Tråkot!

Får man ha såhär tråkigt?! Ingen kamera, inga vänner som är hemma/orkar göra något. Inget bra på tv. Inget som händer. I och för sig var det sommarkväll på stan, men jag hade ingen att åka med, jag är inte någon som åker in själv. Men men, sånt är livet. Man har sina tråkiga dagar, det är straffet för att jag hade så roligt igår!

Igår åkte jag, Elin och Emelie till Elin och Lina i Hedesunda. Det tog ett bra tag att ta sig ut dit!
Väl framme hos Lina blev vi bjudna på hemlagad paj och kladdkaka till efterrät :) När vi var "lite" lulliga begav vi oss till Ön. Där var det tisdagsdans, snacka om drag! Date, Arvingarna och Svenne Rubins. Det är inte precis min typ av musik, men några låtar hade man hört, och det var sånt drag så man hängde med ändå!
När Svenne Rubins körde sista låten "Långa bollar på Bengt" blev det slagsmål. En kille slog Linas en kompis i magen, hårt! Sen blev det lite slagsmål mellan killarna och killen som slog henne. Men jag tror det gick bra. Varför måste man slåss? Man kan vell lösa problem på bättre sätt. Nu tycker jag inte att det är okej att slåss alls, men om en kille slår en tjej är det ännu värre! En kille är naturligt starkare än en tjej.. Ruskigt lågt gjort av killen!
Men hon klarade sig bra tror jag!
Vi fortsatte våra upptåg på ön, sprang runt och dansade mm. Vi hade riktigt kul! Sen fick vi gå en liten bit, det var skönt i sommarvärmen på natten! Vi fick skjuts hem av Linas pappa = härligt det också eftersom det var ungefär fyra kilometer kvar om inte mer. Sen sov vi i tält på Linas gård, väldigt mysigt, obekvämt, varmt och roligt. Vaknade några gånger, men det gick bra :) Jag var så smart så jag hade glömt alla sovgrejer hemma, men det gick bra ändå eftersom jag fick låna av Lina. Tack för gårdagen! Den var helt otroligt härlig!

Får se om jag hittar på något mer idag. Har varit ute och övningskört med pappa, gick bra, börjar få lite flyt nu. Tankade en bil själv för första gången idag också ;) Undrar vad som händer nu..

Kommentarer
Postat av: Claudia

Hej hej jag är med och tävlar om att bli Veckans Blogg, så det vore oerhört snällt om du kunde gå in och rösta på mig. Nr 9 Claudia. http://juliaacorneliaa.blogg.se/2010/july/finalisterna.html?_tmp=60b7f5a542717db0a3f20a6a7d6ffc70e4688a8e



förlåt om jag störde :) kram

2010-07-14 @ 21:38:15
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: Claudia

åh tack så hemskt mycket!! =D

2010-07-14 @ 21:46:26
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: Evelina

Cool bakgrund=)

2010-07-14 @ 22:13:48
URL: http://silverninas.blogg.se/
Postat av: Cäss 'Cassandra'

hej, allt bra? :)

2010-07-15 @ 00:29:56
URL: http://caaaasss.blogg.se/
Postat av: Evelina

Tack så mycket =)

2010-07-15 @ 11:05:11
URL: http://silverninas.blogg.se/
Postat av: hanna

Hejsan, mycket fin blogg du har :D



Skulle du vilja kommentera mina bilder på min blogg? Jag vill gärna veta vad folk tycker om min fotografering. Det skulle vara jättegulligt om du gjorde det! Min blogg heter: hannazather.blogg.se



Sen så, om du är emot djurplågeri. Så kan du rösta på min bild.

Rösta här: http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=6589



Om du inte ska göra något av det här så kan du bara ta bort kommentaren.



Tack på förhand! Kram Hanna

2010-07-15 @ 14:04:21
URL: http://hannazather.blogg.se/
Postat av: alexandra

fin blogg! Följa varandra på bloglovin?:)

2010-07-15 @ 14:51:33
URL: http://kisskill.blogg.se/
Postat av: alexandra

Sv: lagt till dej nu :)

2010-07-15 @ 16:59:23
URL: http://kisskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback