bloglovin     

Grattis Gabriella!

Var på middag/fest hemma hos Gabbe igår, hon fyller 18 idag!! Det var jättekul, spel, singstar och god mat med härligt folk. Kunde inte bli bättre! :) Sen åkte vi in till stan och Gabbe skulle få gå på krogen för första gången. Vi fick stå och vänta i en kvart tills klockan var 12, men det var lugnt. Sen festades det loss, öl och cider hit och dit. Riktigt roligt hade jag! Och det hade nog Gabbe också! :)

Jag var ut i fredags också med många från klassen. Tyvärr så klarade inte Frida av förfesten utan låg hemma och sov efter idkande av vommitage (hon spydde). Riktigt orutinerat Frida! ;)

Jag har sagt det väldigt många gånger nu, men:





Jag gjorde även ett kort (som blev i stil med Elins kort)




Veckans tema!

Nu var det länge sen som jag hade ett tema!! Vad ska jag ha för tema nästa vecka? Överös mig med förslag och det förslag som är bäst blir temat. Tema-tipsaren blir länkad bredvid headern i en vecka! :)

Host host

Jag är fortfarande sjuk. Vaknade upp i tisdags och hade ont i halsen och hostade.. inte kul. Det sitter i sig, har druckit ingefärsthe i två dagar nu, visst det hjälper lite, men inte tillräckligt. På söndag ska jag sjunga en låt solo, "Sverige" av Kent. Så det är bara att hoppas på att jag är frisk, annars kommer det inte låta bra.

Över till det positiva! Studentkryssningen är bokad!! Det ska bli jätteroligt att få åka iväg med alla från Gävle, se upp, för nu kommer partyeliten. Eller, vi åker i mars, men det går fort.
Mer roliga saker som har hänt idag..
Jag och Gabbe bestämde oss för att imorgon så ska vi boka halkkörningen. Ett steg närmare uppkörning alltså! Det ska bli härligt att få det gjort, hoppas det är lika roligt som alla säger :)

En till grej. Imorgon ska jag, Gabbe och Kim på bio. Kim kommer med tåget från huvudstaden runt 8 och bion börjar 45 minuter senare, så vi får hoppas på att hans tåg inte är försenat. Fast han vet inte om att vi ska på bio än, kanske borde berätta det.. ;) Vi ska se "Tusen gånger starkare". Konstigt nog har den premiär imorgon, den hade premiär i Stockholm för en månad sen tror jag. Men det positiva med det är att det bara kostar 60 kr att se den!

Nu ska jag hosta mig till sömns och hoppas på friskare tider, eller kanske gyllene tider, jag vet inte. Övertrött kallas det ;) Godnatt.

MVG!

Glömde säga att jag fick Mvg på mitt konstruktions prov!!! Hur kunde jag glömma det?! Asglaaaad!

Teknikutveckling och företagande

Sitter på Waynes med Frida och Elin, vi har yrat runt på stan och ställt frågor till alla Caféer. Vi håller på med vår marknadsundersökning till vårt fake-UF. I vår klass får vi inte ha Ung Företagssamhet så vi startar aldrig vårt företag, men vi gör som ett riktigt med prototyp och produktutveckling.


Haha, Lina gjorde bort sig idag när vi satt på American Take-away. Först fick hon tillbaka växeln och ansåg att hon hade fått tio kronor för lite. Vi har precis börjat läsa Matte E och hon kan inte räkna växeln hon ska få tillbaka. Sen skulle hon lyfta över sin väska till andra sidan av soffan hon satt i. Då råkade hon spilla ut hela glaset med läsk i över sig själv och pizzan. Inte nog med det, glaset ramlade ner i golvet och sprack i tusen bitar. Det var nog enda gången det någonsin har och kommer att vara knäpptyst där inne. Haha!! (Lina kommer att döda mig, men jag tycker det är värt att skriva det här ändå!)

Nej, om man skulle ta och åka hem, ska in på SF först och kolla om det går att boka biljetter till SAW 7, hoppas :)

Strul

Egentligen borde inte pengar få finnas, det ställer till en massa besvär. Men samtidigt är det nödvändigt för samhällets skull, annars skulle vi leva kvar i gamla tider.

På två dagar har det varit två olika problem med pengar, men det är sånt man får ta. Har man kompisar så har man ;) Men jag tycker om dom ändå, även om dom är lite struliga av sig ibland.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av true blood, nice!

Johnossi & Clockwise






Hemma

Nu är jag hemma igen från Miljötinget. Ganska härligt att komma hem, man sover ju inte så mycket när man är borta på konvent.

