bloglovin     

Mobilblogg Provar att mob...

Mobilblogg Provar att mobilblogga för första gången på länge. Jag har precis duschat och lagt mig i sängen så jag orkar verkligen inte sätta igång datorn. Det funkar lika bra med mobilen! Idag har jag städat från det att jag slutade jobba till ungefär klockan nio, så nu är rummet färdigstädat, det är skönt att ha det gjort :) På fredag åker jag till Göteborg, nice! Det är återträff för GVF (kolla inlägg från mars tror jag) , så vi ska gå på Liseberg och ha det trevligt. Jag längtar redan! Det ska bli roligt att träffa folket igen och åka karuseller! :) Nu ska jag sova, upp igen imorgon och ta hand om gamlingarna ;) sov gott, så lovar jag att skriva om något mer intressant imorgon :)


Godnatt

Har varit i bollan nu med Ullis, Linda och Carro, mycket trevligt! Kubbspelning på andras kubbspel och grillning. Nu säger jag godnatt, för jag ska upp och jobba imorgon. Godnatt :)

Städning pågår

Kanske inte det roligaste att blogga om, men jag städar för fullt och lyssnar på Gabriellas spellista på Spotify (tach du snälla fd. chalmerselev som uppfann spotify) med spansk musik.

Jag skulle ha sommarjobbat på ön i Hedesunda egentligen, men nu blev det inte så eftersom det är någon person som inte har tänkt till och rättat busstiderna efter mig. Man kan ju tycka att han eller hon skulle ha ringt och frågat mig innan de ändrade busstiderna, men sen vet man ju hur det blir. Så istället jobbar jag två veckor nu på Hilleborg, ett äldreboende. Jag var lite skeptisk i början, men nu efter två dagar så kan jag säga att jag inte hade kunnat få det bättre. Jag jobbar på en avdelning med helt underbart härliga gammlingar sk. kunder. Även personalen är trevliga och riktigt snälla. Jag springer omkring där med fika, bakar sockerkaka och hjälper till med maten. När larmet går får jag kolla vad de vill, och de kommer med lite halvsenila och roliga kommentarer jämt, så man går hela tiden med ett leende på läpparna. Så om ni ska sommarjobba och får chansen att jobba på Hilleborg på avdelning Alen, ta den, det kan inte bli roligare!

Nu ska jag återgå till städningen, så jag kanske kommer iväg till Göteborg till helgen. Ska nog träffa Ullis senare också :)

Bilder från midsommarafton!

Här kommer det några bilder från midsommarafton :)




Den sista bilden har Pamela Chau (min kusins flickvän) tagit :)


NOOOO!!

Min största fasa har blivit sann! Jag vet inte om jag klarar av det här.. Hur ska jag kunna leva såhär?! Jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag lägger mig nog ner här och grinar, livet känns så meningslöst nu.

Haha okej, kanske att ta i lite, men dom har sängt Subway i Gävle! Hur kan man göra så? Det kan ju knappast ha gått dåligt för dem. Det fanns två Subway i Gävle, kunde de inte ha kvar en då? Kommer att sakna min macka med grillat kycklingbröst och currydressing i honeyoat-bröd. Jag och Gabbe får nog ha en sorgedag när hon kommer hem, deppa och skära oss med min Iphone..


Håller på att lägga upp bilderna från midsommar nu :)

God morgon!

Okej, klockan är faktiskt 14.25, borde inte sova så länge, men det blir så ibland. Jag ställde inte mobilen på ringning och mamma ringde inte, så jag sov till lite över ett.. Men skönt är det att ha sovit ut!

Solen skiner här utanför, från klarblå himmer. Härligt att det äntligen är sommar! Så jag ska bege mig ner till staden snart och träffa Erik, så ska vi nog äta något, eller om det blir smoothie på naked juice bar och sätta sit i kvarnparken. Vilket som så skiner solen, härligt!!

Får jag lov att presentera..

Världens största bildboooooooooooomb!! Eller kanske den största i Hille i alla fall ;) Här kommer mååånga bilder från Åre :)







Kan för övrigt säga att jag har hållit på i åtskilliga timmar med att ladda upp bilderna en och en, så jag hoppas ni blir nöjda :) (dom hamnade lite huller om buller, vet inte varför, men nu blev det så)


Snart så

Snart så lägger jag upp alla bilder, men under tiden kan ni ju faktiskt lyssna på det här, skitkul :D


Haha!

I väntan på en ENORM bildbomb får ni roa er med den här videon, det är ju trots allt fortfarande midsommar :)



Midsommar

Har varit i kyrkan nu i ungefär fyra timmar, har gått igenom konfirmationen med konfirmanderna. Det ska nog gå bra på Lördag :)

Nu kommer Pappa snart hem och hämtar mig, så åker vi till stugan där Mamma redan är. Så kommer Mormor & Morfar upp ikväll också. Imorgon kommer resten av folket som ska dit, så blir det midskommarfirande, härligt :) Sen på kvällen får jag skjuts hem av Pelle & Agneta eftersom jag ska vara i kyrkan 10 dagen efter.

