bloglovin     

Torsdagsmorgon

Imorse var jag jättetrött, men samtidigt inte. Vissa mornar är tydligen så. Man vaknar helt seg i huvudet, men är pigg efter fem minuter. Jag är forfarande lite seg, men det lossnar snart.

Dagen börjar med samhällskunskap, inte så roligt. Men jag överlever.

På lunchen ska jag och Gabriella till Pop corner. Hon känner någon som har Apu där, så hon skulle få en gratis klippning. Så imorse gjorde jag i ordning mackor eftersom vi inte hinner äta någon mat. Så vi ska äta mackor på stan, det lär ju se lite fult ut.

Jag hittade en rolig artikel på aftonbladet, den handlar om att arla byter sina gröna förpackningar mot svarta, för att visa att de stöder earht hour. de har även satt dit en liten rolig lampknapp som är avstängt. Earth hour kommer ju att vara den 28 mars mellan 20.30 och 21.30. Det går ut mpå att så många som möjligt på jorden ska släcka alla sina lampor för att spara energi. Jag tycker att det är bra gjort av Arla! Fler företag borde stödja såna saker! Länk

Slut för mig, ha det bra!

Adios!

Hoppsan

1 månad, 1 MÅNAD!

Så länge sen var det som jag skrev här. Man har ju fullt upp med skola, vänner och allt annat. Men men, jag får bli bättre!

Jag har precis avklarat ännu en provvecka, den var ganska jobbig. Så nu är jag helt slut i huvudet igen.

Sitter här i skolan, fick tillbaka matteprovet precis. Jag fick VG, helt nöjd är jag! Jag trodde faktiskt inte att jag skulle få det. Men jag lär säga att mattelärarna har jobbat mpå ordentligt. Nu fick vi tillbaka provet en vecka senare, annars brukar det handla om veckor.
På idrottsprovet gick det också bra. Något mer prov har jag inte fått reda på, så nu ska vi i klassen tjata på lärarna så vi får reda på hur det gick.

Det är ganska soft idag ändå, vi slutar 13.05, härligt härligt! :)

Jag ska börja skriva mer här nu! :)

Adios!