bloglovin     

Waaaah!!

Nu ska jag och Gabbe åka, börjar känna mig lite nervös. Men nu hinner jag inte skriva något mer, får hoppas på att det går bra :D

Nu ger jag upp

Precis som rubriken säger så ger jag upp nu, jag orkar inte packa något mer, får ta det imorgon.

Vad glad jag blev nu, kom på att jag har sovmorgon imorgon och att jag slutar efter engelskan, så jag har bara en lektion! Jippie!

Så nu blir det att gå till sängs, får packa mer imorgon, då blir det handbagaget också, höres! :)

Radioforsmark

Håller på att packa inför resan till Piteå, känner att jag börjar bli lite nervös, men det ska gå bra ändå :)
Samtidigt som jag packar så lyssnar jag på Radioforsmark, med August Tynong som programledare som jag skulle ha gått med om jag började där, men nu gjorde jag ju inte det. Men det ska ni lyssna på, gå in på http://www.radioforsmark.se/ så står det hur ni ska göra :)

Nu tror jag faktiskt att min packning börjar bli klar, men jag kommer säker på något mer :)

Historia

Sitter och lyssnar på Fridas dagbok som hon skrev när hon blev utelåst på Matten, ganska roligt faktiskt, hon är ju lite störd. Greta tycker att hon är tråkig, men det är hon inte egentligen :) Elin sitter tyst och gör det hon ska, man kanske skulle prova det någon gång ;)

Hoppas jag får min hundralapp av Alexandra sen när vi slutar skolan, så jag har lite mer pengar sen när jag åker på lördag.

Nu ska ni få träffa Greta, som ska få gästblogga här :D


Hej, mitt namn är Greta.
Jag är en gästbloggare av mycket hög rank
Frida och Jocke har ett inbördeskrig om fridas pennfack
Jocke är grön på kinden, det syns inte så mycket längre. Det är Fridas fel.
Ikväll ska jag sova i en aula för att det är så.
Nu ska jag återgå till att inte göra något vettigt, jag ska sjunga en sång för frida, jag ska sjunga jag hade en gång en båt..
Hej Då


Så då har jag haft min första Gästbloggare :)


Tack!

Nu har jag äntligen fått mina kablar till tvn, dom som Sharp glömde att packa ner. Så nu fungerar tvn :D Ska det behöva ta 2 veckor för ett paket att komma fram med posten?! Men nu har jag det i alla fall :)

På lördag åker jag och Gabbe till Piteå, ska bli skitkul! Får hoppas på att tåget går till Arlanda och att flyget inte är inställt. Annars blir det tråkigt..

Jag ska till Göteborg V.10, awsome! Det är igenom skolan, så jag och Frida åker till Göteborgs vetenskaps forum, blir där hela veckan :)

Nu måste jag städa rummet, annars får jag inte åka ;)

Kinda like it

Ganska bra verision :) Kul att dom tog med Michael!


Tisdag

Ännu en vecka tog slut i söndags, men det gör dom ju alltid. Jag hade en helg fullspäckad av roligheter i Undersvik med härliga människor. Alla faddrar i Gävle åkte till Undersvik på ledarutbildning. Riktigt kul! :)

Här kommer lite bilder, alla finns på facebook :)







För en gångs skull hade vi kanonnväder och det var helt vindstilla, härligt härligt! :) Längar redan till nästa läger! :)

Här borde jag inte sitta nu, för jag ska läsa ut min engelskabok, en riktigt bra bok, spännande som få :)


Myndig

Idag är det min myndighetsdag som Pärra skrev i sitt sms. Det lät så roligt så jag var tvungen att skriva det här också :)

Jag vaknade i morse när familjen kom in och sjäng för mig. Sen fick jag en blöt puss av Sally (min hund) som hoppade upp i sängen och sa grattis. Jag fick massor av fina presenter! Det kommer en bild på alla sen :)

Nu gör mamma tårta, för det kommer massor av folk ikväll, hela släkten kommer :) Plus några till! :D

En fördel med att vara sjuk är att man får vara hemma på sin födelsedag! Fast jag är nästan frisk nu, har knappt ont i halsen, men är trött och har ont i huvudet. Har inte sovit ordentligt på tre nätter nu. Så jag hade inte varit det minsta effektiv i skolan ;)

Hmm

Det var någon knasig person som ringde mig nyss, som påstod sig vara "Frida westman" eller något liknande från Lund, men som kom från Göteborg egentligen. Hon sa att hon hade mitt nummer men inte visste varför. Lät iaf som en riktig 08:a. Fattade att hon/dom busringde och spelade med. Kände igen rösten men hörde inte vem det var. Men jag har mina misstankar ;P

Kan det kanske vara någon som heter Lovisa, återstår att se ;P

Sjukdag nr 2

Nu är det bara en dag tills jag fyller 18, alltså imorgon! Jag tror att min nedräknare började på över 400, och nu är det imorgon :) Känns riktigt bra! :D Undrar vad jag får :O

Jag är fortfarande sjuk, får se om jag kommer till skolan imorgon, om jag har så här ont i huvudet så känns det inte som om det är någon idé, men vi får se :) Hoppas jag blir frisk tills imorgon så jag orkar ha kalas och så att jag kan följa med till Undersvik i helgen! :)

Nej nu måste jag göra någonting annat, får ondare i huvudet av att sitta vid datorn.

Skicka in en kommentar så jag vet vilka ni är, har runt 11 läsare nu, men jag vet bara några :)

Sjuk

Då har man gått och blivit sjuk då.. Det känns inte bra eftersom jag fyller år på fredag och ska till Undersvik lör-sön. Ganska typiskt! Om man ska beskriva min huvudvärk så blir det en veckas festande utan vatten med bara alkohol, tänk er den baksmällan i mitt huvud ;)

En annan negativ sak är att min Iphone har slutat fungera. Uppdaterade den till den nyaste verisionen, då slutade den fungera och jag kan inte återställa den heller. Lagom bra.. Blir till att åka in till Telia och klaga, kanske gör det imorgon om jag mår bättre.

Nu ska jag ner och sätta mig framför teven och försöka stå ut ett tag till. Ha det bra och hoppas ni är friska i alla fall :)

Garpenberg

Kom att tänka på lägret i Garpenberg med klassen. Vilken låt passar inte bäst då? Jo den här ;)


Söndag = Vilodag

Igår var jag på fest mittemot polhem. Jag hade rätt så kul, men det hade kunna varit lite roligare. Dom spelade ganska mycket skitmusik, men annars var det trevligt :) Jag och Sanna åkte hem tidigare än Gabbe och dom andra, för vi orkade inte vara kvar. På vägen hem hade vi skitkul åt Dennis pappa som var lite full när han klev på bussen. Han hade en öppnad ölflaska i bröstfickan, så tappade han busskortet. När han skulle böja sig efter det så rann ölen ut och han garvade åt sig själv hela vägen hem. Vi skrattade däremot ÅT honom :D Pappa frågade idag om jag var bakis, men det är svårt att bli bakfull på vatten, tror jag i alla fall :)

Idag har jag inte gjort sepciellt mycket. Mamma väckte mig vid 12-tiden, sen hälsade jag på hos gabbe, vi åkt etill triangeln och sen tillbaka. Så kollade vi på "De tre vännerna och Jerry". Haha det är så jäkla bra :D

Jag tror jag ska kolla lite på film nu, men jag är så trött att ögonen går i kors på mig. Men jag kan ju inte lägga mig runt 7 en söndagskväll ;)

Aja, höres!