Så jag ska ta med mig ett Usb-minne med bilderna upp nu, så lägger jag upp dom på bloggen :) Så kanske det blir fler bilder, om jag hittar sladden till kameran :)

Hemma igen!

Nu är jag hemma! Förlåt för att jag inte har skrivit något på ungefär en vecka, kan säga att jag har haft fullt upp, för det har jag haft! Jag har sprungit omkring från halv 8 varje morgon till som tidigast 1 på natten. Det finns ju några konfirmander som inte vill sova ;) Men jag har haft riktigt roligt! Nu ska jag försöka hålla mig uppe lite till, är lagom trött efter härjningarna inatt utanför min dörr i Åre, konfirmander you know ;)

Jag slänger upp bilder imorgon! :D (Kanske redan idag om jag orkar)

Packat och klart!

Nu är jag nästan nästan klar, väntar bara på några kläder som ligger i torktumlaren nu. Sen är jag färdig. På bussen så ska jag äta lite rostbiffsmackor till lunch, Ullis kommer nog sno en rostbiffsskiva, så jag lägger på en extra. Jag ska se om jag kan ladda upp bilder när jag är i Åre, annars får jag försöka fixa det på något sätt ändå.

Ska upp tidigt imorgon, känns lite motigt, men jag kan ju sova på bussen.

Hoppas att ni har det bra här hemma, med fint väder och härlig sol! Jag ska i alla fall njuta av solen (om det blir någon).

Hej hopp, skidshop.


Hejdå

Har sagt hejdå till lillråttan nu, hon somnade precis in. Hon kämpade på länge, hoppas hon får det bra. Usch, tycker inte om när någon dör :( Men hon har det nog bättre nu.

Nu måste jag börja packa, imorgon kl 9 åker jag till Åre med konfirmanderna. Tydligen så ska vi inte få så bra väder, men det får gå ändå, kul för dom som ska fjällvandra. Jag och Ullis ska vara kvar på lägergården och hålla på med musik, det ska bli kul!


Hoppas du mår bra nu, hejdå.

Skriver mer sen

Berit

Sitter bredvid en döende gerbil (sandekorre). Det är Berit, Alexandra döpte dom tre till Berit 1, 2 & 3, nu är det bara den sista Berit kvar, och hon mår inte bra :( Men jag vet inte hur jag ska göra heller, så jag får låta naturen ha sin gång. Hon blev lugnare när jag kom hem i alla fall. Hoppas att hon inte lider, hon verkar bara andas nu i alla fall, så jag hoppas hon sover, så hon inte känner något.

Hon ligger i buren, det ser ut som om hon knäpper händerna och ber, och andas. Jag hoppas att hon slutar göra det snart, så att hon slipper lida. Så det blir begravning imorgon.

Lite dålig stämning blev det, men så kan det bli ibland.

Uppdatering imorgon.

BILDBOMB!

Här kommer bilderna från skolavslutningen!


Hackat facebook-konto!

Jag loggade precis in på Facebook, möttes av en något konstig sida där det stod att mitt konto kunde ha blivit använt av någon som inte var jag. Det konstiga med det var att det stod när det var använt och var. 12.42 tror jag det stod, och i USA? Hmm, vad jag vet så var jag inte i USA igår i alla fall. Det känns ju bra att någon kunde knäcka min kod.. Men varför? Hoppas nu att ingen har fått konstiga meddelanden eller liknande.

Idag har vi spelat klart alla föreställningar. Det var riktigt roligt och vi spelade in 3200 kr på 5 föreställningar, det är riktigt bra gjort!

Nej nu måste jag sova, om jag ska orka gå upp imorgon. Det är dagsläger för konfirmanderna nu innan Åre-lägret. Börjar dagen med lekar, maffia och brännboll bland annat :)

Godnatt! :D


Ojoj

Kom precis hem, gick upp sju imorse lagomt seg efter igår. Varför gick jag upp så tidigt då? Jo för jag har spelat barnteater, vi fick in ganska mycket pengar till kören, nice!

Igår var skitkul! Jag hade jättekul med alla trevliga kompisar, med god kladdkaka och sång. Det är alltid lika trevligt att fira sommarlovet!

Min kompis var på en annan fest igår, där hennes skor blev stulna. Han/hon/dom som tog skorna lämade inte ens några skor kvar, så hon hade fått gå barfota hem i regnet om inte hennes kompis hade ett par med sig. Skitkul att hon precis har fått dom av sin låtsaspappa som varit i USA, så är det någon som tar dom, köp egna för fan! Dom stod där av en anledning, för att dom tillhörde någon annan, inte för att du din klåfingriga ***** skulle ta dom.

Förlåt om jag aggrar lite, men jag blir så less på alla som inte kan skilja på sina egna saker och andras..

Sommarlov!

Jag slår vad om att alla som har en blogg har skrivit att dom har fått sommarlov nu, så jag gör det också. Det ska bli så jäkla skönt! Sommarjobb i Hedesunda, fadder på konfirmandläger i Åre, resa med kören till Wien och bara slappa och njuta av solen och ledigheten!

