Kaos, lycka och Lucia

En salig blandning, inte sant? 

Det var en aning kaos igår. Men det blev bättre på natten i alla fall! Tröttheten och ilskan gick över i något bättre!

Idag har jag varit med om två luciatåg. Jag och Pappa var i Sandviken och jobbade idag och när vi skulle äta lunch på Bolaget så var det julbordsbuffe. Mums! Köttbullar och röbetssallad!! När vi drack kaffe efteråt så släktes lamporna och det kom in ett Luciatåg precis den vägen som jag och Pappa tänkte smita ut på. Haha, så vi fick sitta kvar lite. 

Sen var det ju det årliga Luciafirandet i Hille. Med ungefär 80 personer medverkande. Det är så mysigt och härligt. Lite pirrigt och otroligt varmt. Jag höll nog på att svimma idag. Jag började vingla lite när jag stod där och Malin började fundera hur det gick för mig. Men jag klarade mig! Sen när vi skulle tåga ut så höll jag på att ramla omkull, men som erfaren (haha) luciatågare så skötte man det snyggt och parerade det bra! Fick många fina kommentarer om sång och om tåget sen. Jag har saknat Lucia, det är nästan det mysigaste på hela vintern! :)

Jag tror att det är dags att sluta skriva nu, och kolla på ett avsnitt av himym. Imorgon bär det av till kyrkan igen, ska återigen vara Josef och Malin ska föda barn. Tur att det händer bakom kulisserna så dagisbarnen slipper se på!! Haha!!

Godnatt på er!



Kommentarer
Postat av: Ullis! The best women in the world!

Vafan skriver du inte om mig :O

:'(

2011-12-13 @ 23:51:13
Postat av: Carro the queen

Jag är så förgrymt populär och de vet ju alla så kom inte och tro att du är nått ullis :/ shiiit vilken fjortis.

2011-12-13 @ 23:57:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback