bloglovin     

Fy på mig!

Jag har inte skrivit på några dagar nu. Har varit väldigt trött! Men nu skriver jag i alla fall :)

Gick till skolan på onsdagen, sen blev det att äta på Terass med folk på Lördagen och jag fick träffa Elaine :)

I lördags natt kunde jag inte somna, var fortfarande vaken 03.30, så nu är jag jättetrött, det kommer efter. Men nu har jag tagit nya krafttag och ska ändra på mig :)

Nu blir det sängen, ha det bra :)

Tv

Jag har upptäckt att alla tv-kanaler har reklam samtidigt, eller så är det tvshop på tre-fyra kanaler. Jag försökte plogga lite matte idag, gick inte så bra när man har ont i huvudet. Men jag har bestämt mig för att jag ska till skolan imorrn i alla fall :) så då får ni dras med mig igen Justja, jag var hungrig och skulle försöka komma på någon ny maträtt, så jag blandade massa kryddor och grejer till quornbitar och stekte, det såg ut som kattmat och smakade inte så speciellt gott, men jag blev mätt och det smakade bättre än skolmaten :) Nu ska jag fortsätta med mitt tvtittande ;)

Still sick

Jag vaknade upp imorse av att min lillebror smällde igen sin dörr till garderoben och insåg att det inte skulle bli någon skola idag heller. Så jag ska försöka plugga lite matte i alla fall. Jag kom på att vi skulle simma med idrotten idag.Det är inte bra att jag missar det. Så jag måste prata med lärarna sen, får se hur det löser sig. Släppte ut hundarna på baksidan och passade på att ta några kort på dom i första snön :) fick till riktigt mysiga kort, laddar upp dom ikväll :) Nu ska jag koka lite vatten til te så blir det frukost ha det :)

Sjukling

Jag hatar att vara sjuk, det är så tråkigt! Man sover, fördriver tid och äter mat. Om man sen har konstant huvudvärk så blir det inte bättre. Hoppas jag får gå ut med hundarna så jag får lite frisk luft, så kanske jag vaknar till lite. Och hoppas jag får gå till skolan imorrn :) Nu ska jag läsa Aftonbladet och kolla i skolkatalogen som kom hem idag :)

Tisdag | | Sjuk

Idag vaknade man med huvudvärk och feber, inte kul. Man missar lagom mycket i skolan.. så måste man plugga ännu mer. Inte kul.

Så idag har jag tillbringat halva dagen med att sova. Sen har jag kollat på massa avsnitt av "The OC", det enda bra med att vara sjuk.

Får se om jag kommer till skolan imorgon, får hoppas på det :)

Ha det bra!

BUUU!

Jag blev halvt ihjälskrämd idag!

Efter träningen med kören så stannade jag kvar med Björn, vi skulle gå hem med en av våra ledare Ewa. Hon gick ner i källare i församlingsgården och skulle fixa lite tvätt. Sen hör man hur hon skriker till och stänger dörren ner och låser. Då hade hon hört någon som sa bu nere i källaren när hon sjöng. Hon trodde att någon av oss skojade men blev så rädd så att hon inte vågade chansa.

Sen efter det att vi hade skrattat lite åt det så gick vi ut och sa hejdå till körledare Ellen och sjönsjungande Malin. Ewa hade tappat bort sin nyckel, så hon larmade upp dörren och vi gick in i det mörka huset. Mörkrädd som jag är så skrämde jag upp mig själv.

Vi kom till Ewas kontor och hittade ingen nyckel. På vägen tillbaka hörde jag två snabba dunsar, jag hoppade till och skrek lite tyst. Ewa blev rädd fast hon inget hört och skrek hon med, jag blev ännu räddare. Sen lugnade vi ner oss, till skillnad mot Björn som var lugn hela tiden. Efter någon sekund går ewa först, och när vi rundar ett hörn skriker hon för hon ser någon gå mot oss på andra sidan glasdörren. Jag kommer efter och blir jätterädd och skriker, trodde jag skulle dö.

Efter någon halvpanikattack förstår vi att det är Ellen som kommer. Hon skrattar, och sa att hon hade ropat: Det är bara jag! Det hade inte vi hört.

Hon hade glömt sin mobil på sitt kontor. Jag har nog aldrig blivit så skrämd någon gång. Sen gick vi i alla fall hemåt och Björn sprang till bussen. Jag och Ewa bestämde oss för att ta en promenad med mina hundar. Och vad gör vi, jo vi går till kyrkogården klockan nio på kvällen i mörket. Men konstigt nog var jag inte lika rädd där, och det kändes bättre efteråt ;P

Det blev en hel novell dethär, men det kanske blev lite roligt :)

Nu ska jag sova iaf :)

Godnatt :)

Sprutan

Nu har jag tagit det där jäkla vaccinet. Har ont i armen, Frida ska skicka en ny till mig på posten , haha! :)

Det var inte så farligt, gjorde inte ont, men har tappat styrkan i armen, inte för att jag hade någon innan, men ;)

Nä nu ska jag umgås lite med Mamma :)

Höres!

Gårdagen

Här kommer lite bilder från gårdagen, lite blandat :)
Själv tycker jag att första bilden är klockren, den visar det vi håller på med på mattelektionerna ;)


Webbdesign

Nu har jag gått i skolan sen 09.30, jag slutar om en halvtimme. Kort lunch och korta raster. Men det löser sig med Kaffe :)

Vi har fått en ny uppgift om en ny hemsida, så nu måste jag brainstorma, tips på en hemsida någon ? :)

Olofsgården ikväll, blir fett kul :D Får träffa alla och så :)


Lina och alla andra, nu tycker jag att ni ska fixa "gratisbio", om ni registrerar er på min länk så får jag 5poäng, och ni får 75 ist för 50. Så registrera er nu :)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=121960

Jag hör av mig mer, bilder från olofsgården och dagen kommer :)

Oj oj

På begäran av flera så börjar jag skriva igen, har haft fullt upp/gått in i väggen efter provveckan ;)

Provveckan är över!! :D Men det är också lovet :(

Jag fick IG på matteprovet, men jag får göra kursprov till jul, då ska jag allt visa vad jag går för!

Lovet började med en välbehövd klassfest :) Elin hade fixat lokal och vi hade skitkul! Men vi måste hålla på längre nästa gång, det räckte inte med fem timmar ;) Vi dansade, spelade spel, lyssnade på musik. Det slutade med att Gustav, August och Jonas hoppade höjdhopp i kalsonger, haha!

På lovet sov jag, tog det lugnt, träffade kompisar och så :) På torsdagen var jag på "This is it". Riktigt bra film, jag förstår inte varför den har fått så dåliga recensioner, den förmedlade ju vad den skulle. Det är bra musik, maffiga framträdanden. Synd att det inte blev av bara, att han dog innan då :(

Jag har åter fått upp hoppet om livet ;) Jag har tyckt att allt är pest och pina, men nu efter lovet har jag lugnat ner mig och fått lite ro... hmm.. vad djup jag lät där. Men jag mår bättre nu och är gladare :)

Nej, nu måste jag verkligen sova om jag ska orka dra mig upp imorrn. Blir det kaffe på bussen imorrn Elin ? :)

Hej hopp, sov gott :)