bloglovin     

Osömn

Jag hatar nätter när man inte kan sova! Inatt kunde jag verkligen inte göra det, vred och vände på mig hela natten. Jag hatar det! Nu är jag supertrött och ska till skolan, men det får funka ändå. Om ni letar efter mig sitter jag i ett hörn och sover ;)

Hej och hå!

Snacka om att stressa omkring i lilla Gävle! Efter springades med en ledighetslapp i handen över halva skolan begav jag mig till gamla Nynässkolan bakom Borgis för pianolektion. Väl framme blev det strul med nya schemat så nu har jag bytt tid til 17.20 på torsdagar, på längsta dagen. Men jag vill spela så det får bli så.

Sen började jag gå in mot stan mot bussen, som jag antog skulle vara överfull. Jag tror att nästan alla i Gävles skolor slutar ungefär samtidigt, så det brukar bli så. Men som tur var så ringde pappa, så jag gick till Näringen för att få skjuts hem, vilket kändes ganska tungt efter min första gåntur. Det är ju så trist väder så man vill bara vara inne!

Väl hemma blev det god mat, sen var det bara att ge sig iväg igen, nu till församlingsgården för att sjunga. Men nu har jag äntligen kommit hem!

Var precis inne och tittade på en blogg, en tjej som var helt grym på att fotografera! Jag vill också vara det, jag har ju en kamera, men bilderna blir ändå inte lika bra fast vi använder samma kamera... Jag måste träna mer helt enkelt, övning ger färdighet!

Nu är det bara en vecka kvar, sen kommer Madde och hälsar på, det ska bli jättekul :) Längtar!

Nu blir det film, och NU ska jag äta popcorn, har inte gjort det dom senaste gångerna fast jag har skrivit det. Men nu ska jag det! :)

Ha det bra!


Lunch

Idag blev vi "serverade" utsökt blodpudding eller välsmakande tomat och rödlöksgratinerad falukorv...hmm. Men eftersom jag varken äter korv eller skolans blodpudding så blev det vegetariskt. Broccoligratäng, den såg inte så värst god ut, broccoli såg man ju att den innehöll, men någon gratäng var det inte, snarare trögflytande soppa, en blandning mellan gryta och soppa.

Nu ska vi börja dra oss mot projekt lektionen, men vi har ingen aning om vad vi ska göra eftersom det är ett nytt projekt. Hoppas det blir kul bara! :)

Söndag

Var på krogen för första gången igår! Hade skitkul, Old saints kanske inte är det roligaste, men jag hade jättetrvligt med trevligt folk, kvällen avslutades på MAX där vi också drygade med Matilda som jobbar där :)

Jag kom hem för ungefär en timme sen, jag och Gabbe har varit i kyrkan och sjungit, det var roligt, men snacka om att det är kallt i kyrkan här, vi höll ju på att frysa ihjäl!

Imorgon är det skola igen, ny vecka, nya tag! Nu ska det pluggas! Fast jag vet hur det blir i slutändan, man sitter där dagen innan provveckan och pluggar tills man somnar. Men man kanske skulle börja plugga i tid istället, hmm, tåls att funderas på ;)

Nu ska jag nog poppa popcorn, så blir det någon bra film :)

Fredag

Då har man äntligen fått lite fritid. Jag slutade egentligen 10.30, men vi fick lyssna på en student från Uppsala universitet, ganska onödigt för min del eftersom jag vet att jag vill gå i Göteborg, men man kan ju inte bara gå därifrån.

Nu ska jag ut på en promenad med mina hundar, ska bli skönt att komma ut i friska luften. Sen blir det nog till att kolla på det senaste avsnittet av True Blood.

Imorgon ska vi i kören ha konsert, ska bli roligt att se hur det går, bara att hoppas på det bästa, men det ska vi nog klara. Björn ska sova över här inatt eftersom vi ska vara på plats 10.00 imorgon, blir lite jobbigt att åka från Bomhus annars.

Madde ska komma hit på lovet, om jag har städat mitt rum vill säga, men det ska jag göra :)

Nej nu står hundarna med bena i kors, så nu ska jag gå ut med dom :)

Sängdags

Nej nu väntar sängen, tror jag ska kolla på ett avsnitt av True Blood också :)

Får se vad som händer i Påsk, återstår att se eftersom mamma och pappa bestämmer..

