bloglovin     

Skoldatorn= SKIT!

Åh jag blir så less! Skulle skriva historian, men jag har inte word på datorn hemma, så jag tänkte att jag skulle använda skoldatorn. Då funkade inte den, det fattar man ju! Varför går det aldrig som man tänkt sig? Blä för den!

"Laddar personliga inställningar..."

Så stod det i 10 min, sen stängde jag av den och försökte igen, men inte gick det heller. Så nu gav jag upp.

"1, 2, 3..." Tänker jocke, tänk positivt, du slapp göra det på en söndagkväll. Jag får göra det imorgon istället.

Nu blir det sova, ha det gött! :)

Trött

Lördagskvällen spenderades hos Elin med Elin x2, Lina, Emelie och Frida. Vi lyssnade på bra och mindre bra musik, åt ost och kex och drack vin. Det var riktigt mysigt! :) Det måste vi göra om!

Idag vaknade jag runt 12-tiden, jag var ju vaken ganska länge igår. Så sen åkte jag in till stan och har varit på Järnvägsmuséet med Robin. Det var roligt det med :) Han har lite roliga teorier om tågen att berätta ;)

Jag körde en liten panik/akut städning i rummet imorse, mamma var lite grinig på mig.

Nu borde jag egentligen göra historieuppgiften, men jag har inte word på datorn, så jag får nog ta skoldatorn om jag inte kan fixa det på något annat sätt.

Det skulle vara lite roligt att veta vilka som läser på bloggen, kan ni inte slänga in en varsin kommentar så man får se vem det är ? :)


Nej nu MÅSTE jag skriva på historian, höres! :)


Gårdagen

Som tur var så hade jag ingen historia på morgonen. Hade jag varit tvungen att gå upp 06.50 så hade jag dött! Men nu åkte jag in senare och plugade lite med Elin och Frida på Waynes. Frida hittade Greta också så hon gjorde oss sällskap :)

Ja, på kvällen träffade jag Gabbe och sen kollade jag på Let's dance med Mamma och Pappa. Det hände inte så mycket mer igår. Men som Frida sa: Carma is a Bitch.

Så därför lägger jag upp dom här bilderna så får ni för det ni kommer att göra när ni har sett dom ;) för ni vill antagligen hämnas :)



Greta njuter av sin varma choklad, Frida är en fisk och Elin in action! :)


Snö..

Jag börjar bli lite trött på den här snön, men det hör ju i och för sig till vintern, men någon måtta får det vara! Det tar ju aldrig slut.

Seg dag i skolan idag, gick från 08.30 till 16.30 med två tretimmarslektioner och en mattelektion. Efter skolan blev det mys på nya caféet i stan med Elin, Simon och Nattis. Sen kom jag hem och åt massor med wokade grönsaker, skitgott!

Pappa och lillebror är borta på något gymnasium där Jesper kanske ska börja, så det är ganska lugnt här och inga stinkande hockeykläder i hallen.

Jag har bestämt mig för att jag ska försöka få med lite bilder här i bloggen, men jag glömmer alltid att ta med mig kameran, så nu får ni nöja er med två bilder som jag tog en dag på jullovet nere på åkrarna i närheten av där jag bor. Den ena är bara en landskapsbild och den andra är på min lilla hund Sally :)


Hahaha!

Läste lite på tjuvlyssnat.se och hittade den här historian, höll på att dö av skratt, hur puckad får man vara ?! Hahaha!

Riobiografen, Eskilstuna

I biosalongen innan filmen börjar.
Tjej ~17: Robin! (Hon får inget svar) Robin! (Fortfarande inget svar) ROBIN!
En kille ~17 som sitter några rader framför tjejen vänder sig om.
Killen: Tjena!
Tjejen: Vad ska du se?


Det borde nästan vara olagligt att vara så puckad! ;)

16 dagar kvar!

Om 16 dagar fyller jag år, inte långt kvar!

Idag har jag klagat över allt, förlåt alla som fick höra det, men jag har varit på surhumör efterosm jag är lite sjuk. Men det går över så småningom. Usch för att vara sjuk!

Hur var det nu Lina? Hur skulle det se ut med en tvekönad person? Blir det "dubbel pleasure" som du sa? Haha!
Lina hade sina funderingar, jag funderade på om det skulle vara möjligt att skaffa barn med sig själv, om det mot förmodan skulle gå så borde det ju bli en exakt avbild av sig själv. Men jag tror inte det går iaf ;)

Nu ska jag börja greja lite med akvariet, får hem nya gödningsmedel imorgon. Så ska jag städa lite på rummet.

Ha det bra så länge! :)


Slänger in en bild på en liten hamster som jag tog hand om över jullovet. Det är Gabriellas lillebrors poch den heter Tuffs :) Skitsöt!



Bokat!