Clockwise spelade igår, vilket drag det var! Det var mer drag än när Johnossi splelade! Folk var helt tokiga :)
Dom kommer att bli något stort tror jag! Men om man lyssnar på deras myspace så låter det inte lika bra, mer drag på scen.

Jag ska ladda upp bilderna sen när jag kommer hem, just nu är jag hos Gabbe och flummar lite :)

Ludvika

Idag fick vi gå ner till den sk. "stan" i Ludvika och ställa frågor till olika butiker om ekologiska varor med mera. Inte så roligt när det är långt till stan och kallt. Skolan vi bor på ligger uppe på ett "berg" med en riktigt lång backe upp till, så man är halvt död när man väl är framme.

Igår såg vi Johnossi, tog lite bilder. Det var roligt att miljötinget hade fixat ett så pass stort band, men det var inte så jättebra. Men det kan bero på att jag inte har lyssnat så mycket på dom. Men roligt var det.

Ikväll blir det Galamiddag, finklädd ska man vara. Skjorta och Kavaj får duga :) Finmat och ett band efter det som heter Clockwise :)

@ Miljötinget!

Sitter i sovsalen på miljötinget. Kul som bara den ska det bli! :) Ikväll kommer komikerna från Gasta och senare ikväll kommer.... Trummvirvel.... JOHNOSSI!! Hur nice som hälst!

Nu krånglar det fortfarande med Funcruises och stundentkryssningen. Kul, tänk om man inte får någon biljett. Byt tillbaka till det gamla systemet!


Chill!

Sitter med Ullis och Gabbe nu på mingel och bar och chilar lite. Senare ska jag till olofsgården.

Mamma tyckte att jag var smart och använde hjärnan för en gångs skull. Jag skulle ju egentligen gå ut ikväll, men jag känner att jag inte orkar. Jag ska upp tidigt imorgon eftersom tåget går på morgonen och sen måste jag spara pengar också. Det är dyrt att ta stundenten! Bara stundentkryssningen går på ca 1000kr. Sen är det fester hit och dit som jag måste spara till. Men det ska bli roligt! :)

Nästa vecka komer Saw 7 ut på bio i 3D! Självklart ska jag gå! Förstå vad häftigt och äckligt när saker kommer ut ur bioduken och när det "plockas upp" folk ur biografen.  Ska ses!

Nej, nu blir det inget vettigt pratat med sällskapet, höres!

Booom!

Kollade chatten på Facebook, 103 personer inloggade, tänk om alla får för sig att skriva till mig, alla på samma gång. Jag skulle få panik och sen skulle nog webbläsaren krasha totalt, booom! Haha, får prova det någon gång. Det kanske är det som kallas för internetmobbning.


Ska ut imorgon för första gången sen i somras. Utanför dörren har jag varit, men inte ut på krogen. Så det blir nog Slick vi ska ut på, sen på fredagen blir det upp tidigt och ta tåget till Ludvika :)

Försöker återställa min Iphone som har totalkrashat, booom. Många "booom" idag känner jag. Men det tar ju sån jäkla tid, Apple kan ju vara lite sega. Efter att jag har fixat den blir det sängen om jag ska orka med morgondagen.

Adíos (Som jag alltid skrev innan i slutet på alla inlägg)

Äntligen är provveckan slut!!

Nu är provveckan slut för den här gången, skönt! Tyvärr har jag två prov kvar, men ändå, det blir inte samma som med provveckan.

Idag var Linnéa och Charlotte med i tidningen med bloggen också, roligt att jag fick göra den :)

Nej, nu ska jag vila ögonen, ha de gött!

Himlen är oskyldigt blå

Jag, Gabbe och Kim var på bio igår som det sas tidigare. Riktigt bra film. Att det har hänt på riktigt gör den inte sämre. Den var både rolig och spännande. Så gå på den ! :)

Efter bion var det "geni" som gällde hemma hos Gabbes mamma. Gabbe vann med fusk, mycket fusk!

Idag var vi på Alborgen, hur roligt som helst! Får åka dit fler gånger innan dom stänger. Men vi klarade många banor och alla kluringar :)

Mat på G nu med familjen Jones och senare blir det jobb med Gabbe :)

Bloggdesign

Nu är Linnéas och Charlottes blogg klar, tyckte den blev riktigt bra!






Äntligen fredag!

Det är dags för fredagsmyyys!

Gick i skolan idag och skrev biologiprovet, det gick riktigt bra. Eller det kändes riktigt bra i alla fall.
Jag gjorde inte konstruktionsprovet igår eftersom jag inte mådde bra, hoppas att det går att ordna provtider till proven jag har missat snart, så jag kan göra dom fort.