Nej nu ska jag inte störa er längre, godnatt :)

Haha

Jag hittade den här videon igen, jag tycker den är lika rolig varje gång. Haha, den är så dålig egentligen, men den är bra gjord :) Haha ;D


Torsdag = Jobbig dag

Torsdagar är dom jobbigaste dagarna. Vi börjar 09.25 och slutar 17.00 och sista lektionen är historia i 3 timmar. Sen ska man hem på bussen som alltid är full ocskå. Nog gnäll från mig, fick sluta tidigare idag, kändes ruskigt skönt, kan ändå inte jobba så bra på lektionerna. Det är inte alltid så lätt att läsa och skriva i ett klassrum med massa andra som väsnas. Speciellt inte om det inte är klassen utan på individuella valet.

Fick en förfrågan om att hjälpa en person med bloggdesignen, det ska bli kul :)

Jag har faktiskt varit duktig och städat lite på mitt rum, tar man lite i taget så kanske det finns en ljus framtid för mitt rum ändå, så slipper du ju klaga mamma (Lovar att hon läser).

Imorgon är det fredag, den skönaste dagen på hela veckan. Vi har fått ett nytt schema, vi har bara individuella valet, som är mellan 08.30 och 10.30, sen slutar vi! Så det kommer nog bli många slappa fredagar med fika på stan. Men det blir ju ganska dyrt, får börja ta med mig kaffe och ta någon använd kopp vid något bord, hälla upp liiite kaffe i botten och lotsas att jag dricker ur den, fast jag dricker ut muggen jag har innanför jackan ;)

Nej nu ska jag fortsätta städa, hejdå

Trött

Mitt huvud känns återigen som en urvriden tvättsvamp, man blir trött av att ha provvecka. Jag är så glad att jag fick minst G på matteprovet, det känns som att jag inte är helt lost bland alla logaritmer och sunissatser och allt vad det heter! :) Nu ska min utslitna hjärna få vila upp sig lite, ska kolla på ett avsnitt av true blood på SVT play, sen hoppas jag att sömtåget kommer och kidnappar mig så jag får sova! :) Ha det bra så länge :)

Woho!

Nu är provveckan avklarad, så skönt!! Jag har minst g på matteprovet, frågade läraren, så det känns skönt! :D nej nu ska jag leva, ha det bra!

Sol!

Sitter i stan och väntar på bussen i strålande solsken, det är jättevarmt och skönt. Jag börjar längta efter sommaren nu! Jag har precis skrivit klart biologiprovet, det känns i alla fall som att det gick bra, håll tummarna för att det gick bra! Ska iväg nu och söka sommarjobb, håll tummarna för det också att det går bra, för jag behöver sommarjobb :)

Pluggning på hög nivå!

Sätter mig ner och pluggar inför morgondagens prov. Biologi är det enda ämnet i skolan som jag faktiskt tycker är roligt, de andra är mer pluggämnen men man behöver inte räkna så mycket i biologin. Så man kanske skulle sikta på något inom biologi efter gymnasiet då.. Chalmers har ju sin biotekniska utbildning som lockar, det återstår att se vad som händer. Men jag kanske ska plugga då om jag ska bli något, annars är jag körd ;) Om jag får riktigt tråkigt så skriver jag lite till, inte för att det är tråkigt att skriva, men jag måste plugga.. ;) Ha det! :)

Rastlös

Nu har jag suttit i min säng i snart två timmar utan att ha gjort något, jag blev dissad för en fest av mina trevliga kompisar. Så jag sitter här och ruttnar bort, började fundera på vad jag kunde göra, men kom inte på något, så det blir vell till att gå och lägga sig irriterad! Dessutom så gick provet inte bra och på bussen satt en gubbe som luktade som om han hade rökt konstant i 50 år, han hade även en genomskinlig plastpåse med rå strömming i. Tänk er den luktkompinationen! Jag var irriterad redan innan det. Nej usch nu ska jag dra täcket över huvudet och dö medans mögelsvamparna äter upp mig långsamt !!

Rekord!!

Jag tror att x-trafik har slagit rekord, jag tog bussen fem i ett hemifrån, och kom fram till stan 11 över, det är rekord! Den brukar alltid komma fram fem i halv när den ska åka, så det är första gången som dom har lyckats som jag har varit med om ;p

Ojsan

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag, dumma mig! Jag har haft fullt upp med gbgresan och provvecka hemma. Men nu blev det ett inlägg. Har laddat upp lite bilder nu som följer med från Gbg :) Alla finns på Facebook :)

Usch, ska in till skolan snart för att skriva prov, det är mindre kul! I alla fall om det handlar om Kemi B, ingen som vill skriva det åt mig?
Får hoppas på att det går bra!