Nu har jag och Gabbe bokat flygbiljetter till sportlovet! Piteå here we comes! Vi ska hälsa på hennes släkt och umgås med Suss! :) ska bli riktigt nice! :)

Nej nu måste jag sova, får se om jag frisknat till tills imorgon :)

Godnatt!

Igång igen!

Här ska det bloggas, hit och dit, om allt och inget, upp och ner och fram och tillbaka! Haha!

Ibland blir man less, på allt! Jag har inte sovit ordentligt på två nätter och det känns som om jag börjar bli sjuk. Det är typiskt när det är så mycket i skolan. Sanna är borta så vi kan inte göra labbrapporten heller! Blä, men positiv ska man vara :)

Jag och Gabbe ska nog åka till Piteå på sportlovet, får se, ska disskutera lite nu med Mamma och Pappa, så isf flyger vi dit då.

Nej nu går jag till Gabbe, hejdå :)


Yay

Snart klar med den nya looken, blev det bra? Har jobbat lite nu och då, därför har det inte blivit några inlägg, men nu drar jag igång igen :D

Ombyggnad

Haha, håller på att fixa lite med utseendet på bloggen, så det komemr att se konstigt ut ett tag ;)

Imorgon börjar det..

Imorgon börjar skolan igen, jag vill inte! :(

Det enda bra med det är att man får träffa alla igen och får lite rutin, men att börja plugga igen känns inte så skönt!

Igår åkte jag, Frida och Elin in till stan och fikade. Jag och Elin kom en aning senare, för vår buss hade gått sönder, så vi stod ute och frös ihjäl när vi väntade på den. Andra gången det är problem med trafiken på två dagar. Men om man tar trean varje dag så är man van. Antingen så är den sen, eller så kommer den inte alls.

Idag var jag och bowlade med robin, jag vann! Haha :)
Han hade staket, men jag vann ändå :)

Nu ska jag poppa popcorn och kolla på film, så blir det en tidig kväll, man måste ju gå upp klockan sju imorgon. Hua, hämska tanke!

Ha det bra! :)


Uppsala

Igår åkte jag, Lina, Elin, Elin och Frida till Uppsala. Ditresan gick jättebra med Upptåget. Vi gick runt kanske en halvtimme på stan och sen åt vi lunch på Waynes. Sen gick vi och hämtade ut biljetterna till Avatar 3D. Haha, vi åkte till Uppsala för att kolla på den, men den var riktigt bra i 3D! :) Sen gick vi och köpte godis och sen började bion. Den var lite rörig i 3d, men det blev bättre mot slutet (säger jag som "bara" har sett den 3 gånger nu, haha!).

Efter bion bestämde vi oss för att vi skulle ta det tidigare upptåget hem. Så vi gick till station och skulle ta tåget.

*Pling* "På grund av ett spårfel är framkomligheten mellan Uppsala och Stockholm begränsad. Tyvärr är flera tåg försenade och inställda"

det fattar man ju att vårt tåg till Gävle skulle vara inställt. Jahapp, vad skulle vi göra nu då?

Vi pratade med några sj folk och Ul folk. Tillslut fick vi reda på att vi kunde köpa en Sj biljett och få tillbaka pengarna sen. SÅ vi köpte sistaminuten biljetter till ett x2000. Självklart var det tåget också försenat, så vi stod på perrongen och frös fötterna av oss. Men det kom tillslut.

När vi hade kört i kanske en halvtimme eller mindra så stannade tåget. Då var det kö på vår linje till Gävle, för det var tåg som inte kunde köra eller något annat. Vi fick i alla fall vänta länge och köra, stanna, köra, stanna...

När vi kom till gävle var tåget 1 & 1/2 timme försenat, och då hade vi suttit bara på tåget, lagom lyckat!

Men vi hade roligt på tåget i alla fall. Jag och lina satt och diggade musik och körde lite moves i sätet, haha vi måste ha sett lagom roliga ut! ;) Och vi hade ju våra snygga partybrills som man fick på bion, nice nice! ;) :)

Ja man får vell åka till Uppsala någon annan gång och hoppas på att det inte är massa "Spåååårfeeel" då :)

Ha det bra! :)

Helt slut!

Kan ni tänka er mig, Matilda och Frida ligga på golvet, dela två madrasser och vara vaken hela natten och som tror att allt som låter är ett spöke? Då kan ni tänka er hur synd det var om Emelie som fick sova i samma rum! Fast hon fick sova i sängen, så hon kan få tåla det ;) Vi lyssnade på allt, jag tillkallade andarna (vilket bara fungerade en gång), vi berättade spökhistorier och såg mystiska fläckar i taket. Elaines rum är hemsökt!! Hahaha!

Men vi hade kul när vi började sjunga "Se dessa stackars arma barn som inga kläder har..." mitt i natten för att vi var rädda, och när jag skrämde frida så hon skrattade av rädsla, haha!