Vi startade dagen med frukost i kvarnparken, med någon cider också ;) Det kommer bilder imorgon, hinner inte fixa det nu, för jag ska iväg och fira Mathilda som har tagit studenten, du hittar hennes blogg här http://matildajones.blogg.se/

Efter det ska jag träna inför morgandagens bernteater, det ska också bli kul. Sen åka hem och släppa ut hundarna. Efter det blir det en toppenkväll med nära och kära hemma hos Nattis :)

Ha det gött, skriver igen imorgon! :D

Sista riktiga skoldagen

Hade den sista riktiga skoldagen idag, för vi slutar imorgon :) Så jag hade min matteredovisning idag, den gick tydligen bra, jag var inte närvarande ;) Efter kemiredovisningarna så åkte vi ner på stan och åt lunch på mingel & bar. Grillat kycklingspett med tzatsiki, mums! Efter det lufsade jag och några kompisar runt på stan och kollade på studenternas galna framfart, haha vad roligt vi hade åt vissa!

Här kommer det ett litet smakprov från dagen



Det är roligt att fotografera allt och inget :)


Onsdag

Har varit i bollan idag med teknikprogrammet,  brännbollsturnering mm. Sen traskade jag, Greta och Mathilda till Elaine och hälsade på henne :) Träffade även Linnéa som jag inte har träffat sen vi slutade nian ungefär. Hon var sig lik :)

Efter det åkte jag hem, hämtade Carros present och cyklade iväg till Carro. Haha vad hon skrattade när hon öppnade den, hon grinade för att hon tokskrattade :D Så nu är jag hemma en snabbis innan vi åker in till stan. Carro ska på "krogen" för första gången, tant grön :)

Här kommer det lite bilder som jag tog under dagen :)


Haha, alla bilder kanske inte blev så lyckade, men det är iaf bilder, bättre än inget :)

Fixat!

Nu har vi fixar Carros present, den blev skitbra, ska avslöja sen vad det var, men det är lite inside-joke, så det kanske inte är så roligt för alla andra ;)

Jag och Gabbe käkade på Max idag, tjocka som vi är, men nu har jag bestämt mig för att jag ska i alla fall försöka hålla mig ifrån dålig mat så mycket det går. Någon gång i bland kan man ju äta det, men inte allt för ofta. Ska börja jogga när sommarlovet drar igång också. Nu när jag har skrivit det här så måste jag ju göra det också ;)

Jag tror jag ska fortsätta kolla på en film nu, som jag såg lite på igår, "diary of a wiping kid" tror jag att den hette. Haha den var riktigt rolig :)

Justja, Jeanette, min engelskalärare var och hälsade på idag, hon hade sin lilla 3-månaders dotter med sig, skitgullig liten plutt! :)

Nej nu ska jag inte sitta här och häcka, ska lägga mig i sängen och kolla på film, Adíos :)

Hej igen!

Kände att det var några dagar sen jag skrev här, har hänt så mycket senaste dagarna, sjukhusbesök (inte jag som är sjuk som tur är) och läxor, krogen, fira Frida, ja det har hänt massor av saker.

Fick nyss ett glädjerus, fick reda på att jag får MVG i engelska B! Härligt, riktigt glad blev jag! :D


Sitter i skolans bibliotek just nu, väntar på att min lilla fru ska välja en bok som vi ska läsa till Svenska B nästa år, sen ska vi ner på staden och fixa till Carros present! Haha vad roligt det ska bli :)

Jag ska bli bättre nu, det har varit lite jobbigt nu sista dagarna bara..

Hittade det här

Eilngt en uneörnskding på ett egnskelt uivtnierset så seplar det inegn rlol i viekln odrnnig bksortnävea i ett ord såtr i, det edna som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig, uatn odern som hlehet.

Visst är det otroligt?


Bilder

Har gått igenom hela(!) mitt fotobibliotek på datorn, enda sen 2007. Det är väldigt många bilder, som är uppdelade efter år, månad och dag. Det kanske är minst 20 bilder på varje dag, minst alltså, vissa dagar är det över 200, så det tog ett tag. Nu håller jag på att ladda upp bilderna på Fujidirekt, ganska segt! Ska fixa en grej, men just nu är det hemligt.. hihi :D

Har pluggat både historia och kemi nu, så vi får se hur det går imorgon, får gå upp vid sju och plugga lite mer kemi :)

Godnatt då :)

Wooooo, det är sommar.. Wooo och folk i parken..

Det är helt sjukt varmt ute! Men så skönt! Jag tror jag har bränt mig lite i ansiktet. Min nordiska blekhud klarar inte av solen ;) Mamma trodde att jag hade varit och solat solarium för att jag har blivit så brun, men så var det inte :)

Har spenderat eftermiddagen i kvarnparken med en very berry från Naked juice bar och några kompisar, härligt!

Nu blir det åter historiaplugg och Kemiskrivning, ska prata om kortison imorgon på kemilektionen.. Det går nog bra :)


Sommar sommar sommar, det är dans i folkets park.. :)