoppningsvis ploppar den upp om några dagar. Det är Pamela Chau som gör designen, väntar nyfiket på resultatet! :)