bloglovin     

Inga platser

Fick reda på att vi inte kanske inte har tillräckligt med platser på tåget, men jag sätter mig i gången i sånt fall. Hoppas att det är folk som inte åker. Men men, thats life.

Undrar hur många det är som sitter där hemma i sofforna och laddar upp inför melodifestivalen. Det är nog några miljoner. Själv sitter jag här då.. :P

Stockholm

Jag sitter på tågstationen i Stockholm nu, ska försöka ta död på tiden fram till 20.40. Jag är ju fadder till konfirmanderna, så vi tog en weekend i Stokholm. Vi kom hit igår och bodde på vandrarhem (haha, men det var mysigt). Idag gick vi på stan på förmiddagen och sedan åkte vi till Naturhistoriska. Efter ett tag blev det Cosmonova, det var riktigt roligt, men man blev lite yr! Sedan bar det av till T-centralen och där har vi varit sedan 17.00. Så nu har vi det riktigt tråkigt. Det var tur att det fanns en dator att spendera mina pengar på. Fast det var riktigt bra pris, 19kr för en timme :)

Adios!


(A)

Jag har inte lagt in något nu på två veckor. Jag har haft fullt upp. Jag har fortfarande ont i min svanskota/vad det nu är. Jag har varit till hälsocentralen och en sjukgymnast, men de hittade inget fel. Jag ha jobbat på vävaren och massor med andra saker, så jag har inte haft tid till att sitta vid datorn.

I helgen var jag i undersvik med alla faddrar i Gävle. Det var riktigt roligt! Men jag sov inte så mycket, men det blev i alla fall 3 timmar.

Jag slutar 11.20 idag, hur skönt är inte det?! Jag har ingen dramalektion, så då slkutar jag när lunchen börjar, men jag äter nog lunch i skolan, för det är tacos.

Jag får berätta mer sen.

Adios!