Nu har jag skrivit ett CV, så jag får hoppas på att jag får sommarjobb när jag har lämnat in det, om jag har tur så gillar han det så får jag jobbet :)

Här kommer det lite bilder :)

Det här är muggen som jag och Frida tyckte var så snygg som vi fick kaffe i på tåget :)



En macka på tåget sitter aldrig fel :)



Här är min och Fridas lösning på problemet med att vi inte kunde ställa flaskorna i mugghållaren ;)



Denna trappa mötte oss när vi skulle till invigningen av GVF 10 :O



Här ser man Emelie och DIana i bakgrunden av vårat fina torn/vår raket som vi gjorde när vi hade tråkigt på middagen :)

Det kommer fler bilder, tar bara så lång tid att lägga upp dom ;)


Packning pågår!

Packar ner alla mina saker i min väska och funderar på hur jag ska få ner allt.. Om jag trycker ner det så kanske det går. Det är tur att vi får låna täcken och kuddar där vi bor, annars hade jag behövt en större väska.

Kamera             
Underkläder      
Tröjor              
Byxor              
Duschgrejer     
Sängkläder      
Tandborste &
tandkräm         
"Finkläder"        
Tågbiljetter        
Mobilladdare        
Kameraladdare
Dator+laddare  
Massor av
andra grejer    

Ganska bra att skriva så jag kommer ihåg, nu måste jag gå till Gabbe och hämta några grejer som jag har där.

Kommer att blogga från Göteborg med bilder också, så alla ni här hemma kan se vad vi gör :)

Jag och Frida ska Twittra när vi är i Göteborg om nästan allt vi gör, så där kan ni följa oss óch våra tokigheter live från Göteborg på world wide webb!! Här går man in då: http://twitter.com/EnRandigDag

Ha det bra så länge, så hörs vi! :D

Waynes

Ganska soft att vi fick sluta efter idrotten! Så jag, Sanna och Frida tog en lunch på waynes, klämtoast med kyckling och sweet chili, gott! Jag och Frida har hämtat ut tågbiljetterna nu, så imorgon åker vi, ska bli kul kul! :) Så nu blir det packning, får se vad som händer sen :)

100

Det här inlägget är det hundrade inlägget sen jag startade om bloggen, det är ganska bra jobbat enligt min åsikt :)

Var ut en sväng med hundarna nu, behagligt kallt var det. Sen idkade min hund vommitage, riktigt vidrigt, blä! I trappen också med värmepumpen bakom.. så just nu sprids den mindre behagliga lukten i huset.
Nog om det möget, på tisdag åker jag och Frida till Göteborg! Det ska bli skitkul! Vi ska till Chalmers, Astrazeneca och göra massor med andra grejer. Det är Göteborgs vetenskapsforum vi ska på, om ni vill kan ni ju kolla vad det är HÄR.

Jag funderar starkt på om jag ska släpa mig ner till micron och poppa lite popcorn, jag tror att det blir så. Så blir det vell att jag kollar på film :)

Imorgon är det skola, kanske inte det mest optimala, men det får duga ;)

Höres!



Hemma :)

Nu är jag äntligen hemma! Efter många timmars resande hit och dit. Jag och Gabbe kom hem till gävle ungefär kvart i sex på fredagen. Vi fick sällskap av Johan i bilen, pappa kom och hämtade oss som tur var! Jag kom hem, panik-ompackade, duschade och slängde i mig mat på ungefär en timme, för vi skulle iväg på läger med Sku till Ockelbo :) Så jag ringde Ewa som skulle skjutsa dit oss, då har hon låst in sig själv i bilen, hur lyckades hon med det egentligen? haha, hon hade suttit och dansat i bilen till radion, så hade hon kommit åt låspinnen på dörren, sen fick hon inte upp den. Men tillslut så kom hon i alla fall. Så den här helgen har varit fullspäckad med roligheter. Vi har spelat i band, umgåtts med trevligt folk och varit på Ockelbo marknad. Där såg vi Erik och Mackan, dom stod och filmade medans dom sålde sina handdukar med sina ansikten på ;) Haha! Så inatt ska jag få sova i min säng för första gången på länge, det ska bli riktigt skönt! Nu ska jag ner till köket och äta, mamma har gjort Tacos :) Hörs!

Pite :)

Resan gick bra, gick riktigt fort att flyga hit :) vi bor hos gabbes mormor och morfar, jättemysigt :) vi får mat serverad hela tiden, så vi kommer få övervikt på oss själva på resan hem ;) Nu är vi hos gabbes kusin Sussi i norrfjärden och spelar eyetoy :D får se om jag kan skriva något mer, för vi har inte internet där vi bor ;)