Woho! :)

Jag har egentligen inte så mycket att skriva om nu, men jag hittar nog på något :)

Idag har jag haft en konstig känsla hela dagen. Blev klarvaken när jag vaknade, dagen har gått jättefort men det har kännts som om tiden stått stilla, har inte stressat något alls utan bara flytit med. Det känns jättekonstigt!
Men det är nog bara min hjärna som inte hänger med ;)

Nu ska jag snart ta bussen in till stan med Ulrika, så ska vi möta Gabbe och Sanna så går vi till Danne. Sen drar vi till någon rolig fest och har kul! :)

Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag fyller år, och jag vet inte vad jag önskar mig :O Får se var mamma och pappa hittar på :)

Waynes

Nu har jag suttit på waynes i ungefär tre timmar. Det skedde massor med flummigheter. Jag fick en tavla i huvudet, Frida geggade med sin kaffe och lilla Frida sitter på en pedistal.

Förklaring: Tavlan som hängde på väggen bakom mig lossnade när jag kom åt den. Linan den hängde i måste ha varit väldigt svag. Den gick av på mitten och tavlan hamnade i huvet på mig. Så kollade alla på oss där vi satt och asgarvade och varken Frida, Greta eller Matilda hjälpte mig först. Sen hjälpte Greta mig i alla fall! :)

Frida hade väldigt tråkigt med sin latte mocca och tyckte det sista var äckligt, så hon började hälla i massor med socker och blandade till en chokladboll. Det blev väldigt kladdigt och jag upptäckte nu att jag hade en torkad chokladbit på tröjan, haha, hoppas ingen såg den på bussen.

Greta gjorde en lermodell av Frida innan vi gick till waynes, med hår och allt. Sen så tänkte vi att eftersom tavlan hade ramlat ner så kunde vi skänka lilla Frida till dom på Waynes som en offergåva, så vi satte upp henne på en liten pedistal som man ska ha ljus på egentligen och skrev en lapp. På lappen stod det: Detta är Frida. Hon ges till er som kompensation för den fallna tavlan. Vi lovar att vi inte ska välta väggen nästa gån vi kommer. Ta väl hand om Frida.
Vi skrev också väldigt fula namnteckningar under, det var skitkul då, men kanske inte lika kul nu, men om man läser det ser det nog kul ut när det lilla huvudet sitter där ;)

Nu är familjen Jones här. Så vi har ätit kinamat, väldigt gott! :) Nu kollas det på Let's Dance, men jag ska ta en promenad med hundarna. Sen kanske jag ska träffa Gabbe och Carro :)

Ha det bra :)

Curling

SNart blir det till att curla på Testebovallen. Det ska bli riktigt roligt! :D Nu måste jag göra mig i ordning så jag slipper stressa till bussen :)

Livet rullar på som tur är

Kollade precis på en bra film, hade inget att göra, så då blev det så :) så jag kollade på "17 again", inte min filmtyp, men den var riktigt bra ändå. Den hade riktigt bra humor! (kan man säga så?)
Jag knäppte faktiskt kort idag, men har inte hunnit lägga till dom än, det får bli morgondagens punkt att göra!

Appropå imorgon, jag har friluftsdag, så jag ska på curling, det ska bli jättekul! Det som är ännu bättre är att jag har sovmorgon till 12.30, det är välbehövt!

idag är det bara 10 dagar kvar tills jag fyller år, det
känns verkligen inte som det, och vad ska jag rösta på i valet..? jag tror att jag vet det, men det känns
svårt att välja rätt.

Nog med svammel från mig, höres imorgon! :)


Datorproblem

Det går fortfarande inte att logga in på skoldatorn! Hur ska jag kunna skriva historiearbetet utan en fungerande dator med word?! Jag kan inte skriva det för hand, för det skulle vara läsbart i sånt fall. Får se hur det löser sig, kanske blir till att låna dator på biblioteket imorgon.

Jag som skulle vara en flitig bloggare idag och ta med mig kameran, det gjorde jag också, men inte minneskortet, för det satt i datorn. Så idag blev det inga bilder, men det kommer!

Nej nu ska jag faktiskt gå till sängs om jag ska orka pallra mig till skolan imorgon, men jag har sovmorgon till 10.05, så jag överlever nog :)

Sov gott! :)