Innan det så hade vi kollat på Film med "dom andra", okej, det lät som några andar, men det var faktiskt Elaine och Ahlbom. Och åt kinamat (Under levande ljus, som vi inte ville ha! haha!) Men det var en riktigt mysig kväll, ända ute på Iggön, det får vi göra om i sommar när man kan bada! :D

Och vi måste åka ÄNDA ut till Hedesunda någon gång och våldsgästa Lina och Elin, haha, det skulle vara roligt :)



Just nu håller jag på och fixar med akvariumet, åkte in med Mamma och köpte massa grus och nya växter, så nu ni, det kommer bildbevis sen! :D

Nu ska jag försöka bli klar så jag får äta och sova! Är som rubriken lyder helt slut efter nattens strapatser!


Ha det bra så länge!

Iggön!

Nu beger jag mig till Iggön för att hälsa på Elaine, det ska bli kul! :)

Frida, Emelie och Matilda följer också med, dom är i stan och köper mat och handlar, sen åker vi dit. Vi ska kolla på massor av filmer, ha mysigt och äta godis ;) Det är givet att det blir läsk och chips!

Idag gick jag till Mormor och Morfar med hundarna och hälsade på, Anya och Sally, som dom heter, blir aldeles tokiga! Dom springer runt i hela huset, knölar ihop mattor, ylar och springer ett varv till. Dom blir så glad så dom vet inte vad dom ska göra. Sen vill dom ha kakor, så Anya hoppar upp i Morfars knä för att få kaka först. Man måste leta efter tokigare hundar, men söta är dom! :)

Anya gjorde en rolig grej mot mamma igår. Hon låg bredvid Mamma i fotöljen och Mamma kliade henne på magen, så slutade hon klia henne, då kollade Anya upp ilsket på mamma och morrade. Så mamma började klia henne igen, då blev hon nöjd och la sig ner igen. Haha, hon är så knäpp!

Nu tar det lite lång tid för Frida och co. att bli klar tycker jag! Jag är jättesugen på kinamat, så nu får dom komma!

Ha det bra!

Seg i huvet!

Jag blir så trög i huvet av att ha lov! Man sitter bara inne framför tv:n och datorn, i alla fall nu när det bara snöar och blåser hela tiden! Usch! 

Ja idag blev det inte mycket gjort. Följde med mamma och hämtade Jesper, gick ut med hundarna en sväng, sen har jag suttit vid datorn resten av dagen. Fast jag gick ju faktiskt ner och dukade innan maten och dukade av också, så lite nytta har man vell gjort ;) Mamma gjorde Tacos, sen kollade vi på "Robinson", det börjar bli lite spännande!

Nu ska jag ta ett glas vatten, lägga mig ner och kolla vad som händer hos dom knäppa personerna på Wisteria Lane ;) haha

Godnatt, sov gott! :)

Vad ska jag göra nu, vad ska jag göra nu, vad ska jag göra nu, vad gör jag nu?

Okej, lite för lång rubrik, men men ;)

Var nyss med mamma till nynäshallen och hämtade lillebror. Ni skulle ha sett vår bil som stod ute inatt! Den syntes knappt bakom all snö. Vi höll nog på i 10 minuter för att få fram den. Mamma fick skotta fram en gång till dörren åt mig, haha!

Vad ska jag göra idag då? Jag vet inte, rummet borde städas, akvariumet ser ut som någon utomjordisk regnskog mystiskt lik regnskogen i Avatar. Jag funderar starkt på att installera Photoshop på nya datorn och föra över massor med kort från den andra. Vi får se vad jag hittar på, det kanske blir nått kul.

Jag och Frida ska kanske bege oss ut till Elaine för sleepover med film, hon är ensam hemma tre dagar, dit det inte går några bussar, stackars henne :(

Ja, ni får veta vad som hände ikväll :)

1 Januari

Nu är det "bara" 41 dagar kvar tills jag fyller 18. Det ska bli kul, vem kommer på festen? :)

Idag har jag slappat som tusan! Elaine och jag åt frukost, sen kom hennes mamma och hämtade henne. Så jag och familjen kollade på "Harry Potter och halvblodsprinsen" som jag fick i julklapp. Lär ju säga att dom är riktigt bra gjorda, men jag stör mig på att dom inte tog med Dumbledores begravning, eller är det i sista boken? Aja, kommer inte ihåg, men filmerna slår inte böckerna i alla fall.

Sen blev det "På spåret" med mamma, haha! Och efter det blev det "Olycksfågeln". Jag fattar inte varför jag inte har läst dom böckerna när filmerna är så bra, längtar tills jag får se nästa avsnitt imorgon! Nu ska jag nog sova, men först blir det film, jag älskar att kolla på film! :)

Ha det bra så länge!