Ikväll blir det bio, "Himlen är oskyldigt blå", med Gabbe och Kim. Nice!

Provvecka och sjuk!

Inte kul! Idag hade jag mitt första prov på provveckan, sista provet i Matte D. Vad händer under provet, jo jag blir sjuk. Fick ont i huvudet helt plötsligt som bara blev värre och värre. Tillslut kunde jag inte läsa för att det gjorde så ont och jag blev jättevarm och mådde illa. Så jag fick avbryta och mamma kom och hämtade mig.
Sen så kanske ni inte vill veta men aja, jag spydde x antal gånger.. Inte kul! Så imorgon blir det inget konstruktionsprov heller.

Usch, jag har fortfarande ont i huvet, funderar på att gå och dö..
Egentligen får jag inte sitta vid datorn nu men passade på att blogga när jag kollade mail.

Hoppas det gick bra på provet för alla andra och lycka till imorgon!

Kvällsplugg!

Sitter på M&B och pluggar med Gabbe. Effektivt är det som bara den, har pluggat på som bara den!
Jag har läst igenom nästan allt som är på provet imorgon och hunnit med att hjälpa Gabbe också. Så jag känner mig förberedd inför imorgon :) Effektivt plugg i snart 3 timmar. Matteprovet känns inte så hemskt längre, hoppas det bara inte är en känsla utan att det har fastnat i hjärnan.

Snart ska vi åka hem och kolla på DH hos Jakob, så får vi lite rast och kan vila hjärnorna. Uppdatering kommer imorgon efter provet :)

Konstruktion

Sitter på konstuktionslektionen, tråkigt!

Fick precis reda på att vår studentkryssning är precis under vår provvecka, kul! Så då kommer man redigt bakis till dom sista proven. Very funny! Hoppas att vi kan flytta fram proven. Eftersom vi är så många så borde vi kunna påverka skolan, men sen är det ju polhem vi går på, så det kanske går lite segt.


Måndag avklarad

Måndag avklarad!

Idag hade jag i alla fall sovmorgon till 10.20 vilket är väldigt skönt. Hoppas det nya schemat är bra!
Efter skolan åkte jag hem till Gabbe och pluggade, på onsdag börjar ju provveckan!!!

Käkade på Hillerian och pluggade lite till innan vi gick till Jakob och kollade på film, idag blev det Pocahontas ;)

Blev en slödag när det gällde att blogga idag, desto mer krafter tills imorgon :)

Kvällspromenad

Tog en paus och gick ut med hundarna, riktigt skönt att komma ut och få lite frisk luft. Jag tycker om höstluft :)

Jag kollade på "Kungarna av Tylösand" för första gången på kanal5 play. Jag har nog inte sett ett sämre program, snacka om loosers. Om man inte kan sköta sig när man är runt 25, hur ska man då kunna göra det sen? Nej, bojkott från mig!

Kaffet är på G och jag ska snart gå in i pluggfas två för idag.

Sen in till stan och möta Gabbe.


Haha!

En kompis hade lagt upp den här videon på Facebook. Helt sjukt roligt!!



Söndag = Slödag

Söndagar kan vara ganska sega. Man vill inte gå upp ur sängen och minst av allt vill man plugga. Helst skulle jag sitta och kolla på film hela dagen.

Idag kommer Gabbe hem från Stockholm, så jag antar att jag ska in och möta henne vid tåget. Men om jag känner henner rätt så vet hon fortfarande inte vilket tåg hon ska åka med.

Ja, annars händer det inte så mycket, ska käka frukost, plugga, ta en promenad. Sen är dagen nog slut efter jag har träffat Gabbe.

Om jag kommer på något under dagen så blir det ett till inlägg :)

Hard work work..

Har pluggat på bra nu och varit ute och övningskört, slutade med att jag och pappa blev osams. Kul kul..

In till stan nu och jobba, ska bli kul :)


Lördagar

Jag gillar lördagar! Man får sova ut, göra i princip vad man vill, slipper skolan. Det är bara tre av miljontals bra saker med lördagar. Men idag måste jag plugga, det känns inte kul! På onsdag börjar provveckan, plugg plugg plugg!

Jag, Alex och Emil var in till stan igår och kollade in oktoberfesten, kändes som att det var ganska dött. Ikväll ska jag jobba på stan, får hoppas att det är lugnt. Igår blev det slagsmål när vi stod och väntade på bussen. 5 killar som hoppade på en kille. Som tur var så stod polisen aldeles i närheten, kunde ha gått riktigt illa!

Nej, pluggning på gång



Riskettan

Så, nu har jag gjort riskettan. Ganska ovärd "kurs". Men det finns nog vissa som behöver gå den. Men att behöva betala 800 kr för tre timmar tycker jag är på tok för dyrt! Jag hade hellre haft med det i provet.
Är det någon som vill ha en gratis spotify invite? Jag har en om någon vill ha :)

Händelserik dag

Dagen som började dåligt har vänt i alla fall! :) Fast på olika sätt. Den har blivit bättre och sämre. Jag är inte lika grinig, men på andra plan har det gått utför. Inget som handlar om mig, nu är jag lite kryptisk. Fattar inte att man kan vara så respektlös som vissa.

Sitter hemma hos Gabriella nu och dricker chai-the, gott men starkt ;)

Imorgon börjar Desperate housewives !! Det ska bli kul :) Haha, jag vet att det kanske låter konstigt att jag tycker att det är bra, men det är riktigt kul :)

Jahapp, idétorka just nu, blir ett till ikväll :)

Jobbig dag! Började med att jag inte sov ...

Jobbig dag! Började med att jag inte sov så bra inatt. Sen var mitt bröd mögligt, mjölk och flingor till frukost. Sprang till bussen, tappade mobilen så det blev lite repor på sidan. Blev lite grinig på Gabbe. Spillde kaffe i boken, läraren stod för tavlan hela tiden så jag inte såg något. Äcklig mat i skolan och en vecka kvar till povveckan. Härlig dag va?


Sovtajm

Ligger i sängen nu och väntar på tåget som ska komma och hämta mig. Sömntåget alltså ;)

David fick en till liten diss om sin sk. stad Söderhamn ;) Han sa att dom har 3D-bio och att han hade sett toystory 3.

-Men David, det heter inte bio, det kallas Teater, sa jag. Haha, oj vad vi skrattade!

Senare när vi skulle ta bussen till stan så var det en kille som hade druckit aldeles för mycket. Han var nästan medvetslös och hade ramlat och slagit i huvudet flera gånger. Polisen kom och körde honom till sjukhuset. Han var 14 år!! 94:a alltså. Vad har man för föräldrar som inte har någon koll alls?

Sen åkte jag och Gabbe hem från stan när vi lämnat David vid tåget. Då står killen som var med den fulla killen vid busshållsplatsen igen, med två killar. En av killarna låg på backen och kunde inte stå själv.. Lika gammal han med kan jag gissa.
Varför dricker man på en söndagkväll? Varför dricker man när man är 14?! Stört!

Aja, polisen kom igen i alla fall, så det ordnade upp sig.

Nu visslar konduktören och ropar att tåget ska åka, godnatt!

Gångavstånd

Jag och Gabbe "mobbar" David lite för att han tycker att det är gångavstånd till allt i Hille. Han som bor i Söderhamn måste ha gångavstånd till allt i alla fall! Men tydligen så bor hans vänner en bra bit utanför SH så han måste åka buss dit, för dom orkar inte ta sig in till "stan" ;).

Vad ska jag ha för tema för veckan som kommer nu? :)

Racerbilsförare

Idag övningskörde jag till ica och tillbaks. Jag tror jag tog det på en minut max! Jag körde och körde, växlade och kopplade.

Det var snarare så att mamma visste inte att bilen laddade ur om man lämnade radion kvar i den, så den startade inte alls. Det måste ha sett lite roligt ut att vi gick ut till garaget, satte oss i bilen och gick hem igen. Haha!

Nej nu ska jag gå till lata Gabriella som är så lat att hon inte orkar gå hit upp, det är ju så långt. Undrar hur många gånger hon har varit hemma hos mig i år, tre fyra gånger kanske? ;)

Bläää, jag orkar inte heller, gå till Gabbe alltså, men jag måste ju vara schysst mot 93:an David som är och hälsar på. Jag var "barnvakt" åt honom igår när Gabbe jobbade. Han kan ju inte vara själv, han är ju 93:a ;)

Äntligen fredag!

Ja jag är lycklig, ja jag är lycklig, jag är så lycklig fredag, lördag, söndag, fredag, lördag sönd... ;)

Nu är skolan slut för den här veckan, skönt! Jag är riktigt trött, sov inte så bra inatt.

Jag ska skippa utgången ikväll, det blir en trött-fredag idag. Film och mys istället :)
Det kanske blir någon gammal klassisk barnfilm igen, för jag orkar inte alls åka till stan och festa loss. Det låter roligt, men inte när man inte är på topp.

Ut i solskenet med ms. Gabriella nu. Det är härligt med klarblå himmel, frisk kylig luft och